Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak:257 allahım nolur aşkım sevgililer günüde burda olsun izin koparabilsin ya çk özledim onu ya
bu 200 ler nie geçmek bilmiooooooo:sinifsinif::gitme:senağlamasenağlama

Benim aşkım ıspartadan muş'a Düştü... :S [/QUOTE]

ısparta hep doğuya yoluuyo zaten canım ya kuzenımde ıspartadaydı dıyarbakıra düştü

Şafak= 393

Mehtap= 7 =) HAFTAYA BUGÜN BURDAA SEVGİLİİMMMMMM opuyorumnanaktan

HADİ GÖZÜNAYDIN CANIM NE GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜNDE YANINDA NE GÜZEL BNİ ASKERİMDE DÜN MUAYENE OLMAYA GİTTİ İZİN KOPARMQAK İÇİN MAKSAT 14 ŞUBATTA YANINDA OLMAK İÇİN DİE AMA SANIIRM İZİN VERMEDİLER YA OFF YA NE KADAR KÖTÜ senağlamasenağlama

canım yaa bide izin sorrunları oluyo demii, çok üzüldüm valla, 15 ay mecbur çekiliceek artık napalım, bizde neleri yıl dönümleri, d.günleri hepsini kaçırıcaz ama yapcak bişey yok offf bugn çok mutsuz bi gün =((( :çok üzgünüm:

şafak:272
mehtap:54 SAKARYAYA SELAM...
SENSıZLıGıMıN BUGÜN 178.GÜNÜ...:teselli:
SANA SÖZ VERDıM AŞKIM
ÖLENE KADAR BEKLEYECEGıM..
HASRETıMSıN SEN HER AN ÖMRÜM BıRıCıK SEVDAM..
:asigim::asigim::asigim:

Son düzenleme:
kızlar aşkım bugunn telefonda dediki eger burayı ararsan telefonda burda yok falan dıyolar ınanma dedi.
bırde telefonu açanlar şey yapıyomus sürüldü hasta yatıyo falan dıyomuşlar.
gecende bi cocugunn annesı aramıs telefonu acann kişi demıskı sürüldü o kadın uzuntuden hastanelık olmuş
nasıl duygusuz ınsan bunlar ya sonucta onlarda asker aynı şey kendı aılelerıne yapılsa nasıl olur.

ayy ne kadar kötü birşey ya bncede inanmayın canım kendileri aranmadıkları için başkaları arayınca tahammmül edemiolar çk şükür bn hiç öle bişeyle karşılaşmadım kadınada çk üzüdüm yazık ya

canım doğru. bende arıyorum askeriyeyi. bazen telefonu açıp cevap vermiyolar. bazen aradığımı iletmiyolar söylemiyolar ona. bazen yok şurda burda diyolar. yani ona ulaştığım zamanlar çok az..

en sinir olduğumda teli açıpta cevap vermemeleri.

hatta bi arkadaşından mesaj yazıyodu arkadaşı bana öyle bi yalan söyledi ki o sıralarda aşkım arayamıyodu nasıl ağlamıştım sinirden. yalan söylemiş bana işte..
çok kızdım aşkıma neden güvenmedim neden ona sormadan üzülüp ağladım diye..

en iyisi aramasını beklemek

ewet canım malesef o sorun çk kötü çk bunalmış orda ya.gelseydi hem bana hemde ona çk ii olcaktı bu izin bişe demedi dün bana bu konuda off ya kesşn gelemicek sanırm ne güzel hayallaer kurmuştum bn o gün için

hayırıdr canım nie bi sorunun mu var

kızzzzllaarrrrr ayy cokk heycanlandım şimdi aradıı usta bırlıgı bellıı oldu dediii soylemıcemm diyo nasıl heycanlandımm dıyarbakır demesınmıı ödüm koptukaydirigubbakcemile3

ama eskişehire düşmüş

bende sevgililer gününde beraber olamicam bu gidişle ama napalım ya olsun. sağ salim aşkım gelsin görüşelim de bi sarılıyim de ona yeter o bana.. sevgililer günü de neymişş. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…