Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım ama biz o güzellikten yararlanamadık maalesef...
Bütün duam o zaten hayırlısı ile gelsin hepsi kavuşalım sevdiklerimize...
boshayallersmile

canım sımdı bırden aklıma bırsey geldı opuyorumnanaktan
ınsallah sevgılın sana suprız yapıyodur ınsallah yalandan oyle demsıtır kaydirigubbakcemile5

Sağol canım gerçekten dokundu bana söylediği ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim ondan gelecek bir aramayı bekliyorum ama bu dediği çok dokundu gerçekten gözyaşlarıma engel olamıyorum kim ne derse desin bekleyenin çektiği acı daha büyük ben bunu bilir bunu söylerimmafoldumben

kız kaç kere dışarı çıktın gideli veri herkes sanada dışarı çık diyo muboshayallersmile

arkadaslaırm cok dıyo sureklı evde zaman gecmez ise gır calıs dıyolar. iş varda sankı ben gırmıyorm dedım hemde erdemın daha cok aklı kalır evde olmak ıyı dıyorum
evde oturarak bunalırsın falan dıyolarr :bbo:

canım ben mı cok hazır cevabım bılmyıorum ama bana boyle dedıgı anda o halde haftada bır ara ne gerek var derdım kesın klava: kı o bunu kesın anlardı ne demek oldugunu
sen o an ne tepkı verdın kı

canım sımdı bırden aklıma bırsey geldı opuyorumnanaktan
ınsallah sevgılın sana suprız yapıyodur ınsallah yalandan oyle demsıtır kaydirigubbakcemile5

ahh ahh nerde bende o kadar ince düşünen adam...
ilk izine geldiğinde de anneciğine yapmıştı süpriz gelmicem deyip gelmişti...
tamam annesini kıskanmıyorum anne duasına çok önem veriyorum ve annesini de çok seviyorum ama ne olur onunla beraber bana da süpriz yapsaydı:sinifsinif:
hiç umudum yok çünkü ondan o potansiyel yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen öyle tatlım yaa o beklemenin ne demek olduğunu bilmeden konuşuyor öyle boş boş...tamam onunda durumu zor ama bekleyene ne demeli her tlf çaldığında kötü birşey mi acaba diye düşünmekten aklım çıkıyor...ama işte erkek beyni bu kadar oluyor düşüncesiz varlıklar tüm zorluk onlara sanki lmaz:

canım ben mı cok hazır cevabım bılmyıorum ama bana boyle dedıgı anda o halde haftada bır ara ne gerek var derdım kesın klava: kı o bunu kesın anlardı ne demek oldugunu
sen o an ne tepkı verdın kı

Canım bendede şöyle bir huy var benim dememle arıyacaksa hiç aramasın kendi düşünmesi lazım o yüzden demedim ona hiçbişey...

aynen öyle tatlım yaa o beklemenin ne demek olduğunu bilmeden konuşuyor öyle boş boş...tamam onunda durumu zor ama bekleyene ne demeli her tlf çaldığında kötü birşey mi acaba diye düşünmekten aklım çıkıyor...ama işte erkek beyni bu kadar oluyor düşüncesiz varlıklar tüm zorluk onlara sanki lmaz:[/QUOTE]

Tabi didem evde hiçbiryere gitmiyo çalışmıyoda aklı kalmıyo ki bende canım..2aydır asker inanırmısın market ve halamlar dısında özel bi gezmeye gitmedim arkadaşlarımla buluşmadım v.s o bu yüzden rahat aklı bende kalmıyo damarıma basıcak görcek bu sefer gününü..

kızlaaarr dayanamıyorum artık 2-3 gündür aşırı duygusal oldum çook özledimm sürekli ağlıyorumm geçmiyor zaman.. :1no2:
aşkımın kollarında olmak istiyorum çok özledim çookkk. mafoldumben
sürekli fotoğraflarımıza bakıyorum, ne güzel günler geçirdik yaa off yine yanımda olsunn
olsunn işteee :gitme:

[QUOTE=ebuş81;11393810]hadi gözün aydın ildemcim palakalara gelmişsin:Saruboceq:turkbayragi[/QUOTE]

sagol bitaneeem darisi basinizaaaa :)

didemcim aglama güzelim benim :) hem hergün aramio diye üzülmesene..
2.günde bi arasa nolur ki :) hem anlatacak daha cok seyiniz birikir birbirinize hemde daha cok baglanirsiniz böylece..

benim esim bazen haftalarca ariyamiyor merakdan ölüyorum ama ne care..
ilk baslarda her gün ariyordu artik konuscak bisey bulamiyorduk ..
sonra ben dedim askim 2.günde bi ara böylece hem konuscak sey buluruz hemde özlemimizi giderirz dedim..

bak inan böylesi daha iyi .. sende alinganlik yapmissin oda cümleyi yanlis kurmus bence..

düsününce belki hak verirsin kuzucum

benımkıde sınırlendıı bugun aramadıı aradıgında dışardaydımm bakalım yarın neler dicek kendımı eve hapısmı edim ama ya mafoldumben

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

...05/02/2010....ÖZLEMOFOF=DOĞANNN GÜNEŞŞŞ:lepi:

....12/02/2010....DSH=7 ANTALYAYA SELAM

....12/02/2010....HAANDAAN=7 ANTALYAYA SELAM

....14/02/2010....lLADY25=9 AYDINA SELAM(MEHTAP)

....16/02/2010....AZKALDI=11 BİLECİĞE SELAM

....19/02/2010....DİDEM_EVO=14 BOLUYA SELAM(MEHTAP)

....21/02/2010....ÇİTLEMBİK=16 BURSAYA SELAM

....26/02/2010....MELTEMRE=21 DİYARBAKIRA SELAM

....12/03/2010....CANDY67=30 HAKKARİYE SELAM

....08/03/2010....GİZ09=31 HATAYA SELAM

....12/03/2010....MOON_610=35 İZMİRE SELAM

....16/03/2010....UMUTEFE=39 KIRKLARELİYE SELAM

....01/04/2010....SAMETSEVGİ=55 SAMSUNA SELAM(MEHTAP)

....13/04/2010....ZUZU88=67 ZONGULDAĞA SELAM

....28/04/2010....İLDEMMM=81 DÜZCEYE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

kızlar yaa sewgilim 4 günüdr aramıyor...acayip sinirlerim bozuk aradığı zaman canına okucam...kesin hawa soğuk kar, yağmur yağıyor die telin başında beklemek istemio klava: klava: göz görmeyince gönül katlanıyor demek

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥KIBRIS 100 SİNEMSUKRU ♥ ♥

♥ ♥MARDİN 101 NERGİS ♥ ♥

♥ ♥MARDİN 101 BALPAREM ♥ ♥

♥ ♥ GİRESUN 101 EMOSSSSS ♥ ♥

♥ ♥VAN 102 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥

♥ ♥KIBRIS 102 KBRO6 ♥ ♥

♥ ♥BAYBURT 102 NAZCOY ♥ ♥

♥ ♥102 AYAZZ ♥ ♥

♥ ♥ŞIRNAK 104 BET_ ♥ ♥

♥ ♥105 TUĞBAÇABUK ♥ ♥

♥♥ERZURUM 117 MOON ♥♥

♥ ♥ 118 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥119 MATMAZEL87♥ ♥

♥ ♥177 MEG ♥ ♥

♥ ♥ 181 JELOO1981 ♥ ♥

♥ ♥ 196 EBUŞŞ81 ♥ ♥

♥ ♥ 199 _MUCİZEM_ ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

canim belki köntör yokdur kar kis kiyamet masallah valla disarida bazen köntör nakli yapamiyoRLar esimden biliyoRum yani ..
önce bi dinle ne dio eger öyle degilse canina oku kaydirigubbakcemile3

benımkıde sınırlendıı bugun aramadıı aradıgında dışardaydımm bakalım yarın neler dicek kendımı eve hapısmı edim ama ya mafoldumben

Güzelim sevgilin cok kiskanc galiba :)
ama ciddende kendi eve hapis edemezsn .. carsi izni olunca msnde fln bence bu mevzuyu bi konusun .. yoksa sende böyle yiprancaksin ...

benim esim evi arayinca beni bulamayinca ertesi gün nerdesiiin kiz senn diye kizio kaydirigubbakcemile3 Bende azicik cilve yapip sakinlesdiriom onu bence bunuda bi dene kaydirigubbakcemile3 ise yario

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…