- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.341
evet canım ama biz o güzellikten yararlanamadık maalesef...
Bütün duam o zaten hayırlısı ile gelsin hepsi kavuşalım sevdiklerimize...boshayallersmile
aaa guzel bırseymıs opuyorumnanaktan
hayırlısyla gelsınlerde senağlama
didemcim sağol canım benim...çk şükür bitiyor askerliğimiz...
sende üzme kendini desem de zor biliyorum kimin olsa zoruna gider...
ama bana da öyle demişti sevgilim kavga ettiğimizde dayanamamış aramıştı hatta günde bi kaç sefer...
sende hiç tepki verme bi kaç gün bakalım içi rahat edecek mi sesini duymadan bir güne...
kız kaç kere dışarı çıktın gideli veri herkes sanada dışarı çık diyo muboshayallersmile
Sağol canım gerçekten dokundu bana söylediği ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim ondan gelecek bir aramayı bekliyorum ama bu dediği çok dokundu gerçekten gözyaşlarıma engel olamıyorum kim ne derse desin bekleyenin çektiği acı daha büyük ben bunu bilir bunu söylerimmafoldumben
canım sımdı bırden aklıma bırsey geldı opuyorumnanaktan
ınsallah sevgılın sana suprız yapıyodur ınsallah yalandan oyle demsıtır kaydirigubbakcemile5
Sağol canım gerçekten dokundu bana söylediği ben çalışmıyorum bütün gün evdeyim ondan gelecek bir aramayı bekliyorum ama bu dediği çok dokundu gerçekten gözyaşlarıma engel olamıyorum kim ne derse desin bekleyenin çektiği acı daha büyük ben bunu bilir bunu söylerimmafoldumben
canım ben mı cok hazır cevabım bılmyıorum ama bana boyle dedıgı anda o halde haftada bır ara ne gerek var derdım kesınklava: kı o bunu kesın anlardı ne demek oldugunu
sen o an ne tepkı verdın kı
Canım bendede şöyle bir huy var benim dememle arıyacaksa hiç aramasın kendi düşünmesi lazım o yüzden demedim ona hiçbişey...
Moralim yine sıfır sevgilim yine morelimi bozmayı beni ağlatmayı başardı..
Dün aramadı az önce aradı bana dediki dün aramadım bilerek kontürüm var ama kontürüm azken 1 gün arıyodum 1 gün aramıyodum kontürüm varkende böyle yapıcam dedi...
Çok üzüldüm böyle diyince insan kontürü varken sevdiğini her gün arayıp sesini duymak istemezmi çok üzdü beni çokkkmafoldumben
kızlar yaa sewgilim 4 günüdr aramıyor...acayip sinirlerim bozuk aradığı zaman canına okucam...kesin hawa soğuk kar, yağmur yağıyor die telin başında beklemek istemioklava: klava: göz görmeyince gönül katlanıyor demek
benımkıde sınırlendıı bugun aramadıı aradıgında dışardaydımm bakalım yarın neler dicek kendımı eve hapısmı edim ama ya mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?