- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.261
günaydınnnn datlularrrrzemuszemus
ah be güzelim gel bide bana sor nasıl yarıladığımı inan o kadar çk zor günler geçiriorumkibir ara zaman hızla akıp geçiodu şimdi resmen zaman durdu e bide şimdi hem iş hem dersane sınava 53 gün kaldı iki şafak saymaya başladım canım
sınav safağım:53
kavuşma şafagım:263
bu 200 ler çabuk geçio anlamıosun dediler ama hiçte öle deil valla şiimdi bakıorumda 300 ler öle hızlı geçmişki diorum 4 günün sonuda sevgilin yanında ne güzel canım
ya bişe sorcam bn sevgilime sevgilier günü için bişe göndermek istiorum ama aders olarak ne yazcağımı bilmiorum
:S:S:S
tünaydın dicektin sanırım canım:)):teytey::dance:
Canım kaldığı yerin tam adını yazman gerekli, yani BKM.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI.BALIKESİR MERKEZ şöle olması gerekli bide ad-soyad yazsan yeterli demişlerdi bana =) ben yolladım dedim kaldığı bölüğün adınıda yazayım 1.Manga biliyodum :S meğersem deilmiş manga die bişey yokmuştam bi rezillik hala daha mektubum ulaşmadı ama yaa bilmiyorumkismile bence sen kargoyla kaldığı yere yakın bi şubeye yolla ordan alsın o çarşı izninde daha güvenli
Peki canım sen hiç mektup yolladınmı sevgiline ?
kızcağızım anca ayılıorum bennn hoşgörün nöbet tuttum dün gece kkda kaydirigubbakcemile3
ummuuuu kız bunlar neeeeeeeee[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
ammaaaaan yaşına göre ne kadar zayıfsıııınnnn ...
ben yaş;21
kilo;54
boy;1.56 yada58 falan işte...kalçam falan var ama etim çok sıkı benim hiç sarkık deil nişanlım bazen yanağıma dokunduğuda sen gerginleştirici falan kullanmıyosun dimi cildim sarkmasın die falan dedi o derece yani bende dedimki daha ne istiyon erkenden yaşlanmam oram buram sarkmaz işte dedim hoşuna gitti hasbamınn....kaydirigubbakcemile3
ilk defa yolluorum canım bi köyün karakolunda dursunbey köyü gökçedağ karakolu internetten baktım dursun beyin köyünün içinde karakol canım çarşı izinine malesef çıkamıorum baya uzakmış araba felan zor buluolarmış ya(
acaba sadece balıkesir ilçe jandarma komutanlığı dursunbey köyü ilçe komutanlığı gökçedağ jandarma karakol komutanlığı ve adını soyadını yazıp yollasam olur mu gider mi ve postayla kaç günde gidio eline ulaşır mı yoksa merkeze mi inip alması lazım canım bi fikrin var mı?sen ne günü yollamıştın mektubu
kıbrısa gidicez sanırım datlum veya da bolu abanta ikisinden biri bakalım kıbrısta abimler yaptılar balayı çok beğenmişlerdi abanttada arkadaşım yaptı oda çok memnun kalmıştı siz napçeniz CADIARZU
Canım ben geçen hafta pazartesi yolladım. Süpriz olsun istiyodum hiç bişey demedim şimdiye kdar baktım yarında bişey demiyo sölicem artık, c.artesi geliyo zaten. Mektubu bulsun öle gelsin =) Canım valla özel kargo şirketine sor onlar bilirler muhakkak karakolun adını ilçesini yaz bide sevgilinin adını soyadını ulaşır eline muhakkak bence. Zaten ulaştıramazlarsa ararlar seni özel kargoda yolla ama. hem hızlı hemde güvenilir.
haklısın canım ya bn sordum dün yurtiçi kargoyla 6-7 milyon dedi fiyatını bn alt tarafı bi mektup göndericem yani bugün verirsen yarın eline uaşır dedi.ewet sevgilin mektubu almadan gelmesin resim koydun mu canım
ummuuuu kız bunlar neeeeeeeee
ama guzellermıs yaaa bende ıstıyorummmmmmm naniknanik
annamm kız sen 21 yasında mısın lülülülülülü evde kaldım kesınnnnnn sırnaşık şey
bu arada hakkaten bende cok zayıfım yaa o gecelık bana emanet gıbı olur kesın
boyum 164 ama kılom 45 kötükedihüso
bu arada mehtap oldu 2 :teytey: :hooray: :dance: :sm_cool: :asigim:
safak:99 ikili sayılara dustum oleyyyyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
o camasırlar ne oyle seksi seksi bakim aklinialirimsmile
yok canım koymadım, zaten gelicek diye gerek duymadım açıkcası, c.artesiye burda Sevgililer gününde beraberizz inş. opuyorumnanaktan
Canım hayırlı olsunnn yaa.. Darısı bizim başımızaa
ayy ne güzel canım çok sevindim senin adına hımm iiki koymamışsın snuçta şimdi eline ulaşmayıpda iizne geldiğinde oraya gitseydi ordakiler kesin açıp bakarlar yani
Canım kaldığı yerin tam adını yazman gerekli, yani BKM.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI.BALIKESİR MERKEZ şöle olması gerekli bide ad-soyad yazsan yeterli demişlerdi bana =) ben yolladım dedim kaldığı bölüğün adınıda yazayım 1.Manga biliyodum :S meğersem deilmiş manga die bişey yokmuştam bi rezillik hala daha mektubum ulaşmadı ama yaa bilmiyorumkismile bence sen kargoyla kaldığı yere yakın bi şubeye yolla ordan alsın o çarşı izninde daha güvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?