Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:teytey: heheheeheeee :)) Canımm sabahtan çıkartırlar inşallah c.arteside doya doya göreyimm. Sevgililerr Günündee sen Kocişinlee ben Sevgilimleee Geldee sevinme canım :dance: :dance: :sm_cool:

inşallah ya ne zaman çıkarcaklar acaba:1ninca:
cumartesimiz boşa gitmesinkaydirigubbakcemile

çılgınım bedüşümmmopuyorumnanaktan

kuşum nasılsınŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kısım superümm,az sakin ol delüüüüüükaydirigubbakcemile3 ay bayılcan helllecandan gııı,hain planlarını uygulamaya başlıcan diye bu hellecan dimiiiiaklinialirimsmile

adamlar orda,ter kokusundan,ayak kokusundan illallah etmişlerdir.. şööle güzel güzel kadınsı kokuya hasretlerdir sanırsamzemuszemus
bende parfümler var hangisini sıksam yoksa sıkmasam doğal mı kalsam ne dersinizbayanssulusmile

:roflol: Kıss ben evli olarak görünce =) evlisin sandımm neysee zemuszemus
:kedi: ay utandım şimdi ama bak itiraf ettim:roflol::roflol:

kısım superümm,az sakin ol delüüüüüükaydirigubbakcemile3 ay bayılcan helllecandan gııı,hain planlarını uygulamaya başlıcan diye bu hellecan dimiiiiaklinialirimsmile

ay evet bayılcam heyecandan çok heyecanlıyım yaadelikafadulden
evet kızım hemen başlıcam ona sevgililer günü hediyesi:jeyyar:aklinialirimsmile

kızıım su perüm,niye kandırıon kısları,evli olduğunu sööle hadeee,seni seniiiiikaydirigubbakcemile2

Aynen oyleeee.... E$imi cokkk ozledim.. Yarin öglen ucagim kalkiyooo.. turkiyeee ben geliyorum.. I

nasıl da heyecanlısındır canım ya özlenilmez mi görünce bi tuhaf oluosun gözlrin doluo gözlerinden yaşlar akıo ve anlam veremiosun ama o yanında olunca sank hayata tekrardan gelmiş gibi hissediosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…