Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eee canım kac gundur neden aramamıskı bilmiyorumkismile

ben uçuyorum tatlım ayaklarım yere basmıyo 12 den beri havalardayımmmmm...
sen napıyosun bakemm...yarım listedesin bugün son gecennn...alkisalkisalkis

ümmümmm in yere datlummmm kaydirigubbakcemile3
ben napim çeyis baktım bütün gün aneyle :hulya:
yarın gece saat 00.00da liste yap ozman şekercim bende seni öpem yanacıklarından opuyorumnanaktan

cancummmm mehtap 6 olur mu yaa deliii sadece 5 olucak bugünü sayma gittiğin günüdea.s.

heee ozman tamam 5 olsun aman benim kafa basmiyi ondan listede olmak en sağlıklısı benim için annadın sen oni yerimsenibendelikafadulden

cancuuuuummmmmm sendemi temmuzda evleniyon yawwrumm...:lepi:

yok bebeğem 11.12.2010da evleniorum nerdeeeeeeeeeeee temmuzda daha asker ya benim kuzucum :gitme:

düzelttim tatlımda bişeyi anladım şu mehtap muhabbeti... o iznini ikiyemi bölmüş acabaa bi kere daha izne geldi sanki onunki...:uhm:

ne biliim ümmüm yaa,bugün şafağa 160 yazmış,mehtapta 4 yazmış..
anlamıorum ben..

sen konuştun askerinle demek ne güzell,sevindim tatlımm senin içinopuyorumnanaktan

eee canım kac gundur neden aramamıskı bilmiyorumkismile
hapse girmiş canım tahmin ettiğim gibi:sinifsinif:

kışın olcak yani ölemiiiiii olsun canım herşeyin hayırlısı olsunnnn bi 4 ay daha beklesende en azından nisanda yapsan bari yaa bi nedeni varmı aralıkta yapmanınbilmiyorumkismile....

kızz kısın evlenmek daha ıyı ohhh sıcak sıcakkkkk :sm_cool:

ne biliim ümmüm yaa,bugün şafağa 160 yazmış,mehtapta 4 yazmış..
anlamıorum ben..

sen konuştun askerinle demek ne güzell,sevindim tatlımm senin içinopuyorumnanaktan

yaa kızmaya başladım azıcık ben burda emek verip zamanımı ayırıp yapıyorum ama millet bilmem neresine takmıyo ne haber veriyoooo nede gelip burda yazıyo şafağını çıkarıyım o zaman listeden ne anlamı varkiii şafağını başka yerde sayıyo düşüyo değişiyo haber vermiyo eeeee nolcak böle sinirlerim bozuldu şimdi....klava:

kızma tatlım,belki çok meşguldür,hemen 2 dakka şafağını yazıp çıkıyodur..
izinleri düşmemişim,düştüm de ondan azaldı şafağım demişti bana bir süre önce..

fundacım mehtap 3 yaa.cuma günü manisada görüşürz artık.yakana kırmızı gül takarsın naniknanik

heheheh ay cok guldum bunaaa :roflol:
ayy o kadar heyecanlıyım kı hemencecık persembe olsun da gıdım dıyıroum :dance:
canım sen gıttın gordun oraları nasıl yanı gercekten cok sogukmu ne gıyecegımı sasırdım valla delikafadulden

kızma tatlım,belki çok meşguldür,hemen 2 dakka şafağını yazıp çıkıyodur..
izinleri düşmemişim,düştüm de ondan azaldı şafağım demişti bana bir süre önce..

tamam öyle ama ne bilim oraya düzeltiyosa burdada düzeltmesi lazım sonuçta burda bi liste var ve ben onu buraya gelmediği halde düşüyorum hergün ben bu listeleri aksatmıyım girip yapim die ne fırçalar yiyorum evde babamdan kızıyo bunun başına geçtiğimde o durumda gelip yapıyorum aksatmamaya çalışıyorum ama ne bilim garip yaaa neyse ben yapim insanlığımı herkesin ettiği kendine...:dilcikar:

delikafadulden

KIZ CANCUUU SENDEMİ O TARİHTE EVLENİYON ANAM SENİNLE AYNI GÜNMÜ GELİN OLACAZ KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

aaaaaaaaaaaaa :1shok:
canım cokkk gecmıs olsun yaa :1no2:

muhurlukaderim hapis işi kötü olmuş yaa.bende nişanlımdan duydum çok fenaymış.aman neyse atlatmışsınız.

sağolun canlarım benim...
ama öle kötü deilmiş canım yaa iki bölüm varmış hapiste bi disiplin bölümü bide ceza bölümü kötü olan ceza bölümüymüş dayak mayak herşey varmış ama benimki disipline gitti ilk komutanın yanında götürcekleri zaman formaliteden kötü davranmışlar itip kakmışlar ama kulağına demişler aramaya giderken şimdi sana tekme atıcam ayağını öle açtırcam idare et falan demişler iilermiş yani yatmış paso tatil yaptım dio hep tv izledim artık dizileri takip etmeye başladım falan dedi iimiş yai canm....:asigim:

kızz kısın evlenmek daha ıyı ohhh sıcak sıcakkkkk :sm_cool:

ayyy evet evet üşüdükçe sokulursunuz birbirinize ayyyyyy...:jeyyar::jeyyar: seni gidi seniiiii işini biliyosuuuunnnn...kaydirigubbakcemile3Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…