Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya kızlar ben askerime bi hediye göndermeyi düşünüyom ama ne alsam dye düşünüyom.
kıyafet alayım dyom ama ordada çarşıya çıkmıyo benimki zaten çıksada 2 saat hemde bişey yok kahveyemi gideyim dyo. yani öle gezecek bi yerde yok yani dışarı çıkınca giysin dye.sizden fikir almak istiyom ne olabilir dye düşünüyom belki bi saat olur gibi gelio aklıma fikri olan varsa yazsın sevinirim.

GEÇEN 14 ŞUBATTA BİRLİKTEYDİK mafoldumben
HATTA BANA SÜPRİZ YAPMIŞTI FB.FORMASI ALMIŞTI SÜPRİZ YAPMIŞTI zemuszemus
ÖFFF ŞİMDİYSE ASKERDE YAAAAAAAAAAAAAA BEN NE YAPSAM:sinifsinif:

kısçeler fikir verin bakalım şimdi benim askerimin çarşıya çıkacağı gün belli olmuyo bende süprüs yapmak istiyorum haftaya pazara yanına gidicem ya sevgililer günü dolayısıyla ama eğer pazar günü çıkamassa nası süprüs yapıcam ben aşkıma ne demeyelimki pazar günü çıksın kafamçokkarıştı

pazar günü kamerada konuşalım de ama vurgula yani pazar diye bakalım ne dicek pazar daha rahat oluyo de ne bileyimbenneyaptımki
kız neden cumartesi gitsen olmazmı kiboshayallersmile mesela sana kargo göndercem de kargo şirketinde bekle sen kargo oldelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

datlum cmt 12de çıkıyolar pazar sabah 8de daha fazla görüşürüs diye pazar çıksın istiyorum aklinialirimsmile ama artık bakıcam hangi gün çıkacağı belli olsun öle gidicem mecburen burdan haber veririm zaten peki ya çıkmassa çarşıyaaa mafoldumben mesela buhafta çıkamıyolar denetlemeleri varmış mafoldumben

açıkca sor canım ama geliceğini belli etme tabi öyle muhabbet eder gibi söyleakannehir
çıkar canım ya sıkma canını öyle eninde sonunda kısmetse çıkıcak sende gidiceksin hayırlısıyla:Saruboceq: olsun canım diğer hafta gidersin:teselli:
ay benim kalbim durucak şimdi delikafadulden

sen öle dedikçeee bende heyecanlanıorum aklıma bizim o anki durumlar geliyo offff benim eşşek sevgilim bitlis demiştide olduğum yerde yığılıp kalıyodum sonra bi kahkaha attı aydın-söke diye akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…