Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şimdi bunları düşünme izini iyi değerlendirinbayanssulusmile

yaaa herkesss aynısını dıyo da nasıl ıyı degerlendırebılırım kı :gitme: tamam nısanlıyız ama bı yere kadar ızın verıyo bızımkıler :1no2: offfffffffff hergun onunla bulusup gezmek ıstıyoum ama malesef olmaz sanırım offf offfffffff

Kıslar dualarım her zaman sizinle asker yolu beklemek hic kolay degil Allahım hepinize ve askerlerine güc versin sabır versin yollar ne kadar uzak olursa olsun arada ne kadar mesafe olursa olsun siz askınızı yanyanaymıs gibi yasayın biz aradaki 1600 kmye inat iliskimizi koruduk cok sukur simdide en gusel mukafatını alıyoruz sabırmızın Darısı basınızaa

ne mutlu size eminim bu aşamaya gelene kadar neler çektiniz neler
inşallah bizde görürüz bu güzel günleri
sen arada buraya yaz olur mu
bana çok moral oluyor
şafağını bitirmiş birini görünce bende mutlu oluyorum....

yok :1no2: ve almıcamda nasıl olsa goturemeyecek mafoldumben
sen aldın mı canım

yok cnm hiç çıkmadım dışarı.ama yarn görümcecimle çıkıcaz.bişiler bakıcam ama tamda emin olamıyorum hediye alıp almamak konusunda.pasta falan yapıcam en kötü kalpli falan.brde o gün kaynanamın doğum günü onada bişi almam lazım yaaa ve ertesi günde görümcemin.gitti benim paracıklar:a015:

benim aşkım kitap istedi benden
kitap alıcam ama 14 şubata yetişmez
çarşı iznine çıkmadan 1 hafta önce bana haber verecek
ona göre ayarlicam gönderme işini
birde mektup yazıcam

kız sende de ne sans avr hepsı bı araya gelmıs bilmiyorumkismile
ben pazar gun bulusup bulusmayacagımı bıle bılmyıorum
pazar aksamı tanıslarının nısanı varmıs annesı ılla senıde goturecem dıyo alsanaalsanasmile ınsan once gelırmısın dıye sorarkötükedihüso sankı cok meraklıym sana yaa delı mı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…