- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.481
canım mektup yazmak cokkkk guzel de gercekten okunuyo mu askerıye tarafından hep oyle derlerya bilmiyorumkismile
evet okunuyor canım
okusunlar ne olacak ki
bütün dünya duysun ona olan aşkımı:)
:asigim::asigim:
ee gitme cnm.akşam nişanlıcınla şöle başbaşa bi yemek yiyin.nişanlın desin ben program falan yaptım diye.
evt ya benim hepsi böle hersene üstüste geliyo.hadi nişanlıma tramisu yaparım.annesinede nişanlımla bişi bakarz olmazsa.ee görümcemede ayarlarm artık.
yaa su askerlere mektup yazma olayını her duydugumda aklıma sey gelır
ızleyenler hatrlar o sımdı asker fılmınde asker mektubu okuyolardı
kus öldü suyu cıkmıs solucan gıbı oldu yazıyodu :roflol:
sıfrelı yazmak lazım herseyı :roflol:
anladım cnm.valla onlarda pek önem vermiyorlardı ama ben düşündüğüm için onlarda düşünmek zorunda kalıyorlar sanırsam.buarada şifre olayı süpermiş yaaa:roflol:
hee yaaa aklıma her geldıgın bu laf gulerım :roflol:
melıs bu aksam haberlerde dıyodu ege de bu hafta hep yagmur var dıye bızım yemın torenı baya sulu olacak sanırımm :1no2:
evet özellikler yrn ve perşembe sağanak yağış bekleniyormuş.ama cuma nasıl olur bilmyorum.öle hafif hafif atıştırırsa yapılır ama sağnak yağış olursa iptal ederler heralde.
ümmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:
cancuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg
bizim ortak bir arkadaşımızın yemin töreni olmuştu aynı yerde.biz ona gitmiştik nişanlımla.ama nerden aklıma gelir aynı yerde nişanlımı izleyeceğim? 2seneden fazla oldu.hayal meyal hatırlıyorum bazı sahneleri okadar.başkada gitmemiştim zaten bu 2.olucak şansa bak:lepi:
hehehe nasıldı pekı
herkes cokkkk guzel olyuo dıyo
evet öyle diyolarda ne yalan söyleyim ben öle çok güzeldi harikaydı falan diye hatırlamıyorum.ya unuttum yada arkadaşım olduğu için çok duygulanmadım.belki nişanlımda daha farklı olurfisfisfis
şafak Dogan Güneş
biz varız cnm.aşkolsun
hoşgeldina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?