- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.061
yaa dediki dün annemi aradım ilgisiz konuştu benimle, sanırım yeni uyanmıştı dedi.. eee dedim aramıcaktım gidene kadar ama dayanamadım bugn yine aradım dedi klava: ulannn dedim senin ananadaa sanadaaa................ ( içimden tabeee )))
bundan sonra bnde senin uygulamalarında yararlanım bari büşüm:)hem tamam tamam deyince başımıza çıkıolar valla
biz 1 ay konuştuk bu 1 ay sonra askere gittiÇ::S
kızım senin bunun anasından çekiceğin var anasını aramaktan bi hal oldu senin herüf:roflol:kadıncağız soğuk konuşmuş daha ne yapsın:roflol:
şaka bi yana takma tatlım senle derdini paylaşmış:teselli:
heh iştee yani çok doğal hiç çemkirme adama bence-tatlicadiarzu-
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızım senin bunun anasından çekiceğin var anasını aramaktan bi hal oldu senin herüf:roflol:kadıncağız soğuk konuşmuş daha ne yapsın:roflol:
şaka bi yana takma tatlım senle derdini paylaşmış:teselli:
busrae seninki anneci biras heralde
güzeller benim çıkmam gerekiyor.saat 7de dersim başlıo bi dünya yol geç kalcam derse:Ssizin muhabbetinize doyum olmaz hadi pazartesi görüşürüz ii akşamlar kocamna öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kıss sormaya diyorum ana kuzusu diyee, ne alaka anneler sevilmez mii diyo bu seferde,ben bi kere gıcık oldum anasına artıkk ne yapsam düzeltemem kendimi sanırmm, kadın beni seviyo ama ben onu sevemedim :umursamaz:
bazen dusunuyorum bende acaba benimi yoksa annesinimi daha cok seviyo diye delikafadulden
ananı sevmemi diyorum desene azcık mesafeli olsun anam ben olsam kıskançlıktan kudururum:uhm:kız sen kadını değil sevgilin ona düşkün diye sinir oluyosun kadında oğluna böyle düşkün mü:1ninca:
Bak yemin töreninden sonra eve geldi sevgilimm anası yeterince gördü deme ay canımm oğlum deyip yanağını okşuyoo halaklava: du bakayım size yan yana çok yakışıosunuz maşallah falan diyo sinir oluyorumm lmaz:
Kızlar bende çıkıyorum yarın görşürüz burdayım 3e kadar sonra sevgilimlee hayırlısıylaa
iyi akşamlarrrrr
cek elini deseydin kaydirigubbakcemile3
gorusuruz hadi yarın geliyo seninki bol bol trip yap gıcık ol al butun hıncını kıs sempatiksalakcinni
bu aralar oyle ya dusunuyorum ben bozdum kafayı
ay sinir bebek mi buguclubacismileBak yemin töreninden sonra eve geldi sevgilimm anası yeterince gördü deme ay canımm oğlum deyip yanağını okşuyoo halaklava: du bakayım size yan yana çok yakışıosunuz maşallah falan diyo sinir oluyorumm lmaz:
Kızlar bende çıkıyorum yarın görşürüz burdayım 3e kadar sonra sevgilimlee hayırlısıylaa
iyi akşamlarrrrr
cek elini deseydin kaydirigubbakcemile3
gorusuruz hadi yarın geliyo seninki bol bol trip yap gıcık ol al butun hıncını kıs sempatiksalakcinni
Sinir edeyim demii acıkk bu seferde okşarsaa sevgilimii dicemm Birazdaa bana bıraak TeyzeeeeeD: zemuszemus Şaka bi yana seviyom anasıda yaww. iyi kadınndır.. Nese görüşürkk laf lafı açıyo yoksaa ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?