- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.621
cancu hatun:1ninca:
ŞenizŞeniz
selam kızlar nasılsınız bakalım.
chatlaq mardıne düşmüş senınkı oylemıı inş. rahat eder uzme kendınıı opuyorumnanaktan
superiisi olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae
chatl_q canım benim Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim teskere almayı nasip etsin....
ne yapalım doğusuda bir batısı da...
yeterki rabbim Sağlıkla dönmesini nasip etsin...
bitti naann
geldiler oturuyolar bileemm gamyoncuiremsu
canım ama seninki komondo değilmiydi chatlq:a015:
: bakalım bizimki ne olucak:sm_confused:
hayırlısı canım ya rahat olsun sağ salim gelsinler inşallah:Saruboceq:
evt canm komndo gitti ama onun saktlığı var oyüzden jandarmaya çektiler şimdi jandarma gidiyo yani
bizimkılerı nefes fılmını ızletıceklerdi onu izleyınce daaha kötu olurlar kaydirigubbakcemile
:a015: anladım canım sıra bizde herhalde daha aramadı heyecandan ölcem:1no2:
dunde ben oyleydımm superisi bugun bellı olur senınkıdeopuyorumnanaktan
kısçeler fikir verin bakalım şimdi benim askerimin çarşıya çıkacağı gün belli olmuyo bende süprüs yapmak istiyorum haftaya pazara yanına gidicem ya sevgililer günü dolayısıyla ama eğer pazar günü çıkamassa nası süprüs yapıcam ben aşkıma ne demeyelimki pazar günü çıksın kafamçokkarıştı
pazar günü kamerada konuşalım de ama vurgula yani pazar diye bakalım ne dicek pazar daha rahat oluyo de ne bileyimbenneyaptımki
kız neden cumartesi gitsen olmazmı kiboshayallersmile mesela sana kargo göndercem de kargo şirketinde bekle sen kargo oldelikafadulden
datlum cmt 12de çıkıyolar pazar sabah 8de daha fazla görüşürüs diye pazar çıksın istiyorum aklinialirimsmile ama artık bakıcam hangi gün çıkacağı belli olsun öle gidicem mecburen burdan haber veririm zaten peki ya çıkmassa çarşıyaaa mafoldumben mesela buhafta çıkamıyolar denetlemeleri varmış mafoldumben
açıkca sor canım ama geliceğini belli etme tabi öyle muhabbet eder gibi söyleakannehir
çıkar canım ya sıkma canını öyle eninde sonunda kısmetse çıkıcak sende gidiceksin hayırlısıyla:Saruboceq: olsun canım diğer hafta gidersin:teselli:
ay benim kalbim durucak şimdi delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?