Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sıcağına soğuna bakmıces artık dinlenmeye gidiorus dinlenebilirsek tabüüüü aklinialirimsmile

Askeri izine gidip gelmiş olanlar kızlar askerdeki gibi erken mi kalkıyolar yoksa uyku modumu fazla oluyo:tomato:

bnmki günden kaybetmeyelim diye 8de ayaktaydı heppp üstelik benide kaldırdısempatiksalakcinni

tatlımm,ööle bi eziyolar ki,üst devreler aklın şaşar.. ben benimkinden biliorum.. hayatta ezdirmez kendini lafı var ya,orda hiiiçç geçerli diil haberin olaakafamçokkarıştı

aynennnnnnnnnnn datlummmm şakkıdı

tatlım,benimki 2009 mayısta gitti askere ve 89/2
seninki bence 89/3 yada 4 olabilir,ne zaman teslim oldu tam olarak fıstıım?

bnmkide temmuzda gitti devrekaybı sayılıyolarmış kendisi de 89\2 yim diyo şekercim

ben o iğneleri hep başka bişi için biliodum bnmkide geceleri bi tuhaf çünküüü kaydirigubbakcemile3

onu bırak kıs komutanlar kufur ediyolarmıs napcaklar susuyolar tabi ben sıkıyosa bisi desene diyorum kaydirigubbakcemile3 sonra askerlik bitmesin dimi diyo

benim ki edenede cevap veriyor hiç altta kalma gibi bir yönü yok bazen sinir oluyorum bu haline...
saygı duyduğuna ne isterse yapar ama kıl oldun mu hiçbirşey yapmaz..

bi gün konuşuyorum tlfda komutan mehmet araç çek dedi bu çekemem komutanım benim aracım değil o dedi komutan ne demek çekemem ben nediyosam onu yap diyor bu hala adama ters giyor o zaman önce gidip X komutandan izin alın sonra ben araç çekerim diyo.biraz delidir kendisi
kafasına yatmayanı doğru olmayanı öldürsen yapmaz
.

ben o iğneleri hep başka bişi için biliodum bnmkide geceleri bi tuhaf çünküüü kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

HaHaHaa.. Sorunun bitek benm sevgilimde olmamasına sevindimm.. Sen ne için biliyodun canımm ??? hihoyyyt

boyle yapmasalar iyi ya valla ceza alcaklar hebilmiyorumkismile

ben o iğneleri hep başka bişi için biliodum bnmkide geceleri bi tuhaf çünküüü kaydirigubbakcemile3

HaHaHaa.. Sorunun bitek benm sevgilimde olmamasına sevindimm.. Sen ne için biliyodun canımm ??? hihoyyyt[/QUOTE]

ne bilim kalabalık ortam ya bulaşıcı hastalıklardan falan korunmak için diye biliorum geröi bitanesi tetanoz iğnesiymiş ilk gittiklerinde vurulan ama diğerleri ne bilmiorm eğer akşamlarımızı o etkiliyosa sonrası için korkmama gerek yok sanırım:1ninca:kaydirigubbakcemile3

hehe benımkıde aynen oyle olumunekankayizsmile

canım senınkıde komutanın soforu heralde benımkıde aynen oyle

canım senınkıde komutanın soforu heralde benımkıde aynen oyle

yok komutan şoförü değil canım devriye şoförü üstüne zimmetli arabası var ondan başkasını kullanmıyor kim ne derse desin..
ama en iyisin yapıyorlar anlattıklarından sonra hak verdim aşkıma...

nese ben kaçtım öptüm herkesleri kocaman

şafak Dogan Güneş

tüylerim diken diken oldu arkadaşım yaaa,muhhteşemm bişey bu şafak doğan güneş demek dimi:1hug:
Allah ayırmasın bi daha sizi inşallahhh..:Saruboceq:

bize dua etmeye devam et olur mu,bizlerde kavuşalım aşklarımıza inşallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…