- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #17.941
eee belli oldu madem neden sana net birşey demiyor canım yaa
Normal davranışlar sergiliyoru yanii sevindimm =))) İnşallah canımm.. Superiisi
zaten doğuya düşen herkezin bölümü değiştirile bilirmiş.. Herkezin daha çıkma riski var zaten canım içini ferah tut düşünme bukadr. Gelince öğrennirsin herşeyi
Normal davranışlar sergiliyoru yanii sevindimm =))) ınşallah canımm.. Superiisi
zaten doğuya düşen herkezin bölümü değiştirile bilirmiş.. Herkezin daha çıkma riski var zaten canım içini ferah tut düşünme bukadr. Gelince öğrennirsin herşeyi
canım dioo demezmi ben kuruntu ediom herhalde gelsin öğrenicez nasipse::):)):
eee batının neresi peki??
eline kağıt vermiyorlarki ama sadece liste var ordan isim okuyorlar sen buraya şu şuraya diye:sm_confused:
yok canım verseler benimki derdi bana sadece listeden okunuyor isimler
o kadar adama devlet birde kağıtmı bascak kız ilahi kaydirigubbakcemile3
ayy valla yaa 12den sonra 15 ve tam 2 haftamız kalacak Rabbin izni ile nasıl heyecan yapıyorum bi bilsen kalbim fırlıcak gibi oluyor şimdi yazarken bile:kedi:
geldiği ilk gün beniim yanıma gelecek akşama doğru ne giysem ne yapsam düşünmekten beynim sulandı yaa:bbo:
mehserim
ilk şakadan doğu dedi sonra batı dedi ama sanki gerçekten doğu gibi kağıdı görmeden huzur yok canım:a015:hayırlısı ya ne diyelim sağ salim gidip gelsinde:Saruboceq:
heath cnm
canım ben bi topikte gördüm senin asker benden sonra gitti sen 88+4 değil 89+4 oluyosun ben mi yanlış biliyorum:uhm:
canım valla bılmıyorumkı acaba oylemıydı olabılır valla bilmiyorumkismile kesın ben yanlıs anlamıstıırm :bbo:
yaa canım tamam sımdı hatrladım 89 :kedi:
ne bılım yaa aklımda 88 olarak kalmıs sımdı sen deyınce dusundumde 89 demstı sırnaşık şey
:roflol: 89 canımdelikafadulden
mehtap kaç tatlum:içelim: kayınvalden arıyo mu genealsanaalsanasmile
mehtap egr cumayı sayarsak 4 saymazsak 3 :dance: cuma gun cıkacakya o yuzden sayılyomu bılmyıorum bilmiyorumkismile
kaynanm bu aralar aramıyo :dance: valla sasırılcak bı durum
gercı tam arama zamanında yolda gordum aramasına gerek kalmadı dun aksam arar dıye beklıyodum ve aradıda ama bıze gelecekmıs onu demek ıcın aramıs dun aksam bızdelerdı kaydirigubbakcemile3
sen cuma görücekmisin görüceksen sayma tabikide:lepi:
hahah hadiii azalttı zaten batar telefon faturası dayanmaz dakika başı ararsa:roflol:
bugün aramadı yolda mı gördün yarına Allah kerimdelikafadulden
hehe valla komedı olduk resmen ama ınan cokkk bunalmıstım aramaısndan yaa sınır gelıyolmaz:
ewet canım cuma gorucem persembe gecesı gıdıyorum yanına :dance:
yanı gıdıyoruz desem daha ıyı kaynanam ve kayın pederde varmalum yemın torenı :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?