Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benıde listeye eklermısın mehtap için19.02.2010 12 gün

EKLEDİM HAYATIM HADİ HAYIRLISIYLA KAVUŞ ASKERİNE İNŞALLAH...
AMA SEN YANLIŞ SAYIYOSUN TATLIM..
BAK GELDİĞİ GÜN SAYILMAZ ONDAN Bİ ÖNCEKİ GÜN DOĞAN GÜNEŞ OLUR ONDAN Bİ ONCEKİ GÜN 1 DİYE SAYILIR ONDAN SENİN MEHTAP 11 TATLIM...a.s

BİTTİ İŞTE BİTTİ SONUNDA 3 BASAMAKLI SAYILAR BİTTİ...:teytey:
ŞAFAK 99 ARTIK GERİ SAYIM ŞİMDİ BAŞLADI İŞTE...:dance:
AMA HALA NİŞANLIMIN SESİNİ DUYAMADIM Bİ HAFTA OLDU ARADIM ULAŞAMADIM OFFFF GÜLİYİİM AĞLIYIMMI ŞAŞIRDIM YAA...:çok üzgünüm:
NEYSE YAA NE EDEK BU GÜNLERDE BİTİCEK ELBETTTT...a.s KENDİ KENDİMİ TESELLİ EDİM BARİ...:teselli:

çok sevindim 2 basamaklılara ulaştığına canım benimopuyorumnanaktan
tabii bazen kendi kendimizi terapi ederek,üzülmemeye çalışıcaz dimii,aferim sana tatlımmm..
inşallah arar tez vakitte nişanlın ümmücümm:Saruboceq:

BABYKE hoşgeldin canım Alah kavuştursun sağ salim inşallah bitirip geldiği günleride görürüz hep beraber anım benim...opuyorumnanaktan
ÇATLAG_ tatlım hayırlı olsun askerinin yeni yeri üzsülme canım bak balpareminkide mardinde ama rahatı yerinde telefon falan kullanıyo gittiğinden beri doğusu batısı önemli deil canım önemli olan rahat olmaları evet iilaki biraz sıkıntı çeker çarşıya falan çıkarmıyolar genelde tedbirden dolayı ama içerdede rahat oluyolar dier yerlere göre doğuda...her türlü imkanı askeriyede sağlamaya çalışıyolar internet kafesini falan üzülme canım hayırlısıyla bitirip döncek oda inşallah...opuyorumnanaktan:teselli:

oyyyy canım benim yaaa çok saol bitanem koşup geldin hmn sanırım hapse girdi o inşallah 7 gündür başka bişi olupda üstüne fala ceza almamaşdır inşallah tek korkum bu....
senden naber bitanem nası gidiyo askerinle falan...:1hug:

Allaha bin şükür,herşey yolunda,aman nazarım da değmesin,maşallah diyimm
inşallah seninki de çabucak arasın seni tatlım:Saruboceq:

bişey sorcam,ne internet cafesi ya askeriyenin içinde varmıymış ki?bilmiyorumkismile

muhurlu kaderim umarım arar nisanlın:) seninki 19 mayısta gelicek benimkide 21 mayısda allahın izniyle gelse su gunler ya:)

sağol bitanem evet yaa öle olucak inşallah...Allahım tez zamanda getirsin hepimizin doğan güneşlerini inşallah bitirdik çok şükür yaa 100 ler bittimi geri sayım başlamış demektir seninde yarından sonra başlıcak inşallah tatlım...Şeniz

aman maşallah canım maşallah... Rabbim nazarlardan saklasın inşallah....
evet tatlım cafe oluyo cafe derken bilgisayar odası işte bilgisayarlar oluyo sıralı sıralı herkez saatli bi şekide belli bi ücret karşılığı giriyo ama heryerde olmuyo benim nişanlım önve van özalpteydi bi kaç ay orda vardı giriyodu sürekli ama şimdi van merkeze geçti orda yok...özalp sınır bölgesiygi pek bişi yoktu etrafta falan askerleri motive için ailelerini görebilsinler falan die vardı orda langırt oyunu bile vardi bi bilardo salonu eksikti yani...:1rolleyes:

arkadaşlarım,bende 100lerde olduğuma inanamıyorum,seviniyorum..
uzaktı 100ler bile bi zaman önce.
Allaha şükür..
inşallah plakalara uçaradım gelirim bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…