Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

opuyorumnanaktan canım yaa bende şafak saymaya ara verdim saymıyorumm =) Hiç aklımdada tutamam turkbayragi bakalım giidnce kaç çıkıcak şafağımız

opuyorumnanaktan canım yaa bende şafak saymaya ara verdim saymıyorumm =) Hiç aklımdada tutamam turkbayragi bakalım giidnce kaç çıkıcak şafağımız

:))460 dan başladıysan eğer izin günlerinide sayıcan gittiğinde hesapladığında sana öle çk zaman geçmiş gibi gelicek ne güzel baya zaman geçmiş diceksin yani:)):sm_cool:

en iisi tatlım aklından hesaplama bnim gibi yanlış sayarsuın valla:)) çk yere isyan ediormuşum zaman geçmio die bi deftere baksana hey allahım ya dün ne güldüm kendime:):roflol:

hahahaaa =) canım sende mi defter tutuyosunn sırnaşık şey bi tek biz yapıoruz sanıyodumm Hergün yazıoyurz birbirimize sonra gelnce defterleri değiştiriyoruz =))) :roflol:

hahahaaa =) canım sende mi defter tutuyosunn sırnaşık şey bi tek biz yapıoruz sanıyodumm Hergün yazıoyurz birbirimize sonra gelnce defterleri değiştiriyoruz =))) :roflol:

ewet canım bnde tutuorum facede felan asker yolu gözleyenlerle tanıştımda hepsi defter tutuo:)

acaba bnimkide yazıo mu çk merak ediorum ama hiç sanmıorum ya dağıtıma geldiğinde defteri aldı bnden okudu baştan sona kadar oku oku bitmek bilmio sn bunları birleşt,irde bir roman yapalım ya dedi kitabının adı:aşk işte budur die de adlandırırz olur biter dedi:)):roflol:

busracım amın canım hıc bıtmez hıc gelmez bu gunler sanıyordum ama geldıı ınanamıyorum bende halen daha allah sızlerede gostersın bu gunLeri

busracım amın canım hıc bıtmez hıc gelmez bu gunler sanıyordum ama geldıı ınanamıyorum bende halen daha allah sızlerede gostersın bu gunLeri

ayy canım bn daha o günlere gelemdim ama şükrediorumki 200 lerde olduğum için sanki daha ilk günüm gibi gelio ya çok şükür bunlar da bitcek

asıl sn tezkeresini alıp geldiğinde inanamıcaksın sanki tekrardan gidicekmiş gibi sanıcaksın ama artık o hepp senın yanında olucak:lepi:

boshayallersmile güzel oluyo yaa gerçi hergün hergün yazıcak bişey bulamıyo insan ama mecbur yazıomm :asigim:

dimi oyle olucak emınım yanı
200 den sonrası gecıyor ya son zamanlarla ılk zamanlar zor bıraz olsun allah yardıcımız olsun

boshayallersmile güzel oluyo yaa gerçi hergün hergün yazıcak bişey bulamıyo insan ama mecbur yazıomm :asigim:

bn ilk başlarda aradı aramadı yazardım ayy dedim böle ollmaz gün boyunca ne yaptığımıda yazim dedim yazıorum şiirler yazıorum aklımdan deil am annetten bulup güzel şiirleri yazıorum malesef o kadar marifetli deilim ama şafaj-k saymayı bırakınca defterede yazmıorum 7 ocaktan beri.şimdi tekrardan başlıcam

Başla canım başlaa seninki izine ne zamn geliyo ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…