- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.001
ben geldimm:tomato:
Yoklama bitti yok yazıldın şekerimm lülülülülülü
lülülülülülü devamsızlık hakkım var dahalaelaelaelaelae
ne oldi ben sana yarın gelcek askerin dedim lafımı dinlemiyosun:sinifsinif:
ben geldimm:tomato:
Söleme bencede :))) Özellikle bu askerlik dönemi bitmeden. Benmki dün dioki gelince nişan yapalım mıı :S hayatta olmaz dedimm
He kıss yarınmış aradım orayıı nezamn çıkartıosun dedim acemiler yarın dedi adamda 5-6-7 en geç 9 da çıkıcaklar abla dedi D:
h.g cnım haırdır geç kaldın bugün
sölemicem zaten bi bitsin askerliği iş bulsun iş iice ciddileşince anneme asölücem o sölesin nie kız olmaz dedin kendi aranızda yüüzk takardınız ne güzel olurdu
heç ben dedim hadi be öle mi dedihihoyyyt
56789 birinden birinde çıkıcak yani nasipse delikafadulden
abla mı kızım kime sordun:1ninca:
işlerim vardı canımohaoldumsmile
anca geldimbenneyaptımki
heç ben dedim hadi be öle mi dedihihoyyyt
56789 birinden birinde çıkıcak yani nasipse delikafadulden
abla mı kızım kime sordun:1ninca:
işlerim vardı canımohaoldumsmile
anca geldimbenneyaptımki
ayy yok yaa önce gelsin bi işini kursunn, sonra canım yaa,
Kıss aradım işte ankesörlü telefonuu :roflol: açtı biri sordum onaa kime sorcam başka
evet canım ben yazdım ama ı ben yazana kadar çıkmış listeyiş yapıp çıkmış hemen:sm_confused: ne oldu ona anlamadımCADIARZUhımm sn geliosun bnde çıkıorum canım ümmüye söledin mi
Kıss aradım işte ankesörlü telefonuu :roflol: açtı biri sordum onaa kime sorcam başka
evet canım ben yazdım ama ı ben yazana kadar çıkmış listeyiş yapıp çıkmış hemen:sm_confused: ne oldu ona anlamadımCADIARZU
hmmm anladım canım
:roflol::roflol: mannakk senin ki kızmasın:roflol:
oda doğru aslında ama nitelendirmiş olurdunuz hem bu sadece kendi aranızda olcak bişe askerden dönünce bi işe girer sonra herşey resmiyete dökülür canım ailelerele olsa bnde istemem tabi sonuçta sn daha askerdesin bitir öle aileler arası olsun derdim
ama ynede sen :1hug: bilirsin canımcım.
:dbnde askerimi geçenlerde aradığımda yemekte abla demişti:d ayy bi komiğime gitmişti
kız nie kızsın muhabbet eytmek için aramıo kendisi için arıo tabikide konuşcak kimileri kıızomuş ya hoş aramalarını istemiomuş burda okumuştum:dance:
hee kıss benmde komiğime gitti :)))) Tabi canım askerden geldikten sonra değişirse napcamm ne dicem babamaaman bu erkekler sonunu düşünmeden hareket ediolar yaa sinir oluyorumm
evet canım ben yazdım ama ı ben yazana kadar çıkmış listeyiş yapıp çıkmış hemen:sm_confused: ne oldu ona anlamadımCADIARZU
:roflol::roflol: mannakk senin ki kızmasın:roflol:
olmaz benimki gene kızar başkasıyla konuşmama:roflol:
sesimi bile kıskanıyo:roflol:
kızz sölemicem kii kızar yoksaa kaydirigubbakcemile kim bilcek benm aradığımıı sordum kapadım direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?