- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.401
2gun sonra askıma kavusuyorum:lepi:
olumunekankayizsmile hadi bakalımm canımm az kalmış, benmki yanımda şimdii =)) güzel ve dolu dolu geçirmenizi tavsiye ederimmm
turkbayragi ŞAFAK: 7 turkbayragi
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak
çok şükür büşracım son 1 haftamız allah'ın izni ileopuyorumnanaktan
darısı hepinizin başına inşallaholumunekankayizsmile
herkese selam fıstıklar nasılsınız bakalım görüşmeyeli
aminn canım yaa duygularını paylaş bizimle hadi =))) nasıl bi 460 gün süreci yaşadınn.. yavaşmı aktı zaman ???:hooray:
ii canım sn naıslsın die sormucam heyecanlıısndır kala kala tam 7 günün kalmmış ohh çok ii canım ewet canım büşraya katılıorum nasıldı ve geldiğindede değişen huylarını yaz ki biz ona göre tedbirimizi allaım
canım sona yaklaştıkça bütün duygular karıştı birbirine heyecan stres falan derken çok fena hasta oldum son bir haftadır...geçen ağustosda izine gelmişti görüştük akşam çok fena hasta olmuştm yinesenağlamabirde askerim bana boğazlarım acıyo demişti çok üzüldüm ordayken hasta olmasın Allah'ım onun yerine ben olayım demiştim öylede oldu galiba :kedi: neyse bugün iğneyi coss diye yedim müsayit yerime ayaklandım çok şükür...
460gün çok zor ama bir yandan da çok güzeldi...küçük kazamız dışında herşey onurlu heyecanlı bir bekleyiş içindeydi çok şükür yedik bitiriyoruz bir hafta sonra Allah'ın izni ile...valla plakalara inene kadar ölüm gibiydi sonra canlandı biraz sona doğru nedense daha bir iyiydi...son bi haftadır hasta olduğum için herşey altüst oldu anlamadım7 gün nasıl oldu diyeopuyorumnanaktan
tamam canım hayırlısı ile gelsin hemen yazarım herşeyini...heyecan çok valla koskoca 460 günü yedik bitiriyoruz Rabbin izni ile....
Darısı hepinizin başına inşallah sağ sağlim :Saruboceq:
sağol canım çok şükür iyiyim şimdi...
valla bana da 60dan sonrası bir anda bitiverdi...ondan öncesi dediğin gibi ölüm geçmek bilmedi...
ama meğersem geçmiş şimdi şafak 7 bilem olmuş :)
sabır canım geçiyor ama işte seninde ömrün bin asır gibi geçiyr...
nese ben çıkayım dinleneyim biraz daha...senağlama
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI
ŞAFAĞI YARILADIK
DİYENLER
(230/81 ARASI)
♥ ♥ŞIRNAK 86 DSH ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 86 HAANDAAN ♥ ♥
♥ ♥ZONGULDAK 88 MELTEMRE ♥ ♥
♥ ♥89 AZKALDI ♥ ♥
♥ ♥KUZEY IRAK 95 ÇİTLEMBİK ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 114 MOON_610 ♥ ♥
♥ ♥112 CANDY67 ♥♥
♥ ♥118 UMUTEFE ♥ ♥
♥ ♥145 ZUZU88 ♥ ♥
♥ ♥160 İLDEMMM ♥ ♥
♥ ♥161 NERGİS ♥ ♥
♥ ♥MARDİN 179 BALPAREM ♥ ♥
♥ ♥181 KBRO6 ♥ ♥
♥ ♥VAN 182 MÜHÜRLÜ KADERİM ♥ ♥
♥ ♥187 EMOSSSSS ♥ ♥
♥ ♥195 ASEVER ♥ ♥
♥ ♥196 MATMAZEL87 ♥ ♥
♥ ♥203 MOON ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
[ı]wala sizi gördükçe utanıyorum kendimden:kedi:
Ama napıyım ayrılık ayrılıktır askerlik askerliktir banda geçmiyo zaman iştee(([/ı]
nnie utanıosun canım
şafak kaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?