- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.821
doğru diyosun canım sen hep burda olsaydın ben sorar sana söylerdim bide diş macunu kurutuyo ben gece birine sürdüm kurudukaydirigubbakcemile
öğlen mi iyi bari inşallah kalmaz canımcımbayanssulusmile[/B
bişi buldm canm hani ani çıkn sivilceler için krem ama bilmiyorum nekdr yararlı oolur artık bu gn yarın yapıcz bişiler ya düzelcek yada dahada beter olck mafoldumben
:gitme: bak sen işine sen gelincede konuşuruztamda işimin olduğu sırada konu açıonuz yaf:S:S
[/QUOTE]Alnıın genişse canım kestir kahkül ama darsa iyi durmazz :umursamaz: Perçemde olabilir yana doğru.. yerimseniben
bişi buldm canm hani ani çıkn sivilceler için krem ama bilmiyorum nekdr yararlı oolur artık bu gn yarın yapıcz bişiler ya düzelcek yada dahada beter olck mafoldumben
geniş değil:1no2: perçem yapayım madem ama o geldiğinde gelmeden yapmıcam aklinialirimsmilekız bigudi yapıcam akşama kadar bozulursasüprizzzzz[/QUOTE]:gitme: bak sen işine sen gelincede konuşuruz
tamda işimin olduğu sırada konu açıonuz yaf:S:S
[/QUOTE]Yok be canım bozulmaz, Saçın zor şekil alıosa biraz jöle veya köpük sür yada bugidiyi açtıktan sonra spreyde yapabilirsin :jeyyar:
sen sakinmisin ben gece uyuyamadım heyecandandelikafadulden
evdekiler kalbimin durmasından şüpheleniyolar:roflol:
sen sakinmisin ben gece uyuyamadım heyecandandelikafadulden
evdekiler kalbimin durmasından şüpheleniyolar:roflol:
Kıss bitir işini gel devam ederik yinee olumunekankayizsmile
Hahahaaa sırnaşık şey aynen canım bende de acayip bi heyecan varr. Cumartesi burdaa, seninkii canım ??? zemuszemus
amaniiiiiiinn delü pıtırrrcıklar iş başında yaawwwzemuszemus
kızlar bu şirketin işi bitmio malesef:S
amaniiiiiiinn delü pıtırrrcıklar iş başında yaawwwzemuszemus
delikafadulden ilk kez görücem sankisüprizzzzz
benimkide sanırım nasipse kısmetse Allah izin verirse:Saruboceq:
ayy ölcemdelikafadulden
çılgınım bedüşümmmopuyorumnanaktanhoşgeldinnn megolamanımlülülülülülü
komple sir,saçlara fön,tırnaklara manikür ve de pedikür,vücudun her milimetrekaresine parfüm.. bu yeterli yawwboshayallersmile delürmeyinissssakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?