- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.301
:)) bnde çk ama çk iiyim canım işteyim bnde
ayy dün şafak defterine baktım ayy aallahım ne görim bnim şafak:245 miş dün bn hala 2500lerde sayıyorum bir ara bırakmıştım şafak saymayı zaman geçmio die aklımdan hesaplıodum dün defterden bakıp dün tarihine kadar saydımda öle b mutlu oldumkii:)))))olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan canım yaa bende şafak saymaya ara verdim saymıyorumm =) Hiç aklımdada tutamam turkbayragi bakalım giidnce kaç çıkıcak şafağımız
:))460 dan başladıysan eğer izin günlerinide sayıcan gittiğinde hesapladığında sana öle çk zaman geçmiş gibi gelicek ne güzel baya zaman geçmiş diceksin yani:)):sm_cool:
Evett o yüzden bıraktım bende saymayıı =))))) kaydirigubbakcemile2
en iisi tatlım aklından hesaplama bnim gibi yanlış sayarsuın valla:)) çk yere isyan ediormuşum zaman geçmio die bi deftere baksana hey allahım ya dün ne güldüm kendime:):roflol:
Şafak 18
biten gün sayısı 442 turkbayragi :sm_cool:
özledimmmmma.s
hahahaaa =) canım sende mi defter tutuyosunn sırnaşık şey bi tek biz yapıoruz sanıyodummHergün yazıoyurz birbirimize sonra gelnce defterleri değiştiriyoruz =))) :roflol:
Bitrdin canım valla, allah bizede o günleri en kısa zamanda göstersiin :Saruboceq:
busracım amın canım hıc bıtmez hıc gelmez bu gunler sanıyordum ama geldıı ınanamıyorum bende halen daha allah sızlerede gostersın bu gunLeri
ewet canım bnde tutuorum facede felan asker yolu gözleyenlerle tanıştımda hepsi defter tutuo:)
acaba bnimkide yazıo mu çk merak ediorum ama hiç sanmıorum ya dağıtıma geldiğinde defteri aldı bnden okudu baştan sona kadar oku oku bitmek bilmio sn bunları birleşt,irde bir roman yapalım ya dedi kitabının adı:aşk işte budur die de adlandırırz olur biter dedi:)):roflol:
busracım amın canım hıc bıtmez hıc gelmez bu gunler sanıyordum ama geldıı ınanamıyorum bende halen daha allah sızlerede gostersın bu gunLeri
dimi oyle olucak emınım yanıayy canım bn daha o günlere gelemdim ama şükrediorumki 200 lerde olduğum için sanki daha ilk günüm gibi gelio ya çok şükür bunlar da bitcek
asıl sn tezkeresini alıp geldiğinde inanamıcaksın sanki tekrardan gidicekmiş gibi sanıcaksın ama artık o hepp senın yanında olucak:lepi:
boshayallersmile güzel oluyo yaa gerçi hergün hergün yazıcak bişey bulamıyo insan ama mecbur yazıomm :asigim:
Allah yardımcınız olsun canım zor tabıı olmazmı cok cok ıyı bılırımaminnn canım yaa, sayılı gün çabuk geçerde işte. Bize geçmiyo gibi geliyoo teskereyi almaya tam 1 sene var daha bilmiyorumkismile
bn ilk başlarda aradı aramadı yazardım ayy dedim böle ollmaz gün boyunca ne yaptığımıda yazim dedim yazıorum şiirler yazıorum aklımdan deil am annetten bulup güzel şiirleri yazıorum malesef o kadar marifetli deilim ama şafaj-k saymayı bırakınca defterede yazmıorum 7 ocaktan beri.şimdi tekrardan başlıcam
Allah yardımcınız olsun canım zor tabıı olmazmı cok cok ıyı bılırım
ben cıkıyorum kızlar dısarıda ıslerım var bıraz optum
Başla canım başlaa seninki izine ne zamn geliyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?