- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.801
strestende olur sakin ol azcıkhihoyyyt
ide hastamısın ne zaman biticek belki geçer bitince:gitme:
anamm yeni mi kız tamda vakiti haa:çok üzgünüm:daha yeni canm bi hafta gider böle off tmda zamanıydı sanki
hihoyyyt Valla bugünkü keyfimii 2-3 tane sivilce bozamazzz :)))
:kedi: bende öyle tahmin ettim neyse kız yaz sen tanrıcam cevapkar gelincehihoyyytkız ben bukdr sayfaya bakana kdr sivilceler geçer herelde zatn neyse hızlı hızlı bakmaya çalışıcm artık saol tekrar
anamm yeni mi kız tamda vakiti haa:çok üzgünüm:
kıyamam ne sinir demi kız kaçta salcaklarmış senin askerin söledmiguclubacismile
en geç öğlende canm ya artık ordn istbl ordn burgaz yapçk geceye gelir inşllh sabaha kalmaz ya:1no2:
:kedi: bende öyle tahmin ettim neyse kız yaz sen tanrıcam cevapkar gelincehihoyyyt
okuma öle uzun uzunbuyrunnnnnnnnn
kıyamam ne sinir demi kız kaçta salcaklarmış senin askerin söledmiguclubacismile
bayanssulusmile saçımı ne yapam dedim yorum yazın banada ya
bayanssulusmile saçımı ne yapam dedim yorum yazın banada ya
Kızmaaa canımm =)) Görmedim valla eyvahedigeldismile Bak canımm ben hep açık dalgalı yaparım saçlarımı ama bu sefer değişiklik olsun die düz yapıcam :) Sende mesela genelde topluyosan bu sefer açık bırak dalgalı yapabilirsin mesela çok kolay oluyo Anlatiyim ; Banyodan çıktıktan sonra saçını hafif nemli kalıcak şekilde kurut daha sonra büyük tutamlarla (çokta büyk olmasın) saçlarını kıvır döndürerek tutdur onları, sabah yada 2-3 saate dalgalı bi saç çıkıyo valla süper duruyoo :))) Yada düz fön çektir. Maşa aletin varsa ondanda yapabilirsinn keyfine göre tatlımm zemuszemus
büşüm şu saç modelini tekrardan anlat bn analamadım:S:S
doğru diyosun canım sen hep burda olsaydın ben sorar sana söylerdim bide diş macunu kurutuyo ben gece birine sürdüm kurudukaydirigubbakcemilebiraz bakım sıkılırsam bırakıcm çünkü hiç zamnmda kalmadı artık yarın son gün opuyorumnanaktan
ben hep salarım ve fönlerim o zaman dalgalımı yapayım dersin yoksa gene aynı mı görsün fönlü yaniopuyorumnanaktanKızmaaa canımm =)) Görmedim valla eyvahedigeldismile Bak canımm ben hep açık dalgalı yaparım saçlarımı ama bu sefer değişiklik olsun die düz yapıcam :) Sende mesela genelde topluyosan bu sefer açık bırak dalgalı yapabilirsin mesela çok kolay oluyo Anlatiyim ; Banyodan çıktıktan sonra saçını hafif nemli kalıcak şekilde kurut daha sonra büyük tutamlarla (çokta büyk olmasın) saçlarını kıvır döndürerek tutdur onları, sabah yada 2-3 saate dalgalı bi saç çıkıyo valla süper duruyoo :))) Yada düz fön çektir. Maşa aletin varsa ondanda yapabilirsinn keyfine göre tatlımm zemuszemus
ben bu izinde değil ama diğer izinde kahkül filan değişiklik yapıcam nasipsezemuszemusKızşar hiç önceden düşünmemiştim bak bunu bnimki nisanda izine gelcek acaba bnde mi kestirsem napsam ya:S:S:S
büşüm clearskini ii demiolar ya bn cildiyeye gittiğimde kadına söleidm kadın bnaa para tuzağı onlar ii deil demişti
Kız bende ki avonun, yağlı cildi kurutuyo aslında benimde sivilceleri kurutduu,
Bak canımm çocukların saçlarını döndürerek yaparlar yaa ortadan ikiye ayırırlar sonra onları elde kıvırılır döndürerek sonra tutdururlar onuanlamadınız deme bilmiyorumkismile
doğru diyosun canım sen hep burda olsaydın ben sorar sana söylerdim bide diş macunu kurutuyo ben gece birine sürdüm kurudukaydirigubbakcemile
öğlen mi iyi bari inşallah kalmaz canımcımbayanssulusmile[/B
ben hep salarım ve fönlerim o zaman dalgalımı yapayım dersin yoksa gene aynı mı görsün fönlü yaniopuyorumnanaktan
ben bu izinde değil ama diğer izinde kahkül filan değişiklik yapıcam nasipsezemuszemus
doğru diyosun canım sen hep burda olsaydın ben sorar sana söylerdim bide diş macunu kurutuyo ben gece birine sürdüm kurudukaydirigubbakcemile
öğlen mi iyi bari inşallah kalmaz canımcımbayanssulusmile[/B
ben hep salarım ve fönlerim o zaman dalgalımı yapayım dersin yoksa gene aynı mı görsün fönlü yaniopuyorumnanaktan
ben bu izinde değil ama diğer izinde kahkül filan değişiklik yapıcam nasipsezemuszemus
heheh anladım canım şimdi:))) bozuluo mu peki o sonradan illa jöle veya köpük sürmeli miyiz canımcım
[/QUOTE][Q[/B]UOTE=tatlikis;11535623]bence bi değişiklik yap canım büşümün dediği gibi yap değişiklik görsün snde:))
Bence dalgalı yap canım hem havalı durur hemde değişik görsün seni azcıkk bayanssulusmile zemuszemus Hoşuna gider bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?