- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.501
ben zaten 1 gün geç geldim. ilk gününü ailesiyle geçirsin diye. 2. gün sabah aldı beni otogardan... 3. ve 4. günde görüştük.bugün 5. gün...
benden ayrıldıktan sonra akşamları evlerine akrabaları falan geliyordu.sürekli birileri geldi yanii :dilcikar: daha erkek arkadaşlarıyla görüşememişti. e bugün görüşün bakalım dedim :roflol:
msn de konuştuk az önce çıktı dışarı..
zaten benim de bi akrabamıza gitmem gerekiyor. uğramadan geri dönemem burdur a..
ondan bugün görüşmüyoruz. yarın da akşam geri döncem 6. gün yanii.. :çok üzgünüm:
yarın görüşürüz ben giderim.
o bi gün daha burda..
annem malesef okul yüzünden bi pazar günü evde olcan dedi
ben yoksa aşkımı yolcu etmek istiyodum.. :a015:
belki de bi yandan iyi oluyo galiba bi gün erken dönmem..
yoksa dayanamam herhalde onu tekrardan göndermeye
bu seferde o beni yolcu etsin iştee naniknanik
yaa canım sorma bugn yoğunm yawww
belli belli bi gelion bi gidion
boshayallersmile ne var ne yok canım iyisindr inşallah
diceksin kız snde ne zaman ii halini görücem die ama bu askerlik bitmediği müddetçe bn ii olmucam sanırım
ya ne bilim büşracım bi tuhafım kötü deilim ama iide deilim ya canım sıkılıor bunalıorum işyerinde hiçbişeyden mutlu olmuorum ya sn nasılsın canım
Anlıyorum canım tam sıkılma zamanların seninnde ama biticek inş. Bi kaç kişinin ki bitiyo baksana bizede gelicek o vakitler =)))) içini ferah tut.. Mutlu olabileceğin şeylerle uğraş, hobi falnbul kendine. Ben iyiyim canım yaa çok şükür gördükçe onu daha iyi oluyorumm... İçimdeki sesi susturmaya karar verdimm anı yaşıcamm sevgilimle opuyorumnanaktan
ya günler geçio bnim daha çk mutlu olmam gerekirken daha çk sıkılıorum ya napcam bilmiorum şimdi bide 3-4 nisandda açıköğretim sınavlarım var acaba diorum ondan dolayı mı böleyim
en güzelini yapıyosun yaşayarak öğren boşvertadını çıkarmaya bak:teytey:
Hımm stres yapıosun ozamn şekerim =)))) gçersin canmm merak etme derslere ver kendinii daha iyi olurr.
ahh be güzelim bnde öle yapmaya çalışıorum ama dersleri elime alıorum hadi başlım diorum gözümün önüne gelip duruo ya napıcam bn napıcammm
safak:89opuyorumnanaktan
Canım işin zor yawww :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?