- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.441
Hadi yaa canım bence çok iyi olmuş bu, inşallah benimkinin gittiği yerde de böle bişey vardır.. turkbayragi
cancum kıbrıs sıcak olurmuki o tarşhte kıııı
sıcak olsun dyom ben ama accık o tarihtede nerden sıcak yer bulcaz bilemiyom bilmiyorumkismile
ama bizde belkide abant felan yada antalya olabilir dye düşünüyoz yada 1 hafta evde kendi kendimize tatil yaratabiliriz ama yaza mutlaka acısını cıkarttcaz:jeyyar:
Askeri izine gidip gelmiş olanlar kızlar askerdeki gibi erken mi kalkıyolar yoksa uyku modumu fazla oluyo:tomato:
tatlımm,ööle bi eziyolar ki,üst devreler aklın şaşar.. ben benimkinden biliorum.. hayatta ezdirmez kendini lafı var ya,orda hiiiçç geçerli diil haberin olaakafamçokkarıştı
tatlım,benimki 2009 mayısta gitti askere ve 89/2
seninki bence 89/3 yada 4 olabilir,ne zaman teslim oldu tam olarak fıstıım?
89/4 ozamn benimkii..
Bu arada şap olayı olmuş kızlar sizinkiler söledimi bilmiyorum ama benimki 2 tane bunun için iğne olmuşlar koldan =)) Bide çorbalara katıyolarmışş. AmA Benimkine etkisi ters tepti sanırımmm.. Geceleri bi acayip konuşuyoo hihoyyyt sırnaşık şey
onu bırak kıs komutanlar kufur ediyolarmıs napcaklar susuyolar tabi ben sıkıyosa bisi desene diyorum kaydirigubbakcemile3 sonra askerlik bitmesin dimi diyo
benim ki edenede cevap veriyor hiç altta kalma gibi bir yönü yok bazen sinir oluyorum bu haline...
saygı duyduğuna ne isterse yapar ama kıl oldun mu hiçbirşey yapmaz..
bi gün konuşuyorum tlfda komutan mehmet araç çek dedi bu çekemem komutanım benim aracım değil o dedi komutan ne demek çekemem ben nediyosam onu yap diyor bu hala adama ters giyor o zaman önce gidip X komutandan izin alın sonra ben araç çekerim diyo.biraz delidir kendisi kafasına yatmayanı doğru olmayanı öldürsen yapmaz.
HaHaHaa.. Sorunun bitek benm sevgilimde olmamasına sevindimm.. Sen ne için biliyodun canımm ??? hihoyyyt
ben o iğneleri hep başka bişi için biliodum bnmkide geceleri bi tuhaf çünküüü kaydirigubbakcemile3
niye geceleri sadece arastırmak lasım kaydirigubbakcemile3
boyle yapmasalar iyi ya valla ceza alcaklar hebilmiyorumkismile
hehe benımkıde aynen oyle olumunekankayizsmile89/4 ozamn benimkii..
Bu arada şap olayı olmuş kızlar sizinkiler söledimi bilmiyorum ama benimki 2 tane bunun için iğne olmuşlar koldan =)) Bide çorbalara katıyolarmışş. AmA Benimkine etkisi ters tepti sanırımmm.. Geceleri bi acayip konuşuyoo hihoyyyt sırnaşık şey
benim ki edenede cevap veriyor hiç altta kalma gibi bir yönü yok bazen sinir oluyorum bu haline...
saygı duyduğuna ne isterse yapar ama kıl oldun mu hiçbirşey yapmaz..
bi gün konuşuyorum tlfda komutan mehmet araç çek dedi bu çekemem komutanım benim aracım değil o dedi komutan ne demek çekemem ben nediyosam onu yap diyor bu hala adama ters giyor o zaman önce gidip X komutandan izin alın sonra ben araç çekerim diyo.biraz delidir kendisi kafasına yatmayanı doğru olmayanı öldürsen yapmaz.
canım senınkıde komutanın soforu heralde benımkıde aynen oyle
şafak Dogan Güneş
şafak Dogan Güneş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?