Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aralık 6 da teslim oldu bugün 397 canım
sülüs tarihini hatırlayamadım bi türlü
şafak programıda sülüs tarihini soruyo
o tarihten hesaplıyo o da
dün indirdim bende..

en iyisi askerlerimize danışalımda.
gerçi benimkisi bilmez galiba kaydirigubbakcemile3
o hiiç saymıyo valla sorsam bilmez kaç olduğunu
günler geçmiyomuş sayınca boshayallersmile

zemuszemus yine benim safaK karisdi esimin sayesindee kizlaaar...

gelecegii gün sayilmiomuss.. yanii benim safaaakk 80 Osmaniye OluyoRmuss...

bidaha safagimlaa oynarsan parcalicam seni dedim kaydirigubbakcemile3

son kez söliyim bariii

SAFAK 80 OSMANIYEYEE SELAAAAAAM ..... ohh bee

turkbayragi ŞAFAK: 18 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

sülüs tarihi 10 temmuz 12sinde askere gitti bütün izinleri kullanıcak gibi hesaplarsak kaç oluyoki bizim şafak hepten kafam karıştı ben onun sölediği şafağı yazıodum buraya hep o galiba gelmediği izinleri düşüyo :uhm:

ya canım aynen benimkide hep fazla cıkıyo onunki az:) dagıtım izni sayılmıyormus sanırım ve yol izinleri ona gore hesaplamak lasım

saoln kızlar inşllh rht edr diorum ama insn korkuyo işte 3gündr intikldeydi geldi bu sbh sesini duydm bi sevndim bi sevndm sonra mardn deynce çok kötü oldm oda söylerkn sesi hiç iyi deildi zatn baklm hyırlısı artık buhfta bi gelsn onada kendimede herşeyi unuttrcm valla dolu dolu yaşamk istiyorum daha sonra oturup ağlıck üzülck çok günlermz oluck Allah herkese sabır versin ne diyim asker heryerde asker

aynen ben dun 106 dedim o 104 dedi:) daha iyi boylesi onlar daha iyi hesaplar zaten:)

bizim okadar değil ya yaklaşık bi 12 gün kadar farklı :uhm:

aynen geldiği zman bütün saniyelerinizi bile doya doya geçirin öle oturup ağlamak ta yok sabırlı olucas hepimiz tmammıı :lepi:

selam kızlar nasılsınız bakalım.
chatlaq mardıne düşmüş senınkı oylemıı inş. rahat eder uzme kendınıı opuyorumnanaktan

chatl_q canım benim Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim teskere almayı nasip etsin....
ne yapalım doğusuda bir batısı da...
yeterki rabbim Sağlıkla dönmesini nasip etsin...

canım ama seninki komondo değilmiydi chatlq:a015:
: bakalım bizimki ne olucak:sm_confused:
hayırlısı canım ya rahat olsun sağ salim gelsinler inşallah:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…