Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi ya ee yok artık yane o zaman sn hç aramıosundur onu hep o seni arıodurr.
a.s evet arama diye uyardı zaten hep o arar ben aramam:sm_confused:

kızz sölemicem kii kızar yoksaa kaydirigubbakcemile kim bilcek benm aradığımıı sordum kapadım direk

kaydirigubbakcemile hee ben aramam tırsıyorum:roflol:

allah allah çk şşaırıorum valla bnimkinde hiç öle bişe yok daha çk bana sitem edio bni nie aramıosun die

:sm_confused::sm_confused: belki ustalıkta bizimkilerde dermirmirmirmir
anlamadım ki:uhm:

hosbuldum canım..aynen facebookdan onun arkadaslarıyla konusmamı oda istemes bi tane var cok samimi arkadası var bi onla konusuyorum ona bisi demiyor

Kıss çok yakın arkadaşı senelerdir bende tanıyorumm. Askerliktenmidir nedir, msj attı die çok sinirlendii. Yeni gitmişti ozamanlar sanırım ondan kaynaklı,bilmiyorumkismile

turkbayragi ŞAFAK: 12 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

Kıss işte insan tipleri herkezin farklı bi huyuu var. Bana benmde tanıdığım bi arkadşı faceden msj attı die face'i kapadım benn bilmiyorumkismile ne kızmıştıı bana msj attı die

hımm eee tabi herkesin huyu suyu farklı oluo sana normal olan ona anormla gelio mesela yane

hoşş geldin canım nerelerdesin ya bugün seni hiç göremedik topikteCADIARZU

hayırıdr canım hasta felan mıısn bnde 2 gün boyunca giremiorum hafta sonları laptop teyze oğlunda olduğu içiniş yerine gidince hemen pcyi açıp outlook bile açmadan direk burayı açıorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…