Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy bayılazaaammm gülmektennn şimdüüakannehir:roflol::roflol:
manyak karu :roflol:
:roflol::roflol: napim yaaaa öle amaaa....yalanmıııı....sırnaşık şey
lülülülülülü yeme yemeedelikafadulden
ben o morlu kareli takımı beğendim öğrensene fiyatını cadohihoyyyt

cancu kahvaltı saati gelio ondan cokacimcoook yatayım bendeakannehir

hıh bana diyen karuya bak geçen gece aş eren karular gibi gitti tıkındı benide acıktırdı...:tomato:

makarin suuyu koymaya gidiom ben niyeti bozdummm
ümmü karusu alacağın olsunn hıhhhhh :dilcikar:

:roflol::roflol:
43 kiloyla nası karılık yapcan len bide gitmiş paso kırmızı almış nası dayancan o bünyeyele o tempoya kilo al biraz kilooooo yi babam yiiiii...afiyet olsunn...sositososito

:roflol::roflol:
43 kiloyla nası karılık yapcan len bide gitmiş paso kırmızı almış nası dayancan o bünyeyele o tempoya kilo al biraz kilooooo yi babam yiiiii...afiyet olsunn...sositososito

seksüüüü hatınım ben ama kıss öle deme kemik felan yok heç bi yerimde karılıkta ta yaparıııımmmmm kariyerdeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2

seksüüüü hatınım ben ama kıss öle deme kemik felan yok heç bi yerimde karılıkta ta yaparıııımmmmm kariyerdeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2

ohhhh maşallahhhh bende birzcık göbek çıkmaya başladı ona sinir oluyorummm bide kalçam ve basenim var bütün almıyorum kiloyu yaaa önce kalça basen sonra göbiş çıkıyo vermem lazım lahana suyu içiyorummm elma sirkesi içtim ne hallere girdim ama yok anam yok eryemedim ama boğazım durmuyoki erimem tabi 45 kiloki halime dönmek istiyorum çok iidi o yaaa ama nişanlım hiç istemiyo kızıyo sakın ne ver ne al böle çk ii dio ama ben istemiommm...:sm_confused:

yaş 25
kilo 43
boy 1.59 ümmücümmmm
ama kemiciklerim çok ince orantılı bi zayflığım var yani

ammaaaaan yaşına göre ne kadar zayıfsıııınnnn ...
ben yaş;21
kilo;54
boy;1.56 yada58 falan işte...kalçam falan var ama etim çok sıkı benim hiç sarkık deil nişanlım bazen yanağıma dokunduğuda sen gerginleştirici falan kullanmıyosun dimi cildim sarkmasın die falan dedi o derece yani bende dedimki daha ne istiyon erkenden yaşlanmam oram buram sarkmaz işte dedim hoşuna gitti hasbamınn....kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yatıyım artık yaaaa uykum geldi bayaaa....
hepinize ii geceler öpüyorum kocaman kocaman rüyanızda askerlerinizi görün inşallahh yarın görüşmek üzere ii geceler tatlı rüyalarr...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

su karısıııııııı o baksırlı takımsa 10 tl canım o ucuz bişi yani bulursan elin titremez parasını verirken...

cani karı sen bana pintimi dedinklava: ağzını kırarım:roflol:
nerden bulcam len cadoloz söle alayım titremez kızım da adam 10 katta giysen sanki istemicek seni hemen yırtıyolar bari yırtsın yenisini alırız:roflol::roflol:
senaryoya bak:roflol:

sıksam kendimi 1de bile uyanırım o derece yaniii bayılırım uykuya kıs mirmirmirmir
valla acıktım yemem lazım koydum bilem suyu yanına bide yoğurt bide kolaaa cokacimcoook

ben geçen kaçta kalktım bilsen:1ninca: bende severim canım ya ohee gece gecee hadi afiyet olsun bizdede var makarna hazır colada var yoğurttacokacimcoook
ama yemicem ahahahahahsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…