Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragiŞAFAK 24 ERZİNCAN'A SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

CANCUMMM NABER CANIMM NASI GEÇTİ NAAPTIN KAFAM YERİNDE DEİL KUSURA BAKMA İNANKİ YENİ FARLETTİM ŞİMDİ AKLIMA GELDİ KUSURA BAKMA NOLUR...:çok üzgünüm:

ümmüm sence nası geçmiştr kııııı aklinialirimsmile
bebeğem benm ne kusuru yaw ben hala aydındayım bnmde kafa pek yerinde değil yani cuma günüde görücem aşkımı hihoyyyt sonra pazar dönücem kısmetse artık bidaha ne zman görürüm bilmiyorum :a015:

onada şükür be canım yaa valla şuan o kadar ihtiyacım varki ona bırak görmeyi yanında olmayı bi arasa sesini duysam yeter ona anlatmam gereken ama aynı zamanda anlatmama gereken şeyler var kafayı yicem burda onun ailesiyle ilgili ağlamaktan bi hal oldm çok ihtiyacım var oan çoook ama onun hiçbişeyden haberi yok galiba olmıcakda...

Günaydınn canımm'da yine ne oldu :/ kötüsün tatlımm :uhm:

sorma canım ya pazartesi bnimki hastaneye gitti demiştim ya bişe olmadığını söleidydi izin koparmak için gideceğini söledi dün karakolu aradım arkadaşı çıktı burcu sen miisn dedi bnde ewet dedim kaanla görüşmek istediğimi söledim oda kaanın hala balıkesirde hastanede olduğunu söledi panik yapma hemen dedi önemli bişeyi yok sadece nefes alırken zorlanıodu dedi bizim ısrarımız üzerine gitti dedi aslında dün burda olması gerekirdi dedi ama sanıırm ulaşımda bi sorun olduğu için gelemedi dedi şimdi ona ulaşamıorum nasıl olduğunu ne olduğunu bilemiorum buda bni üzüo isenağlama

Canımmm yaaa zor bi durum gerçektende :teselli: Kendini üzme ama bak arkadaşı sölemiş önemli bişey yok diye, akşam tekrar ararsın onlar muhakkak bi bilgi edinirler.. Senide bilgilendirirlerr..

Canımmm yaaa zor bi durum gerçektende :teselli: Kendini üzme ama bak arkadaşı sölemiş önemli bişey yok diye, akşam tekrar ararsın onlar muhakkak bi bilgi edinirler.. Senide bilgilendirirlerr..

inşallah canım şimdi maillerime baktımda bnimki face girmiş bnim duvarıma
"(,")\ ♥♥(",)
./♥\. + ./█\. = ♥AşK♥ bu yazmış:asigim:

_| |_ ♥ _| |_"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…