Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese günaydınnn benim eşim 21 şubatta askere gidecekti ama ertelendii 8 nisana yeride tokata çıktı bize çok yakın çok mutluyumm eşimin iş yerleri var tokatta hatta gidip gelinen bi yerr 8 nisandan sonra şafak saymaya başlıcamm

GÜNAYDIN CANIM ALLAH MUTLULUĞUNU HEP DAİM ETSİN NE GÜZEL GİDİP GÖREBİLİRSİN EŞİNİ ASKER YOLU BEKLEMEK GÖZLEMEK Bİ KÖTÜ Bİ İİ NEDEN DİE SORARSAN SN ÇK ŞANSLISIN EVLİSİN YEMİN TÖRENİNE ÇARŞI İZİNLERİNDE RAHATLIKLA GİDİP GÖREBİLİRSİN SEVGİLİSİNİ BEKLEYEN İÇİN ÇK ZOR BİR DURUM.ONLARI YAPAMASAMA O KADAR GURURLUYUMKİ ONU BEKLEDİĞİM İÇİN VE BİDE O ÖZLEM HASRET YOK MU O İŞTE EN ÇK CANINI ACITAN İNSANIN.(

ŞİMDİDEN ALLAH KAVUŞTURSUN GİDİP SAĞSALİM DÖNMEYİ NASİP ETSİN CANIMturkbayragi

YANLIŞ YAZMIŞIM SON 3 GÜN 60 LARDAN KURTULMAYA GELSİN 50 LER:)) ŞAFAK:263turkbayragi

CANIM SEVGİLİM SENİ ÇOK ÖZLEDİM:asigim::asigim::asigim:

Ne güzel yarılamış sayılırsınn...

Şafak: 389 :çok üzgünüm:
Mehtap: 4 zemuszemus

ah be güzelim gel bide bana sor nasıl yarıladığımı inan o kadar çk zor günler geçiriorumkibir ara zaman hızla akıp geçiodu şimdi resmen zaman durdu e bide şimdi hem iş hem dersane sınava 53 gün kaldı iki şafak saymaya başladım canım
sınav safağım:53
kavuşma şafagım:263
bu 200 ler çabuk geçio anlamıosun dediler ama hiçte öle deil valla şiimdi bakıorumda 300 ler öle hızlı geçmişki diorum 4 günün sonuda sevgilin yanında ne güzel canım
ya bişe sorcam bn sevgilime sevgilier günü için bişe göndermek istiorum ama aders olarak ne yazcağımı bilmiorum
:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…