- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #18.961
turkbayragi SAFAK : 73 ŞIRNAĞA SELAMMM turkbayragi
:dance: :lepi: BASKADAA YoOoOoKkk :lepi: :dance:
:hooray: zemuszemus TEZKEREMiZ: 28.Nisan.2o1o zemuszemus :hooray:
HAKLISINIZ TAMAM PAZARTESİ YOLLARIM CUMARTESİ RESİMLERİ ÇIKARTTIRIP
YA BİDE HANİ anlatmıştım ya sevgilier günü için iizn alcaktı hani o gece bana bni haberdar et olumlu yada olumsuz dedim hiç bişe sölemedi ya
Hımm anladım canım haklısınn :teselli: sende.. Ama yapıcak bişey yok başta kabullendik herşeyi en özel, en mutlu yada kötü anlarımızda yanımızda olamıcaklar ne günler kaçıcak daha ama 15 ay sabretmemiz lazımm.. Ki sen yarılamışsın artıkk üzme o tatlı canınııı canımm olumunekankayizsmile
bu halleri bni çk sinirlendirio ya ya zaten konuşmamız 2 dak. sürüo canım bu kadarda zamanı yok yoksa vakit mi ayırmak istemior. ayy sorma canım nasıl yarıladığımı bi bn bi allah bilior yani, şafağı yarıladım mı yoksa bn mi ortada ikiye yarıldım bilemiorum yani(
sizde bu günlere geliceksiniz canım merak etme en zor olan dönemi atlamışsın bu 200 lerde çabucak geçio dioalrdı bnde seviniordum ama yok ya hiçde geçmek bilmio yane
geçermi canım aylarr aklında şüpheyle kalıcağına sor hayatım herşeyii, sonuçta bekleyen sensin gurbetde olan o.. Ben olsam açıkca içimdekileri sölerdim ilgisizliğinden aramamsından şikayetçi olurdumm. Bence altdan alma onu askerde diye.. :umursamaz:
Söle sölee tatlım o belki farkında değildirr ne kadar özlendiğininn =)))))
BİLMELİİ:))) EE SN BAKIM yaptıın mıı dün:))
:)) kaşlar alında + Manikür yapıldıı fönüde çektim saçımaa oturdum bekliyorum artıkk :))) bayanssulusmile
:))) ii beklemelr sana o zaman tatlım nasılda sabırsızlanıosundur şimdi zaman hiç geçmek bilmiodur senin için bugün:)
Öle valla canım ama geçicek bi şekilde zaman veeee sonraa Mutluu Sonn :teytey:
Beylikdüzü canımcımm.. Sen ?
OKMEYDANI canım sn geçen gün bi konu hakkında yorum yapmışsın falcı fean:))bildiğiin baktırdığın falcı var mı bn çk meraklıymda:)
Evet canım ama bildiğim süper bakıyo diyebilceğim kimse yok maalesef :)) Geçen arkadşımın akrabası tarot falı baktıı bana bayaa bildi ama dediklerinin çoğu doğruydu ama bazı sölediği şeyler çıkmadı.. Herşeyi bilicekler diye bişey yok zaten =))))
tabi canım bnimde bildiğim biyer var kadının deidklerinin hepsi çıktı ve çıkıoda :)))
hadi yaa yeri nerden canımm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?