- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.001
kızlar manisa buz gibi ben size diyim:tomato:
heheheh ay cok guldum bunaaa :roflol:
ayy o kadar heyecanlıyım kı hemencecık persembe olsun da gıdım dıyıroum :dance:
canım sen gıttın gordun oraları nasıl yanı gercekten cok sogukmu ne gıyecegımı sasırdım valla delikafadulden
sağolun canlarım benim...
ama öle kötü deilmiş canım yaa iki bölüm varmış hapiste bi disiplin bölümü bide ceza bölümü kötü olan ceza bölümüymüş dayak mayak herşey varmış ama benimki disipline gitti ilk komutanın yanında götürcekleri zaman formaliteden kötü davranmışlar itip kakmışlar ama kulağına demişler aramaya giderken şimdi sana tekme atıcam ayağını öle açtırcam idare et falan demişler iilermiş yani yatmış paso tatil yaptım dio hep tv izledim artık dizileri takip etmeye başladım falan dedi iimiş yai canm....:asigim:
sen desene hapse gırdıgıne sevınmıs bıle :teytey:
ayyy evet evet üşüdükçe sokulursunuz birbirinize ayyyyyy...:jeyyar::jeyyar: seni gidi seniiiii işini biliyosuuuunnnn...kaydirigubbakcemile3Şeniz
hadı yaa offfffffffff alsanaalsanasmile
oflamaa kız askerine sorsana soğuk mu diye delüü:tomato:
cnm valla hiç belli olmuyorki.bi güzel bir soğuk bi yağmurlu.şemsiye alın mutlaka yanınıza.buara acayip yağışlı çünkü.sıkı giyin soğuk oluyor sabahtan güneş falanda görmüyo hiç askeriye.2000 kişilik bir stadmış sandalyeler falan koyuyolarmış.sabah kaçta orda olucaksınız yer bulmak için erken gelin cnm.
oflamaa kız askerine sorsana soğuk mu diye delüü:tomato:
sevgiiiiiiiiiiii
ebruuuuuuuu
hoşgeldiniz kızlarrrrr...a.s.
anam ne bılım herkes oyle dıyo
dusununcede gayet mantıklı gelıyo :roflol:
bende mı kıs gelını olsam :teytey:
canım bece süprizse her ihtimali düşünerek git soguk olabilir ege tarafında yagmur var izmirde sel falan olms haberlerde dinledim..
evet yaa güzel aslında düşününce ama olmaz ben yazın evlencem cıbıl cıbıl gezcem...:lepi:
aldıklarımı giymem lazım her gün bi tane giysem kışa kadar gider zaten böle giderse o olcak yani...kaydirigubbakcemile3
anammmm ne dıyon senn :1shok:
evet yaa güzel aslında düşününce ama olmaz ben yazın evlencem cıbıl cıbıl gezcem...:lepi:
aldıklarımı giymem lazım her gün bi tane giysem kışa kadar gider zaten böle giderse o olcak yani...kaydirigubbakcemile3
nerde senn askerin tatlım vala ben demiom canım hava durumu dio
selam kızlaarrr burası ne kadar kalabalık bugun maş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?