Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım 78 oluyo senin şafağın yaa bu hesaba göre 78 bana bunu nişanlım söledi böle sayılır dedi istersen senin dediğin gibi sayıyım ama 12 den sonra diyerek sayılır şafak askerler hep öle sayar sen bilirsin nasıl yazıyım...79 mu 78 mi...???

kizz hayirdirr niyee hapse girceek ?? ayy merak eddim simdii.. ben bayadir girmeyeliii neler olduuu...
canım bunun orda arasını ii olmadığı bi astsubay var onun nöbetçi olduğu gece nişanlımında nöbeti varmış kaldırmamış nöbete normalde o nöbetçileri kaldırmakla görevli saati geleni kaldırıyo ama benimkini kaldırmamış gıcıklığına,ondan bi önceki gecede erken kaldımışlar birz buda vaktim var daha azıcık daha kestiriyim demiş geç yatırmış komutan bişeye kızmış neyse yatış o yatış komutan gelmiş kaldırmış bi bakmış saatine nöbetini bitiş saatine 5 dakka var öle ikisi üst üste geldi ceza verdiler ama kesin deildi gidiceği ben gitmeden ararım demişti üstünden baya geçti göndermediler korkutmak amaçlı yaptılar die düşünmeye başladık birden böle haber falan alamadım günlerdir gönderdiler die düşünüyorum...

canım bu senin bahsettiğin durum demi girdiyse bile çıkma vakti gelmedimi 1haftaydı demiştin:a015: bence en geç yarın arar askerlerimiz ben çıkayım çok çok öptm canım:bbo:

iniallah ararlar hayatım inşallah... ii geceler bitanem öpüyorum çok sıkmam canını arıcaklar er geç öpüyorum kocaman...opuyorumnanaktan

ayy canim ya kiyamam..
benimkinin oRdada bi bas cavus var esimle cok ugrasiyordu..
allahdan gecdi nöbet günleri..

valla ümmücüm 28.nisan tezkere bitanem...

nasil dogruysa öyle say.. sana güveniyoRum :) artik zaten degismicem...
sen nasil dogru diyosan öyle olsun...

28.nisan son olsunda nasil olursaa olsuuun beyaaa kaydirigubbakcemile3

cok sagol bu arada :) aklinialirimsmile

benimkinide nöbetleri bitmişti 4 ünde kolluk taşımaya başlıcaktı ama olmadı hapisten dolayı malesef...:1no2:
tamam tatlım 78 o zaman bugün hemen düzeltiyorum..ayyy senide düştük ne güzel azalan olunca çok seviniyorum yaaa....zemuszemus

senin dedigin olsun dedimya kiz kaydirigubbakcemile3
78 oLuyoooR ozaman yanii kaydirigubbakcemile3

sen dogrusunu biliosundurrr...
benim sipa degisik hesaplio ikizi bi baska hesaplio kafa kalmadi gari..
o yüzden senin dedigin gibi olsun 78

senin dedigin olsun dedimya kiz kaydirigubbakcemile3
78 oLuyoooR ozaman yanii kaydirigubbakcemile3

sen dogrusunu biliosundurrr...
benim sipa degisik hesaplio ikizi bi baska hesaplio kafa kalmadi gari..
o yüzden senin dedigin gibi olsun 78

DÜZELLTTİM CANIM ZATEN MANTIKEN DÜŞÜNÜNCE GELDİĞİ GÜNÜ SAYMADIĞIMIZ İÇİN Bİ ÖNCEKİ GÜN DOĞAN GÜNEŞ OLARAK GEÇER E 1 DİE SAYDIĞIMIZDA ODAN ÖNCEKİ GÜN OLUR BİDE İÇİNDE OLDUĞU GÜNÜ SAMADIĞI İÇİN ASKERLER 12 DEN SONRA DİYEREK SAYDIKLARI İÇİN 3 GÜN DÜŞÜYORUZ TATLIM DÜZELLTİM SENİDE...AYYYY 80 LER BOŞALDI KOŞA KOŞA GELİYORUZ O KOLTUĞU KAPMAYA...:dance:

BıTEN:349
ŞAFAK:99/KIBRIS
ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq: 3 RAKAMLI SAYILAR BıTTı ARTIKKKKKKK :sm_cool: SIRADA PLAKALAR VAR.PLAKALARA SON 18 GÜNNNNNN hihoyyyt
CANIM KOCACIM SENı ÇOK SEVıORUM :asigim:

turkbayragi Safaaaaaaak: 78 KARABÜKEE SELAAAMMM OLSUUUNNN ♥ turkbayragi

:lepi: Baskaaaa yoook :lepi:

:hooray: :teytey: Tezkeremiz: 28.Nisan.2o1o :hooray: :teytey:

azz kaldiii azzz .. 80.leridee devirdiikk 70.Lerr korksun üleenn bizdeen heeheeytt :dance:

Ümmücümm sirami sana verecem bacim gell cabukk geeelll :1hug:

BİTEN:349
ŞAFAK:99/KIBRIS
ŞÜKÜRLER OLSUN :Saruboceq: 3 RAKAMLI SAYILAR BİTTİ ARTIKKKKKKK :sm_cool: SIRADA PLAKALAR VAR.PLAKALARA SON 18 GÜNNNNNN hihoyyyt
CANIM KOCACIM SENİ ÇOK SEVİORUM :asigim:

bitti canım benim bitti çok şükür bugünlere geldik ama senin şaak yanlış tatlım bi gün fazla sayıyosun sen 98 olcak seninki 18 inde geliyosa bi önceki sayfaya falan bak anlattım orda nedeninini nasıl sayıldığını düzeltiyim hemen seni canım sen bak hesabını yap kendin yok dersen yine sana göre yaparım benim hesaplamama göre böle yani 98 sin sen...öpüyorum seni gözümüz aydın tekrar...opuyorumnanaktan

uçarak geliyorm tatlım vuuwwww

evet yaaa ildemcim le superim geldi takıldım yine ahanda çıkıyom kesin dedim seni gördüm kaldım kovun beni yaaa idemioommm...:tomato:

canımmmmm seviorum seniopuyorumnanaktan
tatlı tatlı rüyalar gör kuzummkaydirigubbakcemile3saçma rüyalar görmeeee..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…