- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.981
napıosunuz fıstıklarrrrrropuyorumnanaktan
şafakk atarsa 231 :lepi:
listeye girmeye son 1 günkaydirigubbakcemile3
mehtap atarsa 6:lepi:
düğüne son 306 günnnnnnkaydirigubbakcemile2
KIZLAAAAAAARRRRRRRR......a.s.
BUGÜN AŞKIMLA KONUŞTUUUUUUUMMM...:dance::dance:
UÇUYORUM MUTLRLKTAN SESİNİ DUYDUM SONUNDA ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...BEN Bİ HAFTA SESİNİ DUYMADAN DURDUM ÖLDÜM SANKİ ALLAH ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN GERÇEKTEN BUNU Bİ KERE DAHA YÜREKTEN HİSSETTİMKİ ÇOOOOOOK ZOR Bİ DURUM ŞEHİT YAKINI OLMAK....ÇOK ÖZLEMİŞİM AŞKIMI YAAAAAA ÇOOOOOOOOOOKKKK....HERŞEYİM O BENİMM...:asigim::asigim::asigim:
SENİ ÇOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUM ÖMRÜM CANIM NEFESİM ASKERİM HERŞEYİMM....Şeniz:asigim:
ben uçuyorum tatlım ayaklarım yere basmıyo 12 den beri havalardayımmmmm...
sen napıyosun bakemm...yarım listedesin bugün son gecennn...alkisalkisalkis
cancummmm mehtap 6 olur mu yaa deliii sadece 5 olucak bugünü sayma gittiğin günüdea.s.
cancuuuuummmmmm sendemi temmuzda evleniyon yawwrumm...:lepi:
düzelttim tatlımda bişeyi anladım şu mehtap muhabbeti... o iznini ikiyemi bölmüş acabaa bi kere daha izne geldi sanki onunki...:uhm:
hapse girmiş canım tahmin ettiğim gibi:sinifsinif:eee canım kac gundur neden aramamıskı bilmiyorumkismile
ümmümmm in yere datlummmm kaydirigubbakcemile3
ben napim çeyis baktım bütün gün aneyle :hulya:
yarın gece saat 00.00da liste yap ozman şekercim bende seni öpem yanacıklarından opuyorumnanaktan
ayyyy ne güzellll bende hızlandırdım artık büyük ihtimalle temmuzda evleniyorum baya bi hareketlilik başladı bendede çoğu şeyim hazır ama eksiklerimde var yine biraz bu ara baya bi gecelik ve iç çamaşırına dadandım 15_16 tane geceliğim var sırf iç çamaşırları pijama takımları falanda cabası aldıkça alasım gelio yaa başta hiç hevesim yokru bi iki tane alıyım tamam diyodum ama aldıkça coşuyorum valla sabırsızlanıyorum yaaa hemen temmuz gelsinnn:hulya:....
yok bebeğem 11.12.2010da evleniorum nerdeeeeeeeeeeee temmuzda daha asker ya benim kuzucum :gitme:
hapse girmiş canım tahmin ettiğim gibi:sinifsinif:
.
hapse girmiş canım tahmin ettiğim gibi:sinifsinif:
kışın olcak yani ölemiiiiii olsun canım herşeyin hayırlısı olsunnnn bi 4 ay daha beklesende en azından nisanda yapsan bari yaa bi nedeni varmı aralıkta yapmanınbilmiyorumkismile....
ne biliim ümmüm yaa,bugün şafağa 160 yazmış,mehtapta 4 yazmış..
anlamıorum ben..
sen konuştun askerinle demek ne güzell,sevindim tatlımm senin içinopuyorumnanaktan
yaa kızmaya başladım azıcık ben burda emek verip zamanımı ayırıp yapıyorum ama millet bilmem neresine takmıyo ne haber veriyoooo nede gelip burda yazıyo şafağını çıkarıyım o zaman listeden ne anlamı varkiii şafağını başka yerde sayıyo düşüyo değişiyo haber vermiyo eeeee nolcak böle sinirlerim bozuldu şimdi....klava:
fundacım mehtap 3 yaa.cuma günü manisada görüşürz artık.yakana kırmızı gül takarsın naniknanik
kızma tatlım,belki çok meşguldür,hemen 2 dakka şafağını yazıp çıkıyodur..
izinleri düşmemişim,düştüm de ondan azaldı şafağım demişti bana bir süre önce..
KIZLAAAAAAARRRRRRRR......a.s.
BUGÜN AŞKIMLA KONUŞTUUUUUUUMMM...:dance::dance:
UÇUYORUM MUTLRLKTAN SESİNİ DUYDUM SONUNDA ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN...BEN Bİ HAFTA SESİNİ DUYMADAN DURDUM ÖLDÜM SANKİ ALLAH ŞEHİT AİLELERİNE SABIR VERSİN GERÇEKTEN BUNU Bİ KERE DAHA YÜREKTEN HİSSETTİMKİ ÇOOOOOOK ZOR Bİ DURUM ŞEHİT YAKINI OLMAK....ÇOK ÖZLEMİŞİM AŞKIMI YAAAAAA ÇOOOOOOOOOOKKKK....HERŞEYİM O BENİMM...:asigim::asigim::asigim:
SENİ ÇOOOOOOOOOOKKKK SEVİYORUM ÖMRÜM CANIM NEFESİM ASKERİM HERŞEYİMM....Şeniz:asigim:[/COLOR
ayyy çok sevindim kanka yaa hadi gözün aydın:1hug:
yok bebeğem 11.12.2010da evleniorum nerdeeeeeeeeeeee temmuzda daha asker ya benim kuzucum :gitme:
aaaaaaaaaaaaa :1shok:
canım cokkk gecmıs olsun yaa :1no2:
muhurlukaderim hapis işi kötü olmuş yaa.bende nişanlımdan duydum çok fenaymış.aman neyse atlatmışsınız.
kızz kısın evlenmek daha ıyı ohhh sıcak sıcakkkkk :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?