Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

daha yeni canm bi hafta gider böle off tmda zamanıydı sanki
anamm yeni mi kız tamda vakiti haa:çok üzgünüm:
kıyamam ne sinir demi kız kaçta salcaklarmış senin askerin söledmiguclubacismile

hihoyyyt Valla bugünkü keyfimii 2-3 tane sivilce bozamazzz :)))

bayanssulusmile saçımı ne yapam dedim yorum yazın banada ya

kıyamam ne sinir demi kız kaçta salcaklarmış senin askerin söledmiguclubacismile

Kızmaaa canımm =)) Görmedim valla eyvahedigeldismile Bak canımm ben hep açık dalgalı yaparım saçlarımı ama bu sefer değişiklik olsun die düz yapıcam :) Sende mesela genelde topluyosan bu sefer açık bırak dalgalı yapabilirsin mesela çok kolay oluyo Anlatiyim ; Banyodan çıktıktan sonra saçını hafif nemli kalıcak şekilde kurut daha sonra büyük tutamlarla (çokta büyk olmasın) saçlarını kıvır döndürerek tutdur onları, sabah yada 2-3 saate dalgalı bi saç çıkıyo valla süper duruyoo :))) Yada düz fön çektir. Maşa aletin varsa ondanda yapabilirsinn keyfine göre tatlımm zemuszemus

Kızşar hiç önceden düşünmemiştim bak bunu bnimki nisanda izine gelcek acaba bnde mi kestirsem napsam ya:S:S:S

büşüm clearskini ii demiolar ya bn cildiyeye gittiğimde kadına söleidm kadın bnaa para tuzağı onlar ii deil demişti

büşüm şu saç modelini tekrardan anlat bn analamadım:S:S

büşüm şu saç modelini tekrardan anlat bn analamadım:S:S

Kız bende ki avonun, yağlı cildi kurutuyo aslında benimde sivilceleri kurutduu,

Bak canımm çocukların saçlarını döndürerek yaparlar yaa ortadan ikiye ayırırlar sonra onları elde kıvırılır döndürerek sonra tutdururlar onu anlamadınız deme bilmiyorumkismile

biraz bakım sıkılırsam bırakıcm çünkü hiç zamnmda kalmadı artık yarın son gün opuyorumnanaktan
doğru diyosun canım sen hep burda olsaydın ben sorar sana söylerdim bide diş macunu kurutuyo ben gece birine sürdüm kurudukaydirigubbakcemile
öğlen mi iyi bari inşallah kalmaz canımcımbayanssulusmile[/B
ben hep salarım ve fönlerim o zaman dalgalımı yapayım dersin yoksa gene aynı mı görsün fönlü yaniopuyorumnanaktan
ben bu izinde değil ama diğer izinde kahkül filan değişiklik yapıcam nasipsezemuszemus

heheh anladım canım şimdi:))) bozuluo mu peki o sonradan illa jöle veya köpük sürmeli miyiz canımcım

bence bi değişiklik yap canım büşümün dediği gibi yap değişiklik görsün snde:))

Bence dalgalı yap canım hem havalı durur hemde değişik görsün seni azcıkk bayanssulusmile zemuszemus Hoşuna gider bence

heheh anladım canım şimdi:))) bozuluo mu peki o sonradan illa jöle veya köpük sürmeli miyiz canımcım

Valla ben hiç bişey sürmüyorumm canım 3gün gidiyo bana çok rahat daha sonra zaten banyo yapınca :))) bozuluyor.. Jöle değil ama köpük sürebilirsin bende şekillendirici var 7/24 'lerden ondan sürüyorum elektriklenmesin diye canım okadr

[Q[/B]UOTE=tatlikis;11535623]bence bi değişiklik yap canım büşümün dediği gibi yap değişiklik görsün snde:))
[/QUOTE]
Bence dalgalı yap canım hem havalı durur hemde değişik görsün seni azcıkk bayanssulusmile zemuszemus Hoşuna gider bence

tamam tamam dediğinizi yapem ama saati belli değil sabahtan akşama bozulmaz mı bigudiyle sarıcamdelikafadulden
bide kahkül kestircem ama korkuyorum kızlar:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…