Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hımm anladım canım haklısınn :teselli: sende.. Ama yapıcak bişey yok başta kabullendik herşeyi en özel, en mutlu yada kötü anlarımızda yanımızda olamıcaklar ne günler kaçıcak daha ama 15 ay sabretmemiz lazımm.. Ki sen yarılamışsın artıkk üzme o tatlı canınııı canımm olumunekankayizsmile

bu halleri bni çk sinirlendirio ya ya zaten konuşmamız 2 dak. sürüo canım bu kadarda zamanı yok yoksa vakit mi ayırmak istemior. ayy sorma canım nasıl yarıladığımı bi bn bi allah bilior yani, şafağı yarıladım mı yoksa bn mi ortada ikiye yarıldım bilemiorum yani(

sizde bu günlere geliceksiniz canım merak etme en zor olan dönemi atlamışsın bu 200 lerde çabucak geçio dioalrdı bnde seviniordum ama yok ya hiçde geçmek bilmio yane

Geçermi canım aylarr aklında şüpheyle kalıcağına sor hayatım herşeyii, sonuçta bekleyen sensin gurbetde olan o.. Ben olsam açıkca içimdekileri sölerdim ilgisizliğinden aramamsından şikayetçi olurdumm. Bence altdan alma onu askerde diye.. :umursamaz:

ewet canım doğru sölüosun içimi dökücem yarın arayıp konuşucam bu ne ya

OKMEYDANI canım sn geçen gün bi konu hakkında yorum yapmışsın falcı fean:))bildiğiin baktırdığın falcı var mı bn çk meraklıymda:)

Evet canım ama bildiğim süper bakıyo diyebilceğim kimse yok maalesef :)) Geçen arkadşımın akrabası tarot falı baktıı bana bayaa bildi ama dediklerinin çoğu doğruydu ama bazı sölediği şeyler çıkmadı.. Herşeyi bilicekler diye bişey yok zaten =))))

tabi canım bnimde bildiğim biyer var kadının deidklerinin hepsi çıktı ve çıkıoda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…