- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.741
ayy inşallah yaaa gitmeden seni o listede görmeyi çooookk isterim bende canımm...opuyorumnanaktan
evet 1 gun bile cok onemli:) ne kadar erken okadar iyi
ay tesekkur ederim ya bakar bakar sevinirim ben ya opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyım atık öpüyorum ikinizide kocaman kocaman ii geceler Allaha emanet olun yarın görüşürüz yine inşallah yeni şafaklarımızla tabiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi uykular canımmmopuyorumnanaktan
gorusurus iyi geceler ruyanda askerini gor opuyorumnanaktan
inşallah tatlımmm hepimiz görelim inşallah ama ben en son gördüğümde bana kuma getiriyodu yaa uyusss...arkadaşı ölmüş askerde kardeşini ona emanet etmiş oda kuma olarak getirmiş bana nikahıma alcam bana emanet etti diyodu çok kötüydü ama gerçek gibi bi hava vardı anlatırken bile içim bi tuhaf oluyo yaa...klava:
Allah iyiliğini versin senin ümmüüüükaydirigubbakcemile3ay çok gülldümmm..
hayırdır inşallah,unutma bazı rüyaların tersi çıkara.s
inşallah tatlımmm hepimiz görelim inşallah ama ben en son gördüğümde bana kuma getiriyodu yaa uyusss...arkadaşı ölmüş askerde kardeşini ona emanet etmiş oda kuma olarak getirmiş bana nikahıma alcam bana emanet etti diyodu çok kötüydü ama gerçek gibi bi hava vardı anlatırken bile içim bi tuhaf oluyo yaa...klava:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
....28/04/2010....ıLDEMMM=80 OSMANıYEYE SELAM
heh superim beni nerdesin özel mesajda almıyomuşsun noldu hayatım yaaaa meraklandım mesaj atim özelden dedim olmadaı noldu tatlım yaaa....bilmiyorumkismile
sempatiksalakcinninapim nen uzaklım işte absuk supsuk şeyler oluyo işte böle düşünülmeyen şey akla gelio ama onun suçu hep beni kızdırmak için takılıyo bana napim bende rüyamda gördüm işte sonunda böle...:roflol::roflol: delii yaa rüyası bile tuhaf kızın kızım bilinçaltında neler kuruyosun:roflol::roflol:
bir derdim varda bi konu açılmış bugün o datuhaf rüyalar görüyomuşbenneyaptımki
enteresan-tatlicadiarzu- lan kuma bacııı kalk çay getirsırnaşık şey
askerin neden aramadı benimkide aramadı yarın olsun uyuyimdeboshayallersmile
Ümmücüüüm benim safak 79 Kilis canimmm...
cok degisio safagim biliom ama tamameeen esimin sucuuu kuzuu yaa..
gelecegi günü saymicakmisim yanii 28.Nisan,2010 sayilmiomuss öyle dio...
ogün cikiyoRum ne sayiyosun o günü dedi.. o yüzden 79.Kilis oluoo bitaneeem safagimm...
yarin aksamdaa 78 Karabüük zemuszemus
haber verim dedim ..
ben kapattım:1ninca: asker aramadı işte:asigim:-tatlicadiarzu-
sempatiksalakcinninapim nen uzaklım işte absuk supsuk şeyler oluyo işte böle düşünülmeyen şey akla gelio ama onun suçu hep beni kızdırmak için takılıyo bana napim bende rüyamda gördüm işte sonunda böle...
estağfurullah canım ne demek eksilsin yeterki artmasınn eve sayılmıyo içinde olduğun gün sayılmaz askerler hep şafağı 12 den sonra diyerek sölerler ertesi günü sölerler yani sonra geliceği gün sayılmaz gelmeden bi gün önce doğan güneş die geçer ondan o günde sayılmaz.ondan bi önceki gün 1 die geçer yani içinde olduğun gün ,gelceği gün ve doğan güneş dediin gün olmak üzere 3 gün düşerek sayılır hayatımmm...ayyy senden sonra sıra bize gelio ne güzelll bende 19 mayıs 2010 ama bi gün erken gelebilir çünkü izinden bi gün erken döndü bilet yanlış alındığı için...şakkıdı
hayırdır tatlım nie kaapattın bi sorunmu olduki... benimkide aramadı tatlım tam 7 gün bitti aramadı... hapse girdi sanırım...:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?