Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız sn nerelrdesin hayırsız hiç uğradığın yok valla eşin bi geldi o geliş yani insan arada bi uğrarr yaşıon muusn kız

kıss napiyon eşinle anlat bakam öle git

oy canlrm
kızlar akşam uğruyorum siz olmuyosunuz ondan denk gelemedikboshayallersmile
bişi yaptığımız yok yaw hasret gideriyoruz da az kaldı senağlama
öle işte kızlar yamirmirmirmir sizlerden naber büşüüü konunu okudum çok kızdım sana hee haberin olsun gelince alıcam ifadenialsanaalsanasmile

pekii canımm seninki yarın mı giidyo bilmiyorumkismile

canım aynıı durum bndede var konuyu o açtı ama bnde dururmumu açıkladım napalım biz senin kadar şanslı deiliz güzelim

hımmm nese eşin gidince takılırsın şaka bi yana üzülme be canım geçer merak etme günler alışırsın yokluğuna bnce hiç düşünme az kaldı die tadını çıkar

tatlım şansla ne ilgisi var bizde böyle başlamadık demi bi ilşkiye ayrıca senle büşün durumunun aynı olduğunu yeni farkettim ama sanki büşranın ki daha uzun bi ilişki diye kalmış aklımda kusura bakmayın kızlarakannehir ya sonuçta sizin ilişkilerinizde uzun yıllara dayanıcak biz tanıştığımızda askere gitmesine vardı öle olmasaydıda beklerdim ozamanki aklımlada beklerdim kızlar:ecrin_bebek:
napalım öle yapıyorum canım:gitme:

pekii canımm seninki yarın mı giidyo bilmiyorumkismile

hayır canımcım yarından sonra-tatlicadiarzu-

Kıss benmki pazartesi gidicek uçak bileti ozamana buldu napalım, pazarıda geçiricez yanii kaydirigubbakcemile2

ne çabuk kız

kız işyerinle ewin yakın mı bari güzel olmasına sevindim merak etme şimdi nasılsa gideceği zamanda böle su gibi akıp geçer canım

Kıss benmki pazartesi gidicek uçak bileti ozamana buldu napalım, pazarıda geçiricez yanii kaydirigubbakcemile2

ne güzel canım senin adına sevindim tatlım hayırlısı opuyorumnanaktan

anladım canımda vahim filan deme be aman siz hala 1 mısınız bi kere askere gideli aylar oldu o kadar aydır çıkıyosunuz
evet ya bencede çok çabuk:çok üzgünüm:

ewet şimdi 8 ay ama askerliği saymamak lazım sonuçta konuşuosun sadece yüüznü görmüosun yani ay bilmiorum canım ne düşüneceğimi bilemez oldum

çabuk ama napalım canım geçicek bu günlerde sabırla azimle beklicez askerlerimizi

haklısn canım ne desemde iş gelmesinden sonra belli olucak sıkma kendinilmaz:
evet tatlım beklicez bitircez:lepi:

ewettttt nihahaaha biz deil şafak bizden korksun yiyip bitircez :sm_cool::sm_cool:

:teytey: bitiricez tabi o geçmeye mahkum bi kerem:dilcikar:
askerlerimizi alıcaz orda Allah'ın izniyle:Saruboceq::lepi:

tatlım kaçıorum gelicem tamam mı ösleyn beni mucujssssshihoyyytolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…