Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım kaldığı yerin tam adını yazman gerekli, yani BKM.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI.BALIKESİR MERKEZ şöle olması gerekli bide ad-soyad yazsan yeterli demişlerdi bana =) ben yolladım dedim kaldığı bölüğün adınıda yazayım 1.Manga biliyodum :S meğersem deilmiş manga die bişey yokmuş tam bi rezillik hala daha mektubum ulaşmadı ama yaa bilmiyorumkismile bence sen kargoyla kaldığı yere yakın bi şubeye yolla ordan alsın o çarşı izninde daha güvenli

Peki canım sen hiç mektup yolladınmı sevgiline ?

kısçeler benm aşkım eğer iznini kullanırsa(ki mutlaka kullanır) 243 gün sonra burda
izin kullanmassa 231

ümmüüüü ekleme bidenem listeye beni 13 gün sonra ekle sen benimafoldumben

ilk defa yolluorum canım bi köyün karakolunda dursunbey köyü gökçedağ karakolu internetten baktım dursun beyin köyünün içinde karakol canım çarşı izinine malesef çıkamıorum baya uzakmış araba felan zor buluolarmış ya(
acaba sadece balıkesir ilçe jandarma komutanlığı dursunbey köyü ilçe komutanlığı gökçedağ jandarma karakol komutanlığı ve adını soyadını yazıp yollasam olur mu gider mi ve postayla kaç günde gidio eline ulaşır mı yoksa merkeze mi inip alması lazım canım bi fikrin var mı?sen ne günü yollamıştın mektubu

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
ummuuuu kız bunlar neeeeeeeee
ama guzellermıs yaaa bende ıstıyorummmmmmm naniknanik

annamm kız sen 21 yasında mısın lülülülülülü evde kaldım kesınnnnnn sırnaşık şey
bu arada hakkaten bende cok zayıfım yaa o gecelık bana emanet gıbı olur kesın
boyum 164 ama kılom 45 kötükedihüso

bu arada mehtap oldu 2 :teytey: :hooray: :dance: :sm_cool: :asigim:

Canım ben geçen hafta pazartesi yolladım. Süpriz olsun istiyodum hiç bişey demedim şimdiye kdar baktım yarında bişey demiyo sölicem artık, c.artesi geliyo zaten. Mektubu bulsun öle gelsin =) Canım valla özel kargo şirketine sor onlar bilirler muhakkak karakolun adını ilçesini yaz bide sevgilinin adını soyadını ulaşır eline muhakkak bence. Zaten ulaştıramazlarsa ararlar seni özel kargoda yolla ama. hem hızlı hemde güvenilir.

cancum kıbrıs sıcak olurmuki o tarşhte kıııı
sıcak olsun dyom ben ama accık o tarihtede nerden sıcak yer bulcaz bilemiyom bilmiyorumkismile
ama bizde belkide abant felan yada antalya olabilir dye düşünüyoz yada 1 hafta evde kendi kendimize tatil yaratabiliriz ama yaza mutlaka acısını cıkarttcaz:jeyyar:

haklısın canım ya bn sordum dün yurtiçi kargoyla 6-7 milyon dedi fiyatını bn alt tarafı bi mektup göndericem yani bugün verirsen yarın eline uaşır dedi.ewet sevgilin mektubu almadan gelmesin resim koydun mu canım

yok canım koymadım, zaten gelicek diye gerek duymadım açıkcası, c.artesiye burda Sevgililer gününde beraberizz inş. opuyorumnanaktan

ayy bn bunlara bayıldım özellikle 1 ve en sonunda muhteeşem bişey:))) hadi canım pek bişe kalmamış nasılda heyecanlısındır

yok canım koymadım, zaten gelicek diye gerek duymadım açıkcası, c.artesiye burda Sevgililer gününde beraberizz inş. opuyorumnanaktan

ayy ne güzel canım çok sevindim senin adına hımm iiki koymamışsın snuçta şimdi eline ulaşmayıpda iizne geldiğinde oraya gitseydi ordakiler kesin açıp bakarlar yani

senin askerin balıkesirdemi:uhm:
mektup mu yolladın senin askerinde acemide demi:a015:

kızlar dün gece bu bölümü kaçıranlar için tavsiyem,şööle biraz arka sayfalara gidip bi okuyun,bisim kıslar delirdiler dün geceekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…