Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıs ben ilk üye olduğum zamanlarda rüyamda bile görüyodum kkyı
hadi buda benden size bi itiraf ossunnn delikafadulden

:roflol: bende görmüştüm bi kez aman çok lazım siz olmasanız girmem bile:dilcikar:
şöle bi kk msni olsa ki benim normal msnim bile yok unutabilerem belki:roflol:
(yalancı üye smile):roflol:

ohaaaklava: kızımmm döverim haa çabuk uykuyaa çabukkkkk hala burdasın yaa manyak monitöre bakabilmene şaşıyorum:tomato::tomato::tomato::tomato:

ya doktora gidicem diye uuyumamam gerekiyordu gece gamlı baykuş gibi uyumadım teee ki dün sabahh 10dan bu saate kadar birazdan yatıcam bidaa teeee yarın ssabah akşam kalkıcam:umursamaz:

ya doktora gidicem diye uuyumamam gerekiyordu gece gamlı baykuş gibi uyumadım teee ki dün sabahh 10dan bu saate kadar birazdan yatıcam bidaa teeee yarın ssabah akşam kalkıcam:umursamaz:

doktor uyumamı dedi delüükötükedihüso hadi hala birazdsn dio ne bkliyosun hala cezalısın kızam çabuk profilini kontrol edicem meso kaçamazsın ben sana diyimklava:

ve veeeeeeee veeeeeeeeeee
mahtappppppppppppppppppppp atarsa 1 :sm_cool: :dance::hooray::teytey:
yarın aksam askımın yanına gıtmek ıcın yola cıkyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy :dance:

CANCUUU SUU KARILARI NERE KAÇTINIZ LEN BıZ SıZı BURDA BEKLEYELıM AMA SıZ BıRıNıZ FERHUNDEYE BıRıNıZ YEMEĞE GıDıN BAKALIM alsanaalsanasmile
HELE O ÜMMÜ HıÇ GÖZÜME GÖZÜKMESıN KıMBıLıR KAÇINCI GECELıĞıNı ALMAYA GıTMıŞTıR ŞıMDı HASBAM:roflol:

:roflol::roflol: deliiiiiii yaa ben burdayım ama çıkıcam birazdansırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…