Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haa şöyleee yaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
kıyafete bosuna para harcamyın gıdın lazım seyler alınn :teytey:

dimi yaaa dimi dimi dimiiiiiiiiiii....
ben zulalıyorum şuan valla çok hain planlarım varrrrrrr.......:jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy uatndım galibaaaaaa....

aynen tatlım.sülalecek işte çok düşkünler birbirlerine ya onu demeye getiriyolar.zaten ayıp ya okadar kişiye ne gerek var ama gelde anlat.bide abartmayı seviyo bizimkiler.
bence kardeşini bu yüzden almamazlık yapmayın başka bir askerin üzerine yazdırılabiliyomuş ailesi gelemicek olan varsa mesela.öle dediler.bir kişiden sorun çıkmaz zaten.

kıslar muhabbetinize doyum olmuo ben kacaıorum.. hepinize ii geceler.. zemuszemuszemuszemus
ii gecelr hayatım tosunumu öp benim yerime...opuyorumnanaktan
aman be tamam ben biliom spuk ve yağmurlu sölemesi benden:dilcikar:
amanda aman hemen trip atarmasışşşşş yerim seni bennn...Şeniz

valla sızınkılerde fazla abartmıs :1shok:
yok yaa kaynım gelmıyo cok ısrar ettım yok dıyo mafoldumben olsun abım zaten gelecek dıyo ben sana camerada verıcem guzelce cek ben gıtmıs kadar olurum dıyo :1no2: sımdı gıderım bı aksılık olur gıremem kotu olur gerek yok dedı lutfen daha usteleme dedı pekı deıdm napım :1no2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne planlarınn var kızz:lepi:
valla onlara her bakışımda sonumu düşünüyom biraz acıyom kendime ama nedem yetti gari beş senedir bekliyoz....ayyyyyy hem beş sene bekledik hem yeni askerden dönüş yapmış sayılıcak hem bide ben onlarla çıkarsam karşısına yaaaa ben vazgeçiyom galübaaaaaaa.....bilmiyorumkismile
hehehe bende plan yapmaya baslasam ıyı olacak :roflol: gercı benımkı kesın yapmıstırya neyseee -tatlicadiarzu-
kesin kesin askerde çok plan yapıyolar onlar bide onlar hakkında evlilik hakkında falan eğitimde veriliyo oorda düşünmese bile düşündürüyolar adamaaa...zemuszemus
seksü planlar sanırsam:jeyyar:

he gıııızzzzz aynen öle vallaaa...aklinialirimsmile

hıımm anladım tatlım.inşallah kaynanamlarda okadar insanı toplayıp rezil etmezler bizi.ay görmemişin bi oğlu olmuş yaniiiii......alsanaalsanasmile

evlılılk hakkında egııtımmı verılıyoo..
vallaa yazıkk napıyolar oralardaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…