Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:d dopğru sölüosun superisi ne güzel işte anlatıo sana herşeyini

Kıss sormaya diyorum ana kuzusu diyee, ne alaka anneler sevilmez mii diyo bu seferde,ben bi kere gıcık oldum anasına artıkk ne yapsam düzeltemem kendimi sanırmm, kadın beni seviyo ama ben onu sevemedim :umursamaz:

güzeller benim çıkmam gerekiyor.saat 7de dersim başlıo bi dünya yol geç kalcam derse:Ssizin muhabbetinize doyum olmaz hadi pazartesi görüşürüz ii akşamlar kocamna öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kıss sormaya diyorum ana kuzusu diyee, ne alaka anneler sevilmez mii diyo bu seferde,ben bi kere gıcık oldum anasına artıkk ne yapsam düzeltemem kendimi sanırmm, kadın beni seviyo ama ben onu sevemedim :umursamaz:

ananı sevmemi diyorum desene azcık mesafeli olsun anam ben olsam kıskançlıktan kudururum:uhm:kız sen kadını değil sevgilin ona düşkün diye sinir oluyosun kadında oğluna böyle düşkün mü:1ninca:

ananı sevmemi diyorum desene azcık mesafeli olsun anam ben olsam kıskançlıktan kudururum:uhm:kız sen kadını değil sevgilin ona düşkün diye sinir oluyosun kadında oğluna böyle düşkün mü:1ninca:

Bak yemin töreninden sonra eve geldi sevgilimm anası yeterince gördü deme ay canımm oğlum deyip yanağını okşuyoo hala klava: du bakayım size yan yana çok yakışıosunuz maşallah falan diyo sinir oluyorumm lmaz:

Kızlar bende çıkıyorum yarın görşürüz burdayım 3e kadar sonra sevgilimlee hayırlısıylaa
iyi akşamlarrrrr

cek elini deseydin kaydirigubbakcemile3
gorusuruz hadi yarın geliyo seninki bol bol trip yap gıcık ol al butun hıncını kıs sempatiksalakcinni

gorusuruz hadi yarın geliyo seninki bol bol trip yap gıcık ol al butun hıncını kıs sempatiksalakcinni

kötü örnek yapma kız tirp filan:roflol:

bu aralar oyle ya dusunuyorum ben bozdum kafayı

ben hep düşünüyorum hepte soruyorum ama sakın sorma sıkılıyolar:1ninca::1ninca:

ay sinir bebek mi buguclubacismile
yarın görüşürüz tatlım mucuks

Sinir edeyim demii acıkk bu seferde okşarsaa sevgilimii dicemm Birazdaa bana bıraak Teyzeeeee D: zemuszemus Şaka bi yana seviyom anasıda yaww. iyi kadınndır.. Nese görüşürkk laf lafı açıyo yoksaa ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…