- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.361
kızlar yaa sewgilim 4 günüdr aramıyor...acayip sinirlerim bozuk aradığı zaman canına okucam...kesin hawa soğuk kar, yağmur yağıyor die telin başında beklemek istemioklava: klava: göz görmeyince gönül katlanıyor demek
canim belki köntör yokdur kar kis kiyamet masallah valla disarida bazen köntör nakli yapamiyoRLar esimden biliyoRum yani ..
önce bi dinle ne dio eger öyle degilse canina oku kaydirigubbakcemile3
canım denetleme falan olmasın. yani aşkım 2 gündür aramıyodu ondan önce söylemişti kor general gelcek falan çalışıyoruz demişti..
bugün merak ettim aradımm saat 9u geçmişti ve ders çalışıyolarmış. (nasıl bişeyse topçu ama derste çalışıyolar sürekli söylüyo) yatana kadar da çalışıcaz dedi. hatta benim aramam da tam onun 10 dklık molasına denk geldi Allah'tan..
yarın sabahtan öğlene kadar atış falan bişeyler dedi, öğleden sonra akşama kadar bişey bişey dedi de anlamıyorum ki ne yapıyo bunlar orda kaydirigubbakcemile3
arayamayabilirim dedi kontor yokmuş para da çekip almaya fırsatı olmaz.
Güzelim sevgilin cok kiskanc galiba :)
ama ciddende kendi eve hapis edemezsn .. carsi izni olunca msnde fln bence bu mevzuyu bi konusun .. yoksa sende böyle yiprancaksin ...
benim esim evi arayinca beni bulamayinca ertesi gün nerdesiiin kiz senn diye kizio kaydirigubbakcemile3 Bende azicik cilve yapip sakinlesdiriom onu bence bunuda bi dene kaydirigubbakcemile3 ise yario
ümmücümmmm listelerimisi bekliyoruzopuyorumnanaktan
GELDİ TATLIM LİSTELERİMİZ HADİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN YENİ ŞAFAKLARIMIZ...:lepi:
kıskaçlaştı iice oaraya gidince:gitme: bi acayip olduu cilvedee yapıyorum yapmazmıyımm ama fayda etmıyo valla benn şuan üniversıteye hazırlanıyorumm bana demesınmıı bugunnn istemıyorum 4 yılllık okumanı açıköğretıme git
aaaaaaa bakk simdii kizarrrimm isdeeeelmaz:
okull ve gelecegin söz konusu isee istersee baban olsun kimseyi karisdirma bu konunun icine sakinn ama sakinn...
eger sevgilin böyle birsey dediyse iyi niyetle demesini bekliyemem .. kiskancliginda siniri var canimm ne demek istemiom acik ögretimden oku... alla alla baskaaa ..
ayy cok kizdiimm valla kusura bakmaa baLimm..
insan der askim derslerine calis cart curt teselli eder destek cikar ...
asker olmaninda bi sInIrI var canimm aaaa...
biz onlara nasil destek oluyorsak sabirla bekliyorsak onlardanda ayni seyii beklerizz ama demi,,,
yok bacim yok sakin dinleme onuuu... Üniversiteye gid sen .. ins. kazanirsinda ..
sakin kimseye burnunu sokmasinada izin verme bu senin gelecegin ..
taabikii bıtanemm yaa karıstırmamm ne olursa olsunnn çokk sevıyorummm ama bu benımm geleceğimm sonucta emekk verıyorumm ben bu yolda kımse içinn mahvedemem sonucta aılem benden bişeyler beklıyo kendı ayaklarımın ustunde durmam laazımm diyokii 4 sene ben senın okumanımı beklicemm bende dedim ben senıı nasıl beklıyorummmboshayallersmile gelınce biran once karı koca olmak istiyomuş beyfendi:asigim:
VALLA hayatciigimmm sen onu 15 ay bekliyoRsun oda affedersn esekk gibi beklicek ..
bu senin gelecegin icin ve kendini iyi hissetmen icin müthis bir firsat ..
eger zaten karsi cikarsa bekliyemem edemem derse ciddi ciddi süphe ederim ondan
benim iyilimi istemio diye..
sevgilini tanimiyoRum ama bence cok bencilce davraniyor ..
merak ediyoRum biz kadinlar askere gitsek onlar bizi sabirla 15 ay beklermiydi ...???
hersey esit diyoruzda erkekler bizi böle seylerde ezmeye devam ediyorlar sinir oluyorum
vallaa benn hiçbir erkeğin rahat durcanı sanmıyorumm elı dursa ayagı durmaz bunlarınnkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 aynen kuzucum kaydirigubbakcemile3
kadinLar gibi sadik duramiyoRLar ..
ama bazi kadinlar var erkeklere bile bin basiyorLar ...
gecenlerde duydum bi kiz sevgilisini askerdeyken aldatmis cocugun tezkeresine yakin ayrilmis flirtinden .. kizla oglanin nisan törenindede kizin Flirt ettigi cocuk basmis töreni herseyi aciklamis.. kizi bi güzel rezil etmis ....
sonuna kadar hakkedio öyleleri vallahaa hic acimadim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?