- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.321
turkbayragi SafaK: 81(ARDAHAN) Düzceye seLaaaaam turkbayragi
:hooray: :lepi: Tezkeremiz : 28.Nisan.2o1o :lepi: :hooray:
Baskaadaaa yooookkkk delikafadulden
Moralim yine sıfır sevgilim yine morelimi bozmayı beni ağlatmayı başardı..
Dün aramadı az önce aradı bana dediki dün aramadım bilerek kontürüm var ama kontürüm azken 1 gün arıyodum 1 gün aramıyodum kontürüm varkende böyle yapıcam dedi...
Çok üzüldüm böyle diyince insan kontürü varken sevdiğini her gün arayıp sesini duymak istemezmi çok üzdü beni çokkkmafoldumben
benımkıde bana sey demsıtı gecen gun
bı gun senı arıyorum bı gun bızımkılerı arıyorum dedı hıımm oylemı ara tabı onları merak ederlerdır dıye soktum lafı sımdı hergun arıyo :roflol:
bırde az once yazıdıgım mesajı okudumda arkadaslarımla bulsucm demsıtımya yok yaa gonlum razı gelmedı o hapıs hayatı yasarken gezemem ben dedım :1no2:
arkadaslara mesaj attım ben gelmıyorum dıyee opuyorumnanaktan
hee ayrıca dıdemcım ınan dıyecek laf bulamıyorum onları anlamalıyız dıyorum ama yok yaa hıc bı yaptıkları mantıklı gelmıyokı((
benımkıde bana sey demsıtı gecen gun
bı gun senı arıyorum bı gun bızımkılerı arıyorum dedı hıımm oylemı ara tabı onları merak ederlerdır dıye soktum lafı sımdı hergun arıyo :roflol:
bırde az once yazıdıgım mesajı okudumda arkadaslarımla bulsucm demsıtımya yok yaa gonlum razı gelmedı o hapıs hayatı yasarken gezemem ben dedım :1no2:
arkadaslara mesaj attım ben gelmıyorum dıyee opuyorumnanaktan
hee ayrıca dıdemcım ınan dıyecek laf bulamıyorum onları anlamalıyız dıyorum ama yok yaa hıc bı yaptıkları mantıklı gelmıyokı((
Canım kontürü olmasa anlarım laf etmem ama ailesi ona asker kart çıkardı ve her ay 300 kont yükleniyo kartına çok anlıyomusun..ama beyefendi beni 1 gün arayıp 1 gün aramamayı tercih etti keyfi bilir ama beni çok üzdü..Gitmeden önce daha sıcaktı bana karşı ama gitti sanki gözden uzak olan gönüldende uzak olur hesabı bana karşı soğuk geliyo tavırları buda beni mahvediyomafoldumben
kızzz bende izin alıcaktım ailemle çıkmak için sonra dedim hadi sevdiğim orda sıkıntıda o gelince gezeriz otur evinde dedim:sm_cool: oturucam evimde:roflol:
fırsatı oluyo canım...sıkıyorum dişimi sabır diyorum bakalımdidemm fırsatı olmuyodur belki zaten ne kaldı gelmesine yaa sık dişini biraz daha canımm yaa az kaldıolumunekankayizsmile
cnaım ne yalan soylım benımkıde soguk gıbı gelıyo bana ne bılım konusuyo analtıyo ama samımı gelmıyo sadece sabır dıyorum 9 gun sonra yanında olucam o zaman anlarım dıyorum gercektenmı sogukluk var aradı dıye alsanaalsanasmile off ınsallah bızler yanlıs anlıyoduruzz :gitme:
su durumda sen benı bende senı cok ıyı anlarım kaydirigubbakcemile5
ama arkadaslarım hıc anlamıyo yaa erdem askerde ıken ben nasıl gezım nasıl eglenım dıyorum
ne olacak kı ne var bunda dıyolar oyle olmuyo ıste dıyorum ama nafıle :gitme:
selamlarrrr nassınız güzel hatunlar var mı oralarda kimsecikler..???
bizim Tezkere günü de belli oldu artık 24 ŞUBAT 2010 Çarşamba.
Erken teskere olmadı üzüldüm ama yapacak birşey yok o kadar bekledik 7 gün daha bekleriz.
gözünaydın canım benim hayırlısı şekerimolumunekankayizsmileselamlarrrr nassınız güzel hatunlar var mı oralarda kimsecikler..???
Erken teskere olmadı üzüldüm ama yapacak birşey yok o kadar bekledik 7 gün daha bekleriz.
fırsatı oluyo canım...sıkıyorum dişimi sabır diyorum bakalım
Bende izne gelmesini bekliyorum gerçekten soğudumu o zaman anlıcam işte....Benimki bana çok bağlıdır normalde beni öyle alıştırdı şimdi bu halleri ben çok üzüyo çokkmafoldumben
İnşallah canım..sadece sabır canım izine gelsin herşey düzelicek bak görüceksinŞeniz
selamlarrrr nassınız güzel hatunlar var mı oralarda kimsecikler..???
fıstığım erken teskere şöyle oluyordu.ahanda yenı bı tabır daha bilmiyorumkismile
erken teskere nasıl oluyo kı ohaoldumsmile
gözünaydın canım benim hayırlısı şekerimolumunekankayizsmile
.
fıstığım erken teskere şöyle oluyordu.
Bazı askerlere yaptıkları görevler için ödül olarak 7 gün yada daha üstü erken yolluyorlardı..
sağolsun komutanlar evrakları geç gönderdiği için tutmadı bizim erken teskere olayımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?