- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.441
bencede sayma saydıkça zaman geçmio sanki yaf bnde bırakıcam saymayı diorum ama yine dayanamıorum yakafamçokkarıştı
kız sn nerelrdesin hayırsız hiç uğradığın yok valla eşin bi geldi o geliş yani insan arada bi uğrarr yaşıon muusn kız
kıss napiyon eşinle anlat bakamöle git
oy canlrm
kızlar akşam uğruyorum siz olmuyosunuz ondan denk gelemedikboshayallersmile
bişi yaptığımız yok yaw hasret gideriyoruz da az kaldı senağlama
öle işte kızlar yamirmirmirmir sizlerden naber büşüüü konunu okudum çok kızdım sana hee haberin olsun gelince alıcam ifadenialsanaalsanasmile
oy canlrm
kızlar akşam uğruyorum siz olmuyosunuz ondan denk gelemedikboshayallersmile
bişi yaptığımız yok yaw hasret gideriyoruz da az kaldı senağlama
öle işte kızlar yamirmirmirmir sizlerden naber büşüüü konunu okudum çok kızdım sana hee haberin olsun gelince alıcam ifadenialsanaalsanasmile
Aynenn canım zaten bu aralar yanımda saymaya gerek yok =))) zemuszemus
ee günleriniz nasıl geçio canım
canım aynıı durum bndede var konuyu o açtı ama bnde dururmum
açıkladım napalım biz senin kadar şanslı deiliz güzelim
hımmm nese eşin gidince takılırsın şaka bi yana üzülme be canım geçer merak etme günler alışırsın yokluğuna bnce hiç düşünme az kaldı die tadını çıkar
pekii canımm seninki yarın mı giidyo bilmiyorumkismile
tatlım şansla ne ilgisi var bizde böyle başlamadık demi bi ilşkiye ayrıca senle büşün durumunun aynı olduğunu yeni farkettim ama sanki büşranın ki daha uzun bi ilişki diye kalmış aklımda kusura bakmayın kızlarakannehir ya sonuçta sizin ilişkilerinizde uzun yıllara dayanıcak biz tanıştığımızda askere gitmesine vardı öle olmasaydıda beklerdim ozamanki aklımlada beklerdim kızlar:ecrin_bebek:
napalım öle yapıyorum canım:gitme:
hayır canımcım yarından sonra-tatlicadiarzu-
tatlım şansla ne ilgisi var bizde böyle başlamadık demi bi ilşkiye ayrıca senle büşün durumunun aynı olduğunu yeni farkettim ama sanki büşranın ki daha uzun bi ilişki diye kalmış aklımda kusura bakmayın kızlarakannehir ya sonuçta sizin ilişkilerinizde uzun yıllara dayanıcak biz tanıştığımızda askere gitmesine vardı öle olmasaydıda beklerdim ozamanki aklımlada beklerdim kızlar:ecrin_bebek:
napalım öle yapıyorum canım:gitme:
ewet canım doğru kalmış aklında büşünki 3.5 aylık bnimki ise 1 aylık bnim durumonunkinden daha vahim nolcak bakalım sonumuz hadi hayırlısı
hayır canımcım yarından sonra-tatlicadiarzu-
Kıss nasıl olsun işteyim fırsat buldukça uğruyorumm yani hergün =)))) Bi yarım saat faln görüşüyoruz sonrra eve geçiyorum.. Pazartesi gidicek işte, şimdilik herşey güzell canım asıl gidince bakalım nasıl geçicek zaman
kız işyerinle ewin yakın mı bari güzel olmasına sevindim merak etme şimdi nasılsa gideceği zamanda böle su gibi akıp geçer canım
Kıss benmki pazartesi gidicek uçak bileti ozamana buldu napalım, pazarıda geçiricez yanii kaydirigubbakcemile2
ne çabuk kız
ne güzel canım senin adına sevindim tatlım hayırlısı opuyorumnanaktan
anladım canımda vahim filan deme be aman siz hala 1 mısınız bi kere askere gideli aylar oldu o kadar aydır çıkıyosunuz
evet ya bencede çok çabuk:çok üzgünüm:
Kıss hemde nasıll yakınn kaydirigubbakcemile3 siteler var arasında iş merkezi ben ordayım =)
haklısn canım ne desemde iş gelmesinden sonra belli olucak sıkma kendiniewet şimdi 8 ay ama askerliği saymamak lazım sonuçta konuşuosun sadece yüüznü görmüosun yani ay bilmiorum canım ne düşüneceğimi bilemez oldum
çabuk ama napalım canım geçicek bu günlerde sabırla azimle beklicez askerlerimizi
haklısn canım ne desemde iş gelmesinden sonra belli olucak sıkma kendinilmaz:
evet tatlım beklicez bitircez:lepi:
ewettttt nihahaaha biz deil şafak bizden korksun yiyip bitircez :sm_cool::sm_cool:
ben geldimmmm =))))) kimse kalmamışş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?