Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragi ŞAFAK: 7 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

herkese selam fıstıklar nasılsınız bakalım görüşmeyeli

ii canım sn naıslsın die sormucam heyecanlıısndır kala kala tam 7 günün kalmmış ohh çok ii canım ewet canım büşraya katılıorum nasıldı ve geldiğindede değişen huylarını yaz ki biz ona göre tedbirimizi allaım

aminn canım yaa duygularını paylaş bizimle hadi =))) nasıl bi 460 gün süreci yaşadınn.. yavaşmı aktı zaman ???:hooray:

canım sona yaklaştıkça bütün duygular karıştı birbirine heyecan stres falan derken çok fena hasta oldum son bir haftadır...geçen ağustosda izine gelmişti görüştük akşam çok fena hasta olmuştm yinesenağlamabirde askerim bana boğazlarım acıyo demişti çok üzüldüm ordayken hasta olmasın Allah'ım onun yerine ben olayım demiştim öylede oldu galiba :kedi: neyse bugün iğneyi coss diye yedim müsayit yerime ayaklandım çok şükür...
460gün çok zor ama bir yandan da çok güzeldi...küçük kazamız dışında herşey onurlu heyecanlı bir bekleyiş içindeydi çok şükür yedik bitiriyoruz bir hafta sonra Allah'ın izni ile...valla plakalara inene kadar ölüm gibiydi sonra canlandı biraz sona doğru nedense daha bir iyiydi...son bi haftadır hasta olduğum için herşey altüst oldu anlamadım7 gün nasıl oldu diyeopuyorumnanaktan

tamam canım hayırlısı ile gelsin hemen yazarım herşeyini...heyecan çok valla koskoca 460 günü yedik bitiriyoruz Rabbin izni ile....
Darısı hepinizin başına inşallah sağ sağlim
:Saruboceq:

geçmiş olsun canım umarım iisindir amin canım inş. ama genelde 100 lerden sonra zaman geçmio diolar 200ler çabucak geçio demişlerdi bnde sewiniodum ama bu 200 ler ölüm g,,b geldi şimdi diorum bi 100 lere gelebilsem die tabi herkesin görüşü bakış açııs farklı

sağol canım çok şükür iyiyim şimdi...
valla bana da 60dan sonrası bir anda bitiverdi...ondan öncesi dediğin gibi ölüm geçmek bilmedi...
ama meğersem geçmiş şimdi şafak 7 bilem olmuş :)
sabır canım geçiyor ama işte seninde ömrün bin asır gibi geçiyr...
nese ben çıkayım dinleneyim biraz daha...senağlama

tamam canım gerçekten öle dayananmıorum artık diorum yeter artık diorum

tamam canım sen dinlenki sevgilinin karşına dimdik çık:roflol:

şimdi ise 95 saymaktayımbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…