Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm kızlarr :gitme:
offf moralım felaket bozukkkk :1no2:
bugun askımı kırklarelı pınarhısara usta bırlıgıne yolladık senağlama
nısanlımn oraya gıttıgını her duyan ooo ne ballısın ıyıdır orası dedı. ama ben netde uak bı arastırdım surgun bolgesı dıye yazmıs herkes
neyse askım aksam aradı ses tabı berbat senağlama
bura cok kotuye benzıyo hep surgun askerler var her cesıt mevcut dedı :gitme:
az once gene arastrdım netde oarada askerlık yapanlar berbat bı yer dıyo :çok üzgünüm:
allahım kafayı yıcem pıskopat ınsanlarda vardır kesın :gitme:
sızın hıc pinarhisar ıle ılgılı bı bılgınız falan varmı orda askerlık yapan tanısınız vs
ne olur bırsey deyın lutfenn senağlama

canım orayla ilgili hiçbir bilgim yok ama hep dua etmeliyizaskerlerimiz için çünki hiçbiri rahat deil her nerde olrsa olsun.. biz dualarımızla onlara destek olucak canım daha ilk günü benim eşimde ole alısana kadar zor oluyor canım sabır sadece sabırrr

:hooray:turkbayragiŞAFAK 21 DİYARBAKIRturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

allah hepinize sabırlar versin bir an önce sevdiklerinize kavuştursun inşallah
geçen sene bu zamanlar bende şafak sayıyordum ama 25 nisan 2009 da şükür bitti şimdi geriye bakıyorumda hiç yaşanmamış gibi ama beklerken çok zordu 6 yaşında bir kızm ve baba evinde eşimi beklemek çok zordu bir sene yüzünü hiç görmedik şükürler olsunki kavuştuk
allah sabrını veriyor şekerler hepinize iyi teskereleropuyorumnanaktan

turkbayragi ŞAFAK: 4 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

Arkadaslar, ben geldim.. bir hafta yoktum.. e$imle tatil yaptim.. cok super gecti.. simdi yeni kibrisa indi galiba.. bugün teslim olucak, usta birligi basliyor..
Allah hepimizi kavustursun..
Seni Cok seviyorum kocacim
Şafak 378 turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…