- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.841
:teytey: heheheeheeee :)) Canımm sabahtan çıkartırlar inşallah c.arteside doya doya göreyimm. Sevgililerr Günündee sen Kocişinlee ben Sevgilimleee Geldee sevinme canım :dance: :dance: :sm_cool:
çılgınım bedüşümmmopuyorumnanaktan
Parfüm kokusundan gitmesin yawww hihoyyyt Vücut kremi arkonemin hem süper kokuyo hemde nemlendiriyo =))))
inşallah ya ne zaman çıkarcaklar acaba:1ninca:
cumartesimiz boşa gitmesinkaydirigubbakcemile
kız benimde sevgilim hee ben kocam diyorum yalan olmasındelikafadulden
kuşum nasılsınŞeniz
adamlar orda,ter kokusundan,ayak kokusundan illallah etmişlerdir.. şööle güzel güzel kadınsı kokuya hasretlerdir sanırsamzemuszemus
bende parfümler var hangisini sıksam yoksa sıkmasam doğal mı kalsam ne dersinizbayanssulusmileadamlar orda,ter kokusundan,ayak kokusundan illallah etmişlerdir.. şööle güzel güzel kadınsı kokuya hasretlerdir sanırsamzemuszemus
:kedi: ay utandım şimdi ama bak itiraf ettim:roflol::roflol::roflol: Kıss ben evli olarak görünce =) evlisin sandımm neysee zemuszemus
kısım superümm,az sakin ol delüüüüüükaydirigubbakcemile3 ay bayılcan helllecandan gııı,hain planlarını uygulamaya başlıcan diye bu hellecan dimiiiiaklinialirimsmile
:roflol: Kıss ben evli olarak görünce =) evlisin sandımm neysee zemuszemus
nese işim kalmadı elmamı yiyip birazda sizlerle konuşim:)
Kıss evet kandırıyoo biziNese Parfüm kokunu söle hadii bayanssulusmile
Mehtap 1 Yaniiiiiiiiiiiiiiii Yarinnnn :lepi:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kız kandırmıyorum evli gibiyim ama :kedi:
ben sölemicem küstüm:dilcikar:
kız kandırmıyorum evli gibiyim ama :kedi:
ben sölemicem küstüm:dilcikar:
Aynen oyleeee.... E$imi cokkk ozledim.. Yarin öglen ucagim kalkiyooo.. turkiyeee ben geliyorum.. I
nasıl da heyecanlısındır canım ya özlenilmez mi görünce bi tuhaf oluosun gözlrin doluo gözlerinden yaşlar akıo ve anlam veremiosun ama o yanında olunca sank hayata tekrardan gelmiş gibi hissediosun kendini
Aynen oyleeee.... E$imi cokkk ozledim.. Yarin öglen ucagim kalkiyooo.. turkiyeee ben geliyorum.. I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?