Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa kzılarr sımdı bana gulmeyınde kafama cok takılan bırsey var hazır konu acılmısken sorımm kaydirigubbakcemile5 harıka gecelıkler var gordukce bayılyıorum hepsınden almak ıstıyorum amaaaaaaaaa :1ninca:
yaa bunları annem falan gorecek ya ben cok utanırım sızde boyle olmadı mı bilmiyorumkismile

Neysee kizLaaar muhabbet süper amaaa bende yatmaya gidiyorumm...

yarin sabah kuaförde randevum var uzun saclarimaa vedaaa edecegim .. ins. güzel oLuurrr ...

hadin kosss kocamannciiik öpdüüüm siziiii Şeniz

iyiii gecelerrrrr.... :icecream:

HosbuLduuum Topigimizin Güler yüzLüüü Prensesssiiii :asigim: :1hug: a.s.

ayyyy sağol canım benim yaaaa çok utandım şimdi yaaa ben böle şeylere hiç gelemiom vallhi yaaa hemen eziş büzüş oluyom nişanlım o yüzden hiç demiyo böle yapıyrum die arada bi fısıldıyo o kadarrr....
sağol bitanem benimmmm emin ol o senin güzelliğin insan baktığı gibi görürmüş...opuyorumnanaktan

ii geceler bitanemmmmm şimdiden saatler olsunnn güle güle kullan yeni saçlarını öpüyorum bende kocamannn...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben kaçıyorumm canlarımm uykumm geldii biran once sabah olsunda kavuscagım gun azalsınnopuyorumnanaktan öptümm sizii
ii geceler bitaneeeeemmmm rüyanda aşkını gör inşallaahhhhh...opuyorumnanaktan ama uslu durun heeeeee...kaydirigubbakcemile3

evet canım banada oldu kıyafet dolabıma giys,lerimin üstüne koyuyodum dolabı kitleyip anahtarı alıp öle çıkıyodum gidiceğim yer olduğu zaman ki ben evliliğin son aşamalarında olduğum halde almam gerektiği halde köşe bu cak sakladım ama sonunda gördü çeyizimi artık çıkarıp toparlıyoruz ne eksik ne var bakmaya başladık artık gördü yani bişide olmadı sonra dedimkia ammmaaaaaaannn boşuna saklamışımm.hiç utanma canım sonra sende benim gibi dicen ki benim aldıklarım çok deişik şeyler gördü yani...a.s

yaa canım ne bılım ben cok utanırım annmele bırde boyle konuları hıc ama hıc konusmam offff neyse artık bakıcazz bı sekılde caresıne
neysee fıstıklar bende kacıyorum hadı herkese ıyı gecelerrr guzel guzel ruyalarrr

Vay akreplerr vayyy kaydirigubbakcemile3

bende bi baLikLar öyle zannedersim megersem ne marifetler varmis bu burclarda allah kolaylik versin kaydirigubbakcemile3
NE BALIĞI İLDEMİM ALLAH ALLAH HELE AKREPLER DURURKENE:roflol:
anammmm gizzzaklinialirimsmileaklinialirimsmile ümmüü anlıyomu bu işlerdenkaydirigubbakcemile3
ANLAMAZMIIIIIIaklinialirimsmile
adam hazır ustundekını cıkarmaay calıcasak sen bırde kıyafet dıyorsun enıste delurur valla :hooray:
OYYYYY DÜŞÜNEMİYOOOOOMMMMMM PARAMPARÇAAA AAA AA PARAMPARÇAAAAAA:kedi:
benim 16_17 tane geceliğim var sadece 3 tanesi hariç bütün hepsi iç gösteriyo tüllü müllü dantelli gibide var veeeee hepsi basende duruyo süper valla bi iki tanesini aklim size durun...

SEN ZATEN HAPI YUTTUN KIZIM 1 TANESİNİ BİLE GİYSEN İŞİN BİTİKsempatiksalakcinni

yaaa kızlr iki saattir resimleri arıyom ama nereye attıysam bulamadım yaaaa göndercektim sizeeee neyse bi ara gönderirim şimdi netten tekt-rara ara bul zor oluyo yaaa bi ara gösteririm size...

yok be canım beee ben annemle açıp bakmadım hoş geceliklerden bizde aynı sizin gibiyiz hayatta ağzımı açamam yanımda o tür muhabbetlere girilisin utanır kaçarım ama evlilik başka bişi mecburen bu takım şeylere maruz kalıyosun canımmm...
ii geceler canım konuşuruz yine kendine ii bak öptüm kocamannn...opuyorumnanaktan

yaaaa ben bu akrep burcunda ne var onu anlamadımmm yaaaa ne olurmuş akreplerrrr kafama takıldııı...:sinifsinif:

:roflol::roflol: deliii yaa iç çamaşırı meraklısıı olurmuş:roflol:
ahahah ne ilgisi var yaw akrep olmayandada var aradğn bende çıkam barimgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…