- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.021
allah allah çk şşaırıorum valla bnimkinde hiç öle bişe yok daha çk bana sitem edio bni nie aramıosun die
allah allah çk şşaırıorum valla bnimkinde hiç öle bişe yok daha çk bana sitem edio bni nie aramıosun die
benimkide kızmaz boyle seylere
a.s evet arama diye uyardı zaten hep o arar ben aramam:sm_confused:hadi ya ee yok artık yane o zaman sn hç aramıosundur onu hep o seni arıodurr.
kızz sölemicem kii kızar yoksaa kaydirigubbakcemile kim bilcek benm aradığımıı sordum kapadım direk
benimkide kızmaz boyle seylere
hosbuldum canım..aynen facebookdan onun arkadaslarıyla konusmamı oda istemes bi tane var cok samimi arkadası var bi onla konusuyorum ona bisi demiyor
Kıss işte insan tipleri herkezin farklı bi huyuu var. Bana benmde tanıdığım bi arkadşı faceden msj attı die face'i kapadım benn bilmiyorumkismile ne kızmıştıı bana msj attı die
benimki yapmıyo sempatiksalakcinni kıskanmıyo beni sevmiyomu acaba ohaoldumsmile
turkbayragi ŞAFAK: 12 turkbayragi
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak
:roflol: ohaa daha neler:roflol:
benimki yapmıyo sempatiksalakcinni kıskanmıyo beni sevmiyomu acaba ohaoldumsmile
zorla kıskandırcam herkes benimki kısar kıskanır diyo ben boyle buruk kaldım bi sanki bilmiyorumkismile
zorla kıskandırcam herkes benimki kısar kıskanır diyo ben boyle buruk kaldım bi sanki bilmiyorumkismile
hoşş geldin canım nerelerdesin ya bugün seni hiç göremedik topikteCADIARZU
hımm eee tabi herkesin huyu suyu farklı oluo sana normal olan ona anormla gelio mesela yane
hoşbuldum canım benim...olumunekankayizsmile
doktor işlerim var bu aralar giremiyorum gündüzleri...
sabah 12de çıktım şimdi geldim eve ölüyorum yorgunluktan ama yinede inatla burdayım özlüyorum napimm :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?