- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.321
nisanda diodu ama daha belli bişey yok canım 1 nisan:200 oluo şafağım gelsin 100 lerr:dance::teytey:
hımm hadi hayırlısı canım bişey kalmamış yawww hihoyyyt
ewet canım şu 100 leride bi bitiriyim zor dönemler başlıcak öle diolar bi ilk başlarda bi 100 lerden sonra ki zamanlarda başlıomuşsun zorlanmaya dikkat ettiysen bu topiktekilerin tümü 100lerden sonra başlamış zaman geçmio die:)
nese balım bn yemeğimi yiyip gelim sn burdasın dimi:)
evet canım burdayım sen keyfine bak olumunekankayizsmile
he bu arada burda kimse yok yaf snde sevgilinize rezil olduğunuz komik anılarınız sayfasını tıkla gülmekten ölürsün valla:))) nbbnimde komik anım var pek komik mi bilmem ya hoş sn karra veririsin okuyunca artık canımopuyorumnanaktan
tamam tatlımm =))) bende hiç yokk
dün okuudmda biraz kendime geldim ya:dance:
kaydirigubbakcemile2 komkmiş kıss seninkide biraz rezil olmuşun sankii delikafadulden
ayy sorma ya akşam akşam kimbilirer kafam nerdeydiki daldım kendimle cam bitişik vaziyete geldim:roflol:
:roflol: canımm yaa adam güldümüü arkandan ??
ayy bilmiom adamın suratına bakmadım rezil oldum die:roflol:
en iyisini yapmışsnn canımm yerimseniben
ama bn gülim mi ağlim mi şaşırdım:)))
bide bu bnle ilgili deil ama bizim iş yerine çocuğun biri geldi aşağıdan kart veriolar ama bizim kata geldiklerinde kapıyı açamıolar biz içerden açıoz oda kapıyı açık mı sandı ne küttttttt die bi ses çıktı biz hemen baktık noluo çocuk kapıya yapışmış durumda ayy ne güldüydüm tabii çocuk utanmasın die başka yere gidip gülmüştüm:roflol:
:roflol: canım sizin orda cam kapılar büyük sorun sanırım
heheh valla sorma canım ya aklıma geldikçe gülüorum:roflol::roflol:
boshayallersmile bugn buralarda kimse yokkk
aynen canım yaa öle oldu valla zemuszemus
Bİ MÜDDET SONRA SNDE GELMEZSİN BURAYAbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?