- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.141
nan bende kendi resmini koyucaksın sandım ümmücan
1 le 2 güzel 3 rahat değildir bence:1ninca:
kız yokk öle deme o kadar rahatki üstümde hissetmiyorum bile yumuşacık kumaşı banada öle gibi geldi alırken eve geldim denedim o kadar güzel olduki en çok sevdiğim ve en rahat ettiğim geceliklerden bitabesi canımmm....a.s
Ohaaaaaaaaaaaaa ÜmmÜ oha dİyorum ÇÜŞ dİyorum sen bunlarımı gİycen len harbİden ben kudurdum walla sercanı dÜŞÜnemİyorum
hapse girmiş canım tahmin ettiğim gibi:sinifsinif:
kışın olcak yani ölemiiiiii olsun canım herşeyin hayırlısı olsunnnn bi 4 ay daha beklesende en azından nisanda yapsan bari yaa bi nedeni varmı aralıkta yapmanınbilmiyorumkismile....
bunları alıyorum işte aldıklarımın hepsi bu tarzda ipucu ver dedin ahanda ipucu işte...
kız hangisini diyoruz aynından mı bahsediyoruz kuzumCADIARZU
benim dediğim hani yapışan tüllü siyahaklinialirimsmile
kaça aldın kızzemuszemus
:roflol::roflol:aynen ebuşum yaaa baktıkça içim kıpır kıpır oluyo vallaaaaa...sabırsızlanıyorum çooookkkkk ama kırmızım hiç yok kırmızı gecelikde alcam düğüne yakın zamanlarda ş,imdi daha önemli eksiklerim var onları tamamlıyım birazcıkkk...zaten yeterince aldım hatta fazla bile milleti üç yada bilemedin en fazla beş tane koyuyo ben aldım başımı gittim valla güzelmi beğendinmi...vereliniortak
WIŞŞŞŞŞ ANEYYY WALLA BEN BUNLARI BİRAZ ZOR GİYERİM KANKA:kedi:
ÜMMÜ SEN AL BACIM AL HATTA ELİN DEĞMİŞKEN SEVABINA Bİ TANEDE BANA ALDA BARİ SENDEN KALMİYACAK YOKSA 1 TANE OLSUN HİÇ DEĞİLSE ANACIM SEN EVLENİNCEDE BÖLE YAPRSAN ADAMI İFLASIN EŞİĞİNE GETİRİRSİN WALLAsempatiksalakcinni
AMA BENDE ÇOK BEĞENDŞM SÖLİYİM 1.Sİ:asigim:
BENDE İSTİYOOOOOOOM İSTİYOM BENDEEEE BİDE KOCEMİ İSTİYOMMMM İSTİYOM İŞTEEEE İSTİYOMMMM Şeniz
YAW ÇOK FAZLA İSTİYOM KELİMESİ KULLANDIM GALİBA YANLIŞ ANLAMALARA SEBEP OLMAYAYIMkaydirigubbakcemile3
superisiiiiii 37.90 mış fıyatı tatlımmm baktımm...
CANCU KIZ WALLA BU ÜMMÜ İİCE SAPITTI YAW BİZİMDE AKLIMIZI ÇELİYO ZİLLİsempatiksalakcinniohaaaaaaa onlar ney öle nannnn gözlerim pörtlediii
ümmmmmüüüüüüüüüüüüakannehir
KIZ HE WALLA BARİ İKİMİZDE AYNI SALONDA FELAN YAPSAKTA Bİ KADINLAR KLÜBÜ TARİHİNE GEÇSEKdelikafaduldenebuşşşşş aynı gün evleniomuşus kısmetse gıııolumunekankayizsmile
CANCU KIZ WALLA BU ÜMMÜ İİCE SAPITTI YAW BİZİMDE AKLIMIZI ÇELİYO ZİLLİsempatiksalakcinni
KIZ HE WALLA BARİ İKİMİZDE AYNI SALONDA FELAN YAPSAKTA Bİ KADINLAR KLÜBÜ TARİHİNE GEÇSEKdelikafadulden
SONRADA EVE EVE KIIIIII:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?