- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.761
canım bunun orda arasını ii olmadığı bi astsubay var onun nöbetçi olduğu gece nişanlımında nöbeti varmış kaldırmamış nöbete normalde o nöbetçileri kaldırmakla görevli saati geleni kaldırıyo ama benimkini kaldırmamış gıcıklığına,ondan bi önceki gecede erken kaldımışlar birz buda vaktim var daha azıcık daha kestiriyim demiş geç yatırmış komutan bişeye kızmış neyse yatış o yatış komutan gelmiş kaldırmış bi bakmış saatine nöbetini bitiş saatine 5 dakka var öle ikisi üst üste geldi ceza verdiler ama kesin deildi gidiceği ben gitmeden ararım demişti üstünden baya geçti göndermediler korkutmak amaçlı yaptılar die düşünmeye başladık birden böle haber falan alamadım günlerdir gönderdiler die düşünüyorum...kizz hayirdirr niyee hapse girceek ?? ayy merak eddim simdii.. ben bayadir girmeyeliii neler olduuu...
canım bu senin bahsettiğin durum demi girdiyse bile çıkma vakti gelmedimi 1haftaydı demiştin:a015: bence en geç yarın arar askerlerimiz ben çıkayım çok çok öptm canım:bbo:
ayy canim ya kiyamam..
benimkinin oRdada bi bas cavus var esimle cok ugrasiyordu..
allahdan gecdi nöbet günleri..
valla ümmücüm 28.nisan tezkere bitanem...
nasil dogruysa öyle say.. sana güveniyoRum :) artik zaten degismicem...
sen nasil dogru diyosan öyle olsun...
28.nisan son olsunda nasil olursaa olsuuun beyaaa kaydirigubbakcemile3
cok sagol bu arada :) aklinialirimsmile
senin dedigin olsun dedimya kiz kaydirigubbakcemile3
78 oLuyoooR ozaman yanii kaydirigubbakcemile3
sen dogrusunu biliosundurrr...
benim sipa degisik hesaplio ikizi bi baska hesaplio kafa kalmadi gari..
o yüzden senin dedigin gibi olsun 78
BİTEN:349
ŞAFAK:99/KIBRIS
ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq: 3 RAKAMLI SAYILAR BİTTİ ARTIKKKKKKK :sm_cool: SIRADA PLAKALAR VAR.PLAKALARA SON 18 GÜNNNNNN hihoyyyt
CANIM KOCACIM SENİ ÇOK SEVİORUM :asigim:
uçarak geliyorm tatlım vuuwwwwturkbayragi Safaaaaaaak: 78 KARABÜKEE SELAAAMMM OLSUUUNNN ♥ turkbayragi
:lepi: Baskaaaa yoook :lepi:
:hooray: :teytey: Tezkeremiz: 28.Nisan.2o1o :hooray: :teytey:
azz kaldiii azzz .. 80.leridee devirdiikk 70.Lerr korksun üleenn bizdeen heeheeytt :dance:
Ümmücümm sirami sana verecem bacim gell cabukk geeelll :1hug:
babyke burdaymış...
darısı başına tatlımmm...opuyorumnanaktan
aaaa kızım sen 1 saat önce gitcektindi haniiikaydirigubbakcemile3
evet yaaa ildemcim le superim geldi takıldım yine ahanda çıkıyom kesin dedim seni gördüm kaldım kovun beni yaaa idemioommm...:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?