Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bı haftalık aradan sonra tekrar merhaba kıslarr opuyorumnanaktan
bılındıgı uzre gecen cuma askım dagıtıma geldı ve bugun tekrardan ugurladık :gitme:
asıl ayrılık sımdı basladı bakalım kac ayda gelecek senağlama
gerıye donup baktıgımda bı ay ne cabuk gectı dıyorum ama bı yandanda 1 ay nedırkı devede kulak daha 14 ay var dıyorum delikafadulden

şafak zifiri karanlıkkkkkkkk senağlamasenağlamasenağlama

merhaba canım allah bir an önce kavuştursun canım ewet canım ilk zamanlar çk zor geçio seni teselli etmek için kolay geçio diyemem çünkü böle bişey olması imkansız
ama inan 1 hafta sonra alışıosun yokluğuna yavaş yavaş ve zaman birz daha çabuk geçio ilk zamanlar gibi olmuo canım 4-5 ay sonra geliorlar canım öle düşünmemelisin canım kendini teselli et nasıl dağıtıma geldi şimdidie izine geleceği günü hayal edip kendini motive et tatlım 14 ay olarak sakın sayma gözünde çk büyütürsün canım
allah sabır versin canım bnde çk zorlanmıştım dağıtım izininden sonra ama alışıosun vayy be ne çabuk geçmiş zaman diosun bn şahsen şimdi öle mdiorum bak bnim mesela 8 ayım var ölüm gibi düşünmek bile istemiorum ama şafak saydığımda ne çabuk geçmişiz diorum şafağımız.:242 tatlımopuyorumnanaktan

arkadaşlar askerlerin izin günleri toplamda kaç gün bilen var mı?ve izinde olduğu günler askerlikten düşüyor mu?yoksa onlar sayılmıyor mu?

7 günlük izin kullanıolar daha fazlası yok bn böle biliorum canım yok canım düşülmüo askerlikten ama askerlikte izin kullanılmazsa 1 ay erken gelme olaslığı oluo

turkbayragi ŞAFAK: 5 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

benim de aşkımla son 2 günüm :umursamaz:
çok özlemişim onu o da beni çok özlemiş.. çok güzel 3 gün geçirdik..
çook seviyorum onu... :asigim:

sonra yine sıkıntılı günler başlicakk
yine ağlama krizlerii

off ooff :çok üzgünüm:

özlenilmez mi canım

ilk başlarda sıkıntılı geçebilir ama inan 1 hafta sonra alışıosun yokluğuna ve günler o zaman daha çabucak geçiverior.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…