- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.041
ne sözü aldın gııııııı söle çabuk....bilmiyorumkismile[/QUOT
ARALIK SONU EVLENİYOZ WALLA:Saruboceq:hihoyyyt
haa şöyleee yaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol:
kıyafete bosuna para harcamyın gıdın lazım seyler alınn :teytey:
dimi yaaa dimi dimi dimiiiiiiiiiii....
ben zulalıyorum şuan valla çok hain planlarım varrrrrrr.......:jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy uatndım galibaaaaaa....
dimi yaaa dimi dimi dimiiiiiiiiiii....
ben zulalıyorum şuan valla çok hain planlarım varrrrrrr.......:jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ayyyyyy uatndım galibaaaaaa....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne planlarınn var kızz:lepi:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1shok:
yaa bız 5 kısıyız ve sırf bu yuzden kardesı gelmıyo kalabalık olmayalım belkı almazlar dıyee kafamçokkarıştı
anammmm sız sulalecek gıdıyosunuz galıbaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne planlarınn var kızz:lepi:
ii gecelr hayatım tosunumu öp benim yerime...opuyorumnanaktankıslar muhabbetinize doyum olmuo ben kacaıorum.. hepinize ii geceler.. zemuszemuszemuszemus
amanda aman hemen trip atarmasışşşşş yerim seni bennn...Şenizaman be tamam ben biliom spuk ve yağmurlu sölemesi benden:dilcikar:
ohhh beeeee sonunda ebrum yaaaaaa içim rahatladı vallahaaaa kaç aydır neler çektinn...e hadi hayırlı olsun hayatımmmopuyorumnanaktanne sözü aldın gııııııı söle çabuk....bilmiyorumkismile[/QUOT
ARALIK SONU EVLENİYOZ WALLA:Saruboceq:hihoyyyt
aynen tatlım.sülalecekişte çok düşkünler birbirlerine ya onu demeye getiriyolar.zaten ayıp ya okadar kişiye ne gerek var ama gelde anlat.bide abartmayı seviyo bizimkiler.
bence kardeşini bu yüzden almamazlık yapmayın başka bir askerin üzerine yazdırılabiliyomuş ailesi gelemicek olan varsa mesela.öle dediler.bir kişiden sorun çıkmaz zaten.
valla onlara her bakışımda sonumu düşünüyom biraz acıyom kendime ama nedem yetti gari beş senedir bekliyoz....ayyyyyy hem beş sene bekledik hem yeni askerden dönüş yapmış sayılıcak hem bide ben onlarla çıkarsam karşısına yaaaa ben vazgeçiyom galübaaaaaaa.....bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne planlarınn var kızz:lepi:
kesin kesin askerde çok plan yapıyolar onlar bide onlar hakkında evlilik hakkında falan eğitimde veriliyo oorda düşünmese bile düşündürüyolar adamaaa...zemuszemushehehe bende plan yapmaya baslasam ıyı olacak :roflol: gercı benımkı kesın yapmıstırya neyseee -tatlicadiarzu-
seksü planlar sanırsam:jeyyar:
valla sızınkılerde fazla abartmıs :1shok:
yok yaa kaynım gelmıyo cok ısrar ettım yok dıyo mafoldumben olsun abım zaten gelecek dıyo ben sana camerada verıcem guzelce cek ben gıtmıs kadar olurum dıyo :1no2: sımdı gıderım bı aksılık olur gıremem kotu olur gerek yok dedı lutfen daha usteleme dedı pekı deıdm napım :1no2:
valla onlara her bakışımda sonumu düşünüyom biraz acıyom kendime ama nedem yetti gari beş senedir bekliyoz....ayyyyyy hem beş sene bekledik hem yeni askerden dönüş yapmış sayılıcak hem bide ben onlarla çıkarsam karşısına yaaaa ben vazgeçiyom galübaaaaaaa.....bilmiyorumkismile
kesin kesin askerde çok plan yapıyolar onlar bide onlar hakkında evlilik hakkında falan eğitimde veriliyo oorda düşünmese bile düşündürüyolar adamaaa...zemuszemus
he gıııızzzzz aynen öle vallaaa...aklinialirimsmile
kız hakkaen ne egıtımı bu boyle yaaa hem yemeklere sap koy sonra gıt egıtım ver :S
kızlar herkese ii geceler.tatlı rüyalar.....
bn kaçtım.
gecende birisi şap koyulmuyo artık dediaklinialirimsmile
kızz o zaman durum daha vahım desene :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?