Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben kaçıyım atık öpüyorum ikinizide kocaman kocaman ii geceler Allaha emanet olun yarın görüşürüz yine inşallah yeni şafaklarımızla tabiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gorusurus iyi geceler ruyanda askerini gor opuyorumnanaktan

inşallah tatlımmm hepimiz görelim inşallah ama ben en son gördüğümde bana kuma getiriyodu yaa uyusss...arkadaşı ölmüş askerde kardeşini ona emanet etmiş oda kuma olarak getirmiş bana nikahıma alcam bana emanet etti diyodu çok kötüydü ama gerçek gibi bi hava vardı anlatırken bile içim bi tuhaf oluyo yaa...klava:

Allah iyiliğini versin senin ümmüüüükaydirigubbakcemile3ay çok gülldümmm..
hayırdır inşallah,unutma bazı rüyaların tersi çıkara.s

Allah iyiliğini versin senin ümmüüüükaydirigubbakcemile3ay çok gülldümmm..
hayırdır inşallah,unutma bazı rüyaların tersi çıkara.s

ayyy inşallah tersidir vallla yaa çok fene oldum uyanınca anlattım ona gülüyo manyah o güldükçe ben sinirlendim gülme dedim sanki gerçekmiş gibi sen kafayı yemişsin diyo bana hasbam...uyyyy aşkım benim yaaa çok seviyorum nazar boncuğum o benim...neyse ben çıken baya geç oldu öpüyorum tekrar ii geceler tekrar...opuyorumnanaktan:asigim:

:roflol::roflol: delii yaa rüyası bile tuhaf kızın kızım bilinçaltında neler kuruyosun:roflol::roflol:
bir derdim varda bi konu açılmış bugün o datuhaf rüyalar görüyomuşbenneyaptımki
enteresan-tatlicadiarzu- lan kuma bacııı kalk çay getirsırnaşık şey

askerin neden aramadı benimkide aramadı yarın olsun uyuyimdeboshayallersmile

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

....28/04/2010....ıLDEMMM=80 OSMANıYEYE SELAM

Ümmücüüüm benim safak 79 Kilis canimmm...

cok degisio safagim biliom ama tamameeen esimin sucuuu kuzuu yaa..

gelecegi günü saymicakmisim yanii 28.Nisan,2010 sayilmiomuss öyle dio...
ogün cikiyoRum ne sayiyosun o günü dedi.. o yüzden 79.Kilis oluoo bitaneeem safagimm...

yarin aksamdaa 78 Karabüük zemuszemus

haber verim dedim ..

heh superim beni nerdesin özel mesajda almıyomuşsun noldu hayatım yaaaa meraklandım mesaj atim özelden dedim olmadaı noldu tatlım yaaa....bilmiyorumkismile

ben kapattım:1ninca: askerm aramadı işte:asigim:-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
sempatiksalakcinninapim nen uzaklım işte absuk supsuk şeyler oluyo işte böle düşünülmeyen şey akla gelio ama onun suçu hep beni kızdırmak için takılıyo bana napim bende rüyamda gördüm işte sonunda böle...

estağfurullah canım ne demek eksilsin yeterki artmasınn eve sayılmıyo içinde olduğun gün sayılmaz askerler hep şafağı 12 den sonra diyerek sölerler ertesi günü sölerler yani sonra geliceği gün sayılmaz gelmeden bi gün önce doğan güneş die geçer ondan o günde sayılmaz.ondan bi önceki gün 1 die geçer yani içinde olduğun gün ,gelceği gün ve doğan güneş dediin gün olmak üzere 3 gün düşerek sayılır hayatımmm...ayyy senden sonra sıra bize gelio ne güzelll bende 19 mayıs 2010 ama bi gün erken gelebilir çünkü izinden bi gün erken döndü bilet yanlış alındığı için...şakkıdı
ben kapattım:1ninca: asker aramadı işte:asigim:-tatlicadiarzu-

hayırdır tatlım nie kaapattın bi sorunmu olduki... benimkide aramadı tatlım tam 7 gün bitti aramadı... hapse girdi sanırım...:çok üzgünüm:

kizz hayirdirr niyee hapse girceek ?? ayy merak eddim simdii.. ben bayadir girmeyeliii neler olduuu...

canım bu senin bahsettiğin durum demi girdiyse bile çıkma vakti gelmedimi 1haftaydı demiştin:a015: bence en geç yarın arar askerlerimiz ben çıkayım çok çok öptm canım:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…