- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.601
kızlar benmkininde ustabirliği belli oldu manisadan mardine düştü zatn iyi biyer oolck die umudumda yoktu hani ama çok üzldüm ya
kızlar benmkininde ustabirliği belli oldu manisadan mardine düştü zatn iyi biyer oolck die umudumda yoktu hani ama çok üzldüm ya
sülüs tarihi 10 temmuz 12sinde askere gitti bütün izinleri kullanıcak gibi hesaplarsak kaç oluyoki bizim şafak hepten kafam karıştı ben onun sölediği şafağı yazıodum buraya hep o galiba gelmediği izinleri düşüyo :uhm:
ya canım aynen benimkide hep fazla cıkıyo onunki az:) dagıtım izni sayılmıyormus sanırım ve yol izinleri ona gore hesaplamak lasım
aynen ben dun 106 dedim o 104 dedi:) daha iyi boylesi onlar daha iyi hesaplar zaten:)
saoln kızlar inşllh rht edr diorum ama insn korkuyo işte 3gündr intikldeydi geldi bu sbh sesini duydm bi sevndim bi sevndm sonra mardn deynce çok kötü oldm oda söylerkn sesi hiç iyi deildi zatn baklm hyırlısı artık buhfta bi gelsn onada kendimede herşeyi unuttrcm valla dolu dolu yaşamk istiyorum daha sonra oturup ağlıck üzülck çok günlermz oluck Allah herkese sabır versin ne diyim asker heryerde asker
superisiiii :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?