Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Normal davranışlar sergiliyoru yanii sevindimm =))) ınşallah canımm.. Superiisi
zaten doğuya düşen herkezin bölümü değiştirile bilirmiş.. Herkezin daha çıkma riski var zaten canım içini ferah tut düşünme bukadr. Gelince öğrennirsin herşeyi

çok şükür dengeyi çok güzel koruyor hatta bazen annesine daha iyi davranması için ben baskı uyguluyorum...kaydirigubbakcemile2
zaten dedim konusu açıldığı zaman ne annenin tarafını tut ne benim orta yolda doğru olanın yanında karşı tarafı kırmadan yanlışı söyle diye...
çok şükür şimdilik bir ters hareketini görmedim sevgilimin bazen annem öyle annem böyle deyip duruyor sanki ben salakım anlamıyom 50 defa tekrar ediyor bi ona sinir oluyorum o kadar başka da çok mutluyuz rabbim bozmasın
:Saruboceq:

aynen canım bende öyle diyorumopuyorumnanaktan gelsin sağ salim öğrenirim napalım takmamaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile2

kaynanalardan açılmış bugündelikafadulden

kızlarr ne oldu bilionuz mu bildirelimde ne yazıo biliomusunuz:roflol:
toplam 4.264.967.295 bildiriniz var diyo:1shok: imkansız mesajarım kapalıydı immasiple üyeliğimmi bozuldu ki:roflol:

eee batının neresi peki??
eline kağıt vermiyorlarki ama sadece liste var ordan isim okuyorlar sen buraya şu şuraya diye
:sm_confused:

nerey gidiceğine dair kağı veriyolarmış sanırımhihoyyyt
bilmiyorum arıcak belki bebeğim bekliyorum:asigim:
:sm_confused: bakalım kısmet kız sende kavuşuyosun şaka maka:lepi:

yok canım verseler benimki derdi bana sadece listeden okunuyor isimler
o kadar adama devlet birde kağıtmı bascak kız ilahi kaydirigubbakcemile3
ayy valla yaa 12den sonra 15 ve tam 2 haftamız kalacak Rabbin izni ile nasıl heyecan yapıyorum bi bilsen kalbim fırlıcak gibi oluyor şimdi yazarken bile
:kedi:
geldiği ilk gün beniim yanıma gelecek akşama doğru ne giysem ne yapsam düşünmekten beynim sulandı yaa
:bbo:

uff bilmem kiakannehir ben nerden bilicem kiboshayallersmile
yaa bende heyecanlıyımdelikafadulden ne giyiceğime ayar öncesinden karar verdim:roflol:
ne yağıcağımı bilmiyorum belki karşılamaya giedr sürpriz yaparım ama bilmem ki saatini:1ninca:

canım valla bılmıyorumkı acaba oylemıydı olabılır valla bilmiyorumkismile kesın ben yanlıs anlamıstıırm :bbo:

canım valla bılmıyorumkı acaba oylemıydı olabılır valla bilmiyorumkismile kesın ben yanlıs anlamıstıırm :bbo:

canım benim senin sevgilin 88 li olsada 89 tertip gittiğinden 89+4 die geçio tatlımkaydirigubbakcemile2 yani devreniz 89+4 ne zaman gitmişti tam olarak :CüvCüv:

:roflol: 89 canımdelikafadulden
mehtap kaç tatlum:içelim: kayınvalden arıyo mu genealsanaalsanasmile

mehtap egr cumayı sayarsak 4 saymazsak 3 :dance: cuma gun cıkacakya o yuzden sayılyomu bılmyıorum bilmiyorumkismile
kaynanm bu aralar aramıyo :dance: valla sasırılcak bı durum
gercı tam arama zamanında yolda gordum aramasına gerek kalmadı dun aksam arar dıye beklıyodum ve aradıda ama bıze gelecekmıs onu demek ıcın aramıs dun aksam bızdelerdı kaydirigubbakcemile3

sen cuma görücekmisin görüceksen sayma tabikide:lepi:
hahah hadiii azalttı zaten batar telefon faturası dayanmaz dakika başı ararsa:roflol:
bugün aramadı yolda mı gördün yarına Allah kerimdelikafadulden

sen cuma görücekmisin görüceksen sayma tabikide:lepi:
hahah hadiii azalttı zaten batar telefon faturası dayanmaz dakika başı ararsa:roflol:
bugün aramadı yolda mı gördün yarına Allah kerimdelikafadulden

hehe valla komedı olduk resmen ama ınan cokkk bunalmıstım aramaısndan yaa sınır gelıyo lmaz:
ewet canım cuma gorucem persembe gecesı gıdıyorum yanına :dance:
yanı gıdıyoruz desem daha ıyı kaynanam ve kayın pederde var malum yemın torenı :teytey:

benimki arasın kız arıyoda olsun irtibatı kesmeyelim kızamm:roflol:
ahaha sen gidiyosun nerdeydi senin ki kızım ozaman sayma mehtap 3 diceksin:lepi:
olsun canım yaaaa olsun hiç yoktan iyidir bu dağıtım sayılıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…