Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merak etme canımm bu durumda olan bi tek sen değilsinn=) bende çözemiyorum kendimii, duygular çok karışıyo bi anda kafamçokkarıştı

ama bnimki şöyle insan 1 aylık tanıdığı insanı bekler mi veya bu kadar çk bağlanabilir mi severmi ya?
bn hayatta böle bişey yapacağımı düşünmezdimm

dun sinir etti beni ya aradı konusuyo arada bi ses gidiyo falan noldu diyom cevap yok sonra kapıda biri var diyorum anlasana diye bi cıkıstı bana bende kapadım tli ardından bana bagırma diye mesaj attım o sırada aradı kapadım ardından bi mesaj anlamaıyomusun sen kapıda biri var dedik sana trip atıyosun ararsam serefsizim yazmıs bende cevap yazdım soyledigini duymadım en son bagırdın onun yuzunden kapadım diye..biras once aradı hicbirsey olmamıs gibiben sana bagırmadım biri var kapıda dedim diyo sonra telefonu sen kapadın yuzume falan diyo hala anlamıyor ya hadi istima var kapatıyorum dedi kapadı napıyım ben bilmiyorumki

Son düzenleyen: Moderatör:

canumm arada iletişim bozukluğu olmuş bilmiyorumkismile önemsenicek bişey olmamışkii, bence sende hiç bişey olmamış gibi davranmalısın.. Sonuçta orda telefon yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…