Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kız babanem kalbin durucak birazdan dio çok heyecanlıyım yadelikafadulden
telefonı kontrol etmekten hal oldum aramadıdelikafadulden
bakalım bizim neresi ne dicek acaba kötü bi yerde ondan mı aramadı:çok üzgünüm:

perimmm okadar heyecan yapma yaw yerimsenibenşurasıdır burasıdır diye umutta etme hep hayırlısı olsun de dua et tamammı bitanemmmm:Saruboceq:

oyle valla gecen sene bende boyle nereye cıkcak diye bekliyodum istanbula duser diye bekliyodum ankaradan oyle oluyomus hep erzurum diyince kaldım bi boyle:) ama noldu 100 lere dustuk iste nereye giderse gitsin telas yapmayın allah hayırlısını versin yeterki

slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan

şafağımız......99hihoyyyt

chatLq_ benim askerim de manisadan mardin'e düşmüştü başlarda ben de çok üzüldüm ama alıştım zamanla.inşallah hayırlısıyla bitirip gelir canım.

hişipit sakin ol bakayım pozitif düşün öyle olsun....
Rabbim hayırlısını versin inşallah....
Doğu batı ne fark eder...
kaza bela her yerde canım benim....
Rabbim saklasın beklesin...
bak benimki izmirde asker ustabirliğine gitti 2 3 ay olmuştu gece devriyelerine çıkıyordu...
bir gece uykusunu alamamış komutanların yüzünden...
göle uçmuşlar nasıl olmışsa artık yan camlar ve ön cam kayalar tarafından kapanmış Allah'tan arka cam kapanmamış silahla kırıp ordan çıkmışlar...
duyduğumda kalbim fırlayacak gibiydi...
Ama çok şükür sağ sağlim kurtuldular...
onun için bol bol dua et canım Rabbim sağ sağlim gelmesini nasip etsin inşallah..
:Saruboceq:

ınanmıyorum allahh korumuş resmen ya kımsenın başına vermesın boyle seyler inş.:1no2:

şafağımız 175

Allah hayırlı yazılar yazsın,hepsi Allaha emanet canlarımızın,sağsalim dönüp gelmelerini nasip etsin inşallahhh...

ınanmıyorum allahh korumuş resmen ya kımsenın başına vermesın boyle seyler inş.:1no2:

Amin canım rabbim kimseye vermesin inşallah...
onun için doğuda da aynı batıda da aynı herşey belki batıda bir nebze olsun daha rahat herşey ama işte gel gör ki Hiç bir yerin tam olarak can güvenliği yook maalesef...:1no2:
hepimiz sevdiklerimize sağ sağlim kavuşalım inşallah...
:Saruboceqpuyorumnanaktan

ay inşallah canım:Saruboceq:
yaa kıyamam Allah korumuş ya:Saruboceq: Allah saklasın tabi:Saruboceq:
aminnnn inşallah etmezmiyim çok özledim ya neden aramadı hala:asigim:

ya negzl bitirmişsnz biz umarım bizde ogünleri biran önce görürüz peki nasl biyermiş mardn memnunmu yani ne olark gitti ay çok soru sordm ama orası hakknda pek fikrm yok sen tecrübelsn

ay inşallah canım:Saruboceq:
yaa kıyamam Allah korumuş ya:Saruboceq: Allah saklasın tabi:Saruboceq:
aminnnn inşallah etmezmiyim çok özledim ya neden aramadı hala:asigim:

biz artık bitiş çizgisine yaklaştığımız için çok rahatız 1aydır her sabahla 9buçuk, 10 gibi aşkımla uyanıyorum yeni güne...nasıl güzel nasıl mükemmel bir duygu anlatamam...
Darısı hepinizin bşına çok daha güzelleri ileopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

şafak 392opuyorumnanaktan
mehtap 13opuyorumnanaktan
mehtap belirsiz aşkım artık şu mehtapta belli olsa hiç fena olmıcak ben gene 19 şubatta geliyosun diye hesaplıyorum mehtabızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…