Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa çok üzüldüümmm senin onu beklediğini bilirken nasıl böyle der...

off aranızda ne geçti nasıl böyle bi karar verdi inan çok merak ettim ben...

izninde nasıldı nasıl böyle oldu :bbo:

herşey çok güzeldi...
geçen hafta çarşıya çıktı telde konştuk sonra msnde filan...
telde biraz tartıştık sabah ama hallettik sonra msnde filn konusu bile açılmadı o tartışma konusunun...
dün sabahta aradı bn bütün hafta düşündüm sonumuz yok bitsin ben istemiyorum artık bekleme beni dedi... nası yani şaka mı yapıyosun aşkm dedim... hayır çok ciddiyim sonumuz yok anla dedi hakkını helal et dedi bitirdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben...
yıkıldım resmen neye uğradığımı şaşırdım...

selam kızlar...
çok kötüyüm yaa dünden beri kendime gelmedim dün erkek arkadaşımla ayrıldık daha doğrusu o benden ayrıldı mafoldumben mafoldumben mafoldumben...

Canım çok üzüldüm inan kıyamam sana üzülme bence anlık söylemiştir o lafı..
Senin yoklugunu hissedip sana dönücektir üzülme tatlım..

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm inan kıyamam sana üzülme bence anlık söylemiştir o lafı..
Senin yoklugunu hissedip sana dönücektir üzülme tatlım..

az önce aradı 2 kere barışmak istedi ama ben istemedim...
dün aradıında naber nasılsn demk bile yoktu direkt bitirdi...
dün bn ona bitmesin istemiorm dedim bnd eistemiorum ama bitmeli dmeişti bnde şimdi ona barışmk istiyorum sewiyorum seni ama barışmamız gerek dedim kapadık teli... :çok üzgünüm: mafoldumben

Canım kırılmakta ve hemen kabul etmemekte haklısın ama çokta uzatmayın bak seviyosun 1 2 gün canını yakmak istiyosan yak çünkü seninde canın yanmış ama seviyosun sevgine sahip çık tatlım..

Ne şafağı saydığınızı tam anlayamadım ama eğer burası sevdiği askerde olanlar içinse bizim şafakta 83 gün 12 hafta...Bitermi sizce??? :-( :-( :-(

:hooray:turkbayragiŞAFAK 19 ÇORUM'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…