- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.161
kaydirigubbakcemile3bak anam bak gözün gönlün açılsınnnn...kaydirigubbakcemile3ohaaaaaaa onlar ney öle nannnn gözlerim pörtlediii
ümmmmmüüüüüüüüüüüüakannehir
he vallah yavvv bende giyerim vallah çatır çatırrr....hihoyyytümmü anladım ben onu çok güzeller be bunların içi geçmiş anam ben giyerim hepsini:roflol:
BENDE İSTİYOOOOOOOM İSTİYOM BENDEEEE BİDE KOCEMİ İSTİYOMMMM İSTİYOM İŞTEEEE İSTİYOMMMM Şeniz
YAW ÇOK FAZLA İSTİYOM KELİMESİ KULLANDIM GALİBA YANLIŞ ANLAMALARA SEBEP OLMAYAYIMkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:he kız aklıma geldi ciddi ciddi bilionmu düşünmedim diil yanii...kaydirigubbakcemile3batırır bu adamı lan bunu giyersen adam 30 saniyede parçalar bunudelikafadulden
para boşa gider:roflol:
bende de bol miktarda kırmızı var bide benim accık leopar takıntım var kıslar gördüğüm çamaşır gecelik vs alıorum:kedi:
ama bacum lasım yani öle şeylerrrr:kedi:
he yapak valla düğünleri bursada olcek benimki gelinliği kocayı al gel bacum tuttunuzmu salonu kısyerimseniben
kaydirigubbakcemile3manyahhhkaydirigubbakcemile3
senin ne istediğini anladım bennnn...kaydirigubbakcemile3
ufak ufak başla canım ilerde bunlar kaynar arada aceleye gelir istediğin gibi alamazsın...aslında en önemli şey bunlar biliyomusunuz evliliğn can damarı oluyo bi yerden sonra yatak odası kızlar bi erkek bu konuda mutlu olmazsa biter o evlilik...
bende bundan sebep çok önem veriyorum valla maddi yönden ii durumda deilim ama başka şeye verceğim parayı buna verip alıyorum valla napimm...
ümmü bacı ilk gecellik süpermiş yalnız bende alem ondan gecelere renk gelsinnnnaklinialirimsmile
tatlım yaaa ne güzel bendede kırmızı hiç yok ama güzel model bulamadığım için almadım bundan sonra iki tane falanda kırmızı alırım dahada almam iç çamaşırı takımı lazım yaa sütyen kilotlardan iki tane var ikiside ekru ama biri tamm gelinlik iç çamaşırı gibi öle güzelki bi tanede altı dantelli baksır üstü sütyen öle var oda ekru takıntı oldu o enk iç çamaşırı lazım ama onuda düğündemi aldırsam netsemm...çok pahallı yaaaa....
WAY AĞZINI ÖPEM BEE ÇOOOK GÜZEL Bİ YORUM YAPTINsempatiksalakcinni
AMA BEN DAHA ÇEYİZ HAZIRLIKLARINA YENİ EL ATTIM ANNEMLE BİRLİKTE İLK OLARAK SANDIKLA FELAN BAŞLIYACAĞIZ SONRADA TENCERE TABAK FELAN ARTIK ONADA NE ZAMAN SIRA GELİR BİLEM
ODA LAZIM DOĞRUSUN BACI YAAyerimseniben
KIZIM AYNI İLDE OLSAYDIK SORUN YOKTA BEN İST.SEN BURSA DÜĞÜNDEN SONRA GELMEYE KALKSAK O ZAMANDA MÜNASİP OLMAYAN Bİ ZAMANA DENK GELİR İŞ ÜSTÜ FELAN MAZALLAH:roflol:
ona hiç sıra gelmez canım dierlerinden araya sıkıştırcaksın arada bak ben öle yapmasam yine alıcağım yoktu kredi kartı ödemesini parasını verdim kartım hala duruyo ödencek annem nie aldın sırasımı dedi bak 5 ay var düğüne ne zaman gelcek sıra daha neler var alıncak nelerr,,neymiş düğünü zamanı aldırcakmışım nie alıyomuşun o zaman alcaklar iki tane tamam iki taneyle bölesi bir olurmu hiçç...WAY AĞZINI ÖPEM BEE ÇOOOK GÜZEL Bİ YORUM YAPTINsempatiksalakcinni
AMA BEN DAHA ÇEYİZ HAZIRLIKLARINA YENİ EL ATTIM ANNEMLE BİRLİKTE İLK OLARAK SANDIKLA FELAN BAŞLIYACAĞIZ SONRADA TENCERE TABAK FELAN ARTIK ONADA NE ZAMAN SIRA GELİR BİLEM
oladabilir yaniiii
diorum ya 5.5 senenin özlemiyle saldırıya geççek adamceğizim allahhhh allahhhh sesleriyleee delikafadulden-tatlicadiarzu-
daha 10 ay var kısss bnm takvimden takip et düğününükaydirigubbakcemile3
TAMAM CANO BİZ DAHA SALONU TUTMADIK YANİ BELLİ DEĞİL SADECE O KADAR
AKLIMIZDA Bİ KAÇ YER VAR AMA BAKALIM YEMEKLİ DÜĞÜN YAPMAYI DÜŞÜNÜYOZ SİZ:Saruboceq:
ona hiç sıra gelmez canım dierlerinden araya sıkıştırcaksın arada bak ben öle yapmasam yine alıcağım yoktu kredi kartı ödemesini parasını verdim kartım hala duruyo ödencek annem nie aldın sırasımı dedi bak 5 ay var düğüne ne zaman gelcek sıra daha neler var alıncak nelerr,,neymiş düğünü zamanı aldırcakmışım nie alıyomuşun o zaman alcaklar iki tane tamam iki taneyle bölesi bir olurmu hiçç...
al canm all onun ekrusunu gör sen bide onuda aldım ama netten bulamadım koyamadım o yüzden dur bakim belki çıkar direk yazim rengini...
banada saten pijama lazım bi tane var pek giymem ama kaç tane almayı düşünüyosun sen...banada artık normal pijama gecelik ve çamaşır lazım hep bunları giyersek halimiz nolur kısss aklinialirimsmile iyi düşünmüşün accık onlarda alsınlar hep senmi alıcaksın düğünde aldır bende düğüne jartiyer aldırcam aralıkta totom donsun diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?