Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saoll canımm inşallah çabuk geçer sayılı günler =) allah kavuştursun senidee canmmm...

Mehtap:14 ama =)))

saoll canımm inşallah çabuk geçer sayılı günler =) allah kavuştursun senidee canmmm...

Mehtap:14 ama =)))

inş. canım amin canım saol oh oh ne güzel 14 günün sonunda sevgilin yanında bnim daha 2 ay var ama daha belli deil ya hoş nerde askerliğini yapıo büşracım

selam kızlar
benımkının sesi oyle kotukı hala duzelmemıs bagırıyolarmış ya orda bide
şimdi konnustuk benle konuscam dıye yemege girmedi yamafoldumben
dahada yenmıyomuş ilaçda içmesi gerekıyodu çok üzüldüm şimdimafoldumben

bu askerlerın ortak ozellıgı sanırım mafoldumben benım nısanlımda benı aramk ıcın ögle yemegıne gıtmıyo mafoldumben off bugun aradıgında hıc moralı keyfı yoktu ıyıkıde acemı donemım 1 aymıs yoksa ben burda kafyı yerdım psıkolojım kesın bozulmus olurdu dıyo :gitme:
:gitme:

yaa kızlar ben bugun cok kotu bırsey yaptım mafoldumben
daha once belırtmıstım kaynanamın hergun arayıp ne yapıyorsun ne edıyorsun dıye sordugunu ve bundan cok sıkıldıgımı belırtmıstım neyse en azndan artık 2 gunde bı arıyo buda guzel kafamçokkarıştı
neyse nısanlımla telefonla konusurken annem arıyo mu gene dedı :1no2:
bende o an feklaket sınırlıydım cunku nısanlımdan az once kaynanam gene aramıstı kötükedihüso
bende o sınırle ewet arıyo ama artık cok bunaldım hesap sorup duruyo dedım klava:
ama sonra bın pısman oldum nısanlım cok uzuldu off anne off anne demeye basladı keske demeseydım dıye yedım kendımı :gitme: sonra lafı toplamaya calsıtım ama yemedı sanırım eyvahedigeldismile uzulmesın oralarda dıye :1no2:
cunku annesının huyunu oda ıyı bılıyo hatta gıderken en korktugu seydı senağlama offfffffff

tabi canım ya kolay değildir inş. usta bırlıkleri rahat olur yaohaoldumsmile
ikimiz aynı zamanda kavusucaz galibaopuyorumnanaktan

tatlım nedenn kızıyosunki arasınn kadın nolucak sevin bence

benimkide acemideyken benimle konuşmak için yemeğe gitmiyodu eğitimlerden kaçıyodu sesleri kısılıyo evet aç kalmaz merak etme tatlım mutlaka bişiler yer kantinden alır üzülme

tatlım nedenn kızıyosunki arasınn kadın nolucak sevin bence

yaa benım normalda asırı bı samımıyetım yok annesı ıle ama nısanlım askere gıttıgınden berı arayıp duruyo
bunun altındakı mana cok baska amac nasıl oldugumu merak etmek deıl
gezmeye gıdıyomuyum evdemıyım ne yapıyorum kımle konuyorum bıze kımler gelıyo vs onları kontrol edıyo kötükedihüso
ne var bunda dıyorsun ama bırının sana hergun hesap sorması senın ne kadar hosuna gıderkı CADIARZU nısanlım sorabılır ama annesı ıcın daha cok erken ben henuz onun emrı altına gırmedım.

tatlım takma kafana sen ilk zaman hatırlıyorum daha sık arıyodu şimdi azaltmış emin ol dahada azaltıcaktır:ecrin_bebek: bende arıyorum hergün kaynanamı ben aramasam o ararkaydirigubbakcemile2 kızıncada anlatıyorum sevdiğime takma kafana bi daha aradğında güzel bişeyler söyle annesiyle ilgili hemen unutur merak etmeopuyorumnanaktan

canım ne kadar guzel sen kaynanı arayabılıyomussun bu lafından onu sevdıgı anlıyorum ?
ama benım kı cok baska yaa ınanın sorun bende deıl artık annem bıle bıktı :gitme:
huyunu falan artık ogrendık kendı annem bıle bu nasıl bı kadın cok değişik bı ınsan dyıo mafoldumben
kısaca şöyle özetlim butun hayatı dedıkodu yapmak kusur bulmak mılletı cekıstırmek daha ne dıyım sıze :1no2:

takma canım yaa zamanla daha da azaltır aramayı...(yani snn için böle olmasını ümit ediorum...)
benimkinin hiç arayıp sorduu yok bnde sadece 1 kere aradım o da 2 gün önce..
senn yazdıını okuyana kadr ndn hep bni aramıolr die kndi kndime sorardım ama sanırım aramaması daha hayırlı bişimiş yerimseniben

hee şimdi anladım canımm ben sandım nasılsınn iyimisin dıye amacı başkaysa bilemicem vallaa yüz verme sende ozaman boşver

hee şimdi anladım canımm ben sandım nasılsınn iyimisin dıye amacı başkaysa bilemicem vallaa yüz verme sende ozaman boşver

canım valla ınan yuz vermıyorum ama anlamıyo kafamçokkarıştı
bazı ınsanların yuzune her lafı dersın ama genede kala almaz ya bıraz öyle -tatlicadiarzu-
zor yanı ısım klava:

canım ınan varya bende hıc aramamasını ısterdim mafoldumben yaa ne bılım huylandım bı kere ıste alsanaalsanasmile
bu sımdı boyle ise dıyorum evlendıkten sonra kı halımı hıc dusunemıyorum
gece gunduz zırt pırt arar artık klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…