Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızım delimisiniz herkesin huyu başka kıskancak diye bi kural mı var kimi kız kıskanır kimi kız kıskanmaz bu erkek içinde geçerli:icecream:

ama baksanıza sizinkiler aramayın diolar bnimki aramadığımda nie aramıosun die sitem edio hıı aramıcam zaten bugün 5 günü aramadı hala bakalım ne zzaman arıcak sevgilier gününde aramaaz zaten doğum günümdede aramaıştı ne kadar kötüü bişe insna ne kadar değer verdiğinin göstergesi bu.senağlama

Canımm yaa üzülme ama :gitme: bilmiyorum ki neden böle yapmışş, bence ara sor klava: kız ona birazz.. Altdan almaa

alsanaalsanasmile hee benimki arama diyo özlemiyo mu beni neden aramamı istemiyo bende böle yasa giriyim mi alsanaalsanasmile
kızım neden aramıyosun dio özlüyo yani senieyvahedigeldismile
asker ocağı orası unutmuş olabilir:teselli:

hayırıdr canım hasta felan mıısn bnde 2 gün boyunca giremiorum hafta sonları laptop teyze oğlunda olduğu içiniş yerine gidince hemen pcyi açıp outlook bile açmadan direk burayı açıorum :)))

ben aslında psikolojik deliyim yaa kaydirigubbakcemile3
kimseye anlatamadım bunukaydirigubbakcemile3
inşallah değilimdir canım inşallah birşeyim yoktur...
salı günü bir daha gidicem mr felan çekilicem görücez ne var ne yok bende :sm_confused:
valla ben evde kavga çıkarıyorum bazen ben oturcam hiç oturmadım diye ama yalan benden başka oturan olmuyor neredeyse fırsat vermiyorum ki kaydirigubbakcemile3

herkesin keyifler iyi inşallah...
muhabbet almış kendini gidiyor

bilmiorum canım gerçekten bu askere gittiğinden beri bnimde huyum değişti bi tuhafım:S

hep alttan alıodum bu sefer alttan almıcam içimi dökücem sonunda büşüm

Dök canımmm dök içinde kalırsaa kendini üzersinn, o üzülsün sen üzülme, bu sevgilimden önce bi sevglim daha olmuştu ne çektim ondan ben o yüzden bu konularda çok gaddarım benmki arada dio kalpsiz falan ama içimi bilmiyokiii :teselli:

bilmiorum canım gerçekten bu askere gittiğinden beri bnimde huyum değişti bi tuhafım:S

yanlış hatırlıyosam pardon ama zaten sizin ilşkiniz tam rayına oturmadan senin sevgilin askere gitmişti hem zaten asker psikolojiside işin içine girince böyle olmuş olabilir:teselli:

o bendede var canım bnde aynısını yapıorum :))

çok şükür iiyiz ewet şu bir haftadır muhabbet ii çıkamıorum kopamıorum burdan bağmlılık yaptı 7 dersim başlıo bn hala işyerindeyim:)

bundan sonra bnde senin uygulamalarında yararlanım bari büşüm:)hem tamam tamam deyince başımıza çıkıolar valla

kızım senin bunun anasından çekiceğin var anasını aramaktan bi hal oldu senin herüf:roflol:kadıncağız soğuk konuşmuş daha ne yapsın:roflol:

şaka bi yana takma tatlım senle derdini paylaşmış:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…