Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende gül canımm
sen bıtırdın şafagı darısı bızım başımıza
zorlu bekleyıss cok zor vallla

kocaman memnun oldum gülcüm..vereliniortak
bitiriyoruz çok şükür yaa hayırlısı ile bi gelse balküpüm...opuyorumnanaktan
aminnn aminnn hepimiz sağ sağlim kavuşalım askerlerimize...
çok zor beklemek ama çok onurlu ve de çok güzel yaa bambaşka bir duygu valla her kula nasip olmuyor işte..
senin şafak kaç??

ayy ınsallahhh opuyorumnanaktan
bızım asıl askerlıgımız 19 gun sonra baslayacak dıyorum ben :gitme: 12 gun sonra yemın torenı var sonra 7 gun dagıtım ıznı. aıl ondan sonrası zor oalcak. sımdı bı ayda kavusuorum
ama usta bırlıgınde aylarca goremeyecegım :gitme:

kızlarr sızce asker ızın kullanmalı kullanmamalımı CADIARZU
ben kullanmasın ıstıyorum erken gelsın dıye fisfisfis
sızınkıler kullandı mı yada kullanacakmı

daha yenıı bıtanem ya 2 hafta oldu gidelii gün gün saymıyorum öyle usta bıırlıgıne başlasın da bi:sinifsinif:

ben usta birliği içinde tam 3 ay beklemiştim canım resmen ölüm gibi gelmişti valla..o 7gün de su gibi geçmişti nasıl sinir olmuştum anlatamam yaa
ama sonra yavaş yavaş geçiyor günler bazen su gibi bazen kaplumbağa adımı gibi...ama şimdi çok şükür ay bile kalmadı...

benim sevgilimde kullanmayacaktı ama yapamadı kafayı yememek için geldi mecburen...ama diğer 10 günlük izni kullanmadı o yüzden erken gelecek...
valla bana kalsa bende kullanmasın dedim hatta o da öyle diyordu ama dayanamadı canım...
askerin psikolojisine göre çok değişiyor bu durum...

daha yenıı bıtanem ya 2 hafta oldu gidelii gün gün saymıyorum öyle usta bıırlıgıne başlasın da bi:sinifsinif:

Rabbim sağ sağlim kavuştursun İNŞALLAH canım benim:Saruboceq:
hatta mümkünse hiç sayma canım yoksa geçmiyor günler kaplumbağalar bile gelmişti şimdiye kadar benim aşkısım gelemedi :sinifsinif:

neyse bakalım usta bılrıgı nereye cıkacak o zaman ızne gelme ısıde bellı olur. eger ızın kullanırsa seneye nısanda gelecek. ve bız nısanlıyız belkı geldıgı yıl evlenırız hersey yolunda gıderse dıyorum o yuzdende erken gelsın dıyorum bakalım ne oluyo :gitme:

Rabbim hayırlısını versin inşallah canım benim...
Rabbim yine herşeyi o güzel yüreğinin istediği gibi versin inşalllah...
sen yine şanslısın nişan yapmışsınız çok özledin mi aileden izin alıp görmeye gidersin hatta yemin törenine bile maalesef benim öyle bir şansım yoktu
mafoldumben

allah ızın verırse yemın torenıne gıdıcem opuyorumnanaktan ama usta bırlıgınde zıyarte gıtmem ımkansızz kesınlkle yollamazlae
sızde artık bunda sonra dugun yaparsınız ohh daha guzell gecmısın butun özlemını gıderırsınız ınsallhh :Saruboceq:

Son düzenleme:
inşallah gidersin canım...bende çok istedim ama imkanı yokrtu maalesef
ahh ahh hayırlısı ile bi gelsin kuzum işini gücünü bir ayarlasın hemen istemeye gelecek kuzucum ...
Rabbim hayırlısını versin inşallah gelince çok beklemeden kavuşalım çıkaralım 15 ayın acısı bir ömüropuyorumnanaktan

insallahh canımmm opuyorumnanaktan ınsallah en kısa zamanda ıslerıne yoluna koyarda elınde bı buket cıcek ve cıkolata ıle dayanır kapına :asigim:

aminnnnn aminnn...
nasıl bekliyorum o günü 4 senedir...
bi rabbim bir ben bilirim ....
Allah'ım hayırlısı ise o günü bana doya doya yaşatsın inşallah tabii sonralarınıda
opuyorumnanaktan

ooof çok canım sıkılıyo sevgilim çoktan 40. rüyasına geçti bile :)) saat 5de nöbeti varmış.. çok merak ediyorum şuan yaşadığı,yemek yediği,nöbet tuttuğu yeri herşeyi keşke görebilsem bilebilsem uzaktan izleyebilsem onu aah ah dertlendim

Allah kavuştursun canımmm..
Sağsalim gitsin sağsalim dönüp gelsin sana inşallahh..
:sinifsinif:sabır tatlımm..

ebuşşş canım şimdiden allah kavuştursun canım benimm...
Rabbim hayırlısı ile teskere almayı nasip etsin inşallah

canlarım benim çok sağolun kızlar ne yapcam artık güçlü olup bekliyecem herkez gibi sonunda teskere alıp gelecek nede olsa sağsalim gitsin sağsalim gelsinler bütün askerler rabbim sen onları koru:Saruboceq:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…