Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tamam tamam dediğinizi yapem ama saati belli değil sabahtan akşama bozulmaz mı bigudiyle sarıcamdelikafadulden
bide kahkül kestircem ama korkuyorum kızlar:hulya:
[/QUOTE]

Alnıın genişse canım kestir kahkül ama darsa iyi durmazz :umursamaz: Perçemde olabilir yana doğru.. yerimseniben

tamda işimin olduğu sırada konu açıonuz yaf:S:S
:gitme: bak sen işine sen gelincede konuşuruz

Alnıın genişse canım kestir kahkül ama darsa iyi durmazz :umursamaz: Perçemde olabilir yana doğru.. yerimseniben
[/QUOTE]
geniş değil:1no2: perçem yapayım madem ama o geldiğinde gelmeden yapmıcam aklinialirimsmilekız bigudi yapıcam akşama kadar bozulursasüprizzzzz

fiyatı ne kadar uçuk bişey değilse al dene bencebenneyaptımki
memnun kalmasa yazmazdı sanırım:uhm:
daha beter olmaz bak azcık enerjik ol geçicek sakinle ya:teselli:

:gitme: bak sen işine sen gelincede konuşuruz
geniş değil:1no2: perçem yapayım madem ama o geldiğinde gelmeden yapmıcam aklinialirimsmilekız bigudi yapıcam akşama kadar bozulursasüprizzzzz[/QUOTE]

Yok be canım bozulmaz, Saçın zor şekil alıosa biraz jöle veya köpük sür yada bugidiyi açtıktan sonra spreyde yapabilirsin :jeyyar:

Yok be canım bozulmaz, Saçın zor şekil alıosa biraz jöle veya köpük sür yada bugidiyi açtıktan sonra spreyde yapabilirsin :jeyyar:
[/QUOTE]
açtıktan sonra demi jöle sevmem ama köpük yada sprey yapayım ee spreyde kokar:1ninca:neyse bakalım denicem baktım beğenmedim hemen düzleştirirm makineylezemuszemus uff heyecandan bayılcam heraldedelikafadulden

açtıktan sonra demi jöle sevmem ama köpük yada sprey yapayım ee spreyde kokar:1ninca:neyse bakalım denicem baktım beğenmedim hemen düzleştirirm makineylezemuszemus uff heyecandan bayılcam heraldedelikafadulden[/QUOTE]

Yok sararken yap jöleyi yapıcaksan ama bende sevmiyorumm. doğal gözüksün sprey kokmayanlarda var canım yaa.. Köpük yap en iyisi =))

Canımm seninki ne zaman geliyoo sakin ol yawww akannehir

komple sir,saçlara fön,tırnaklara manikür ve de pedikür,vücudun her milimetrekaresine parfüm.. bu yeterli yawwboshayallersmile delürmeyinissssakannehir

delikafadulden ilk kez görücem sankisüprizzzzz
benimkide sanırım nasipse kısmetse Allah izin verirse:Saruboceq:
ayy ölcemdelikafadulden

:teytey: heheheeheeee :)) Canımm sabahtan çıkartırlar inşallah c.arteside doya doya göreyimm. Sevgililerr Günündee sen Kocişinlee ben Sevgilimleee Geldee sevinme canım :dance: :dance: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…