- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.121
ben kaçıyorumm canlarımm uykumm geldii biran once sabah olsunda kavuscagım gun azalsınnopuyorumnanaktan öptümm sizii
HosbuLduuum Topigimizin Güler yüzLüüü Prensesssiiii :asigim: :1hug: a.s.
Neysee kizLaaar muhabbet süper amaaa bende yatmaya gidiyorumm...
yarin sabah kuaförde randevum var uzun saclarimaa vedaaa edecegim .. ins. güzel oLuurrr ...
hadin kosss kocamannciiik öpdüüüm siziiii Şeniz
iyiii gecelerrrrr.... :icecream:
ii geceler bitaneeeeemmmm rüyanda aşkını gör inşallaahhhhh...opuyorumnanaktan ama uslu durun heeeeee...kaydirigubbakcemile3ben kaçıyorumm canlarımm uykumm geldii biran once sabah olsunda kavuscagım gun azalsınnopuyorumnanaktan öptümm sizii
yaa kzılarr sımdı bana gulmeyınde kafama cok takılan bırsey var hazır konu acılmısken sorımm kaydirigubbakcemile5 harıka gecelıkler var gordukce bayılyıorum hepsınden almak ıstıyorum amaaaaaaaaa :1ninca:
yaa bunları annem falan gorecek ya ben cok utanırım sızde boyle olmadı mı bilmiyorumkismile
NE BALIĞI İLDEMİM ALLAH ALLAH HELE AKREPLER DURURKENE:roflol:
Vay akreplerr vayyy kaydirigubbakcemile3
bende bi baLikLar öyle zannedersim megersem ne marifetler varmis bu burclarda allah kolaylik versin kaydirigubbakcemile3
ANLAMAZMIIIIIIaklinialirimsmileanammmm gizzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile ümmüü anlıyomu bu işlerdenkaydirigubbakcemile3
OYYYYY DÜŞÜNEMİYOOOOOMMMMMM PARAMPARÇAAA AAA AA PARAMPARÇAAAAAA:kedi:adam hazır ustundekını cıkarmaay calıcasak sen bırde kıyafet dıyorsun enıste delurur valla :hooray:
benim 16_17 tane geceliğim var sadece 3 tanesi hariç bütün hepsi iç gösteriyo tüllü müllü dantelli gibide var veeeee hepsi basende duruyo süper valla bi iki tanesini aklim size durun...
yaa canım ne bılım ben cok utanırım annmele bırde boyle konuları hıc ama hıc konusmam offff neyse artık bakıcazz bı sekılde caresıne
neysee fıstıklar bende kacıyorum hadı herkese ıyı gecelerrr guzel guzel ruyalarrr
yaaaa ben bu akrep burcunda ne var onu anlamadımmm yaaaa ne olurmuş akreplerrrr kafama takıldııı...:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?