- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.601
Günaydınn kızlarrr :gitme: Aşkımmm gittii bugün sabahh 6 ay hiç göremiceem
ŞaFak...............271:asigim:
Allah kavuştursun turkbayragi
Allah kavuştursun cnmm :a015:
yaptım ama olmadı heralde yeniyim neyse daha sonra uraşırımteşekkürler
=)) Kıss seni ilk defa böyle görüyom hee
turkbayragi ŞAFAK: 2 turkbayragi
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak
turkbayragi ŞAFAK: 2 turkbayragi
opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak
ayyyyyyy canım yaaaaaa son 2 gün yaşaşsın hürgeneral oluosun bidanem darısı bizim başımıza tatlım
:hooray: Canımm bitrdin valla
çok şükür tatlım yaa ....
bitiyor hür general oluyoruz çok şükür...opuyorumnanaktan
sadece 2 gün sonra :lepi:
darısı en güzelinden çabucak başınıza olsun inşallah:Saruboceq:
AYYY ne kadarda mutluusndur şimdi bi yerlerde duramıosundur kalbim pırpr atıp duruoduryerimseniben
amin tatlım :teytey:
mehsercim şafak saymayı bırakmazsın sanırım asker bekleme şafağını bitiiriosun şimdi sıra düğün şafağına gelicek:):teytey::dance:
aynen canım kalbim pır pır kuş gibi bana yaz geldi çoktan :dance:
ne yapsam ne etsem geliyor ne yapmalıyım diye diye yicem kafayı valla...akannehir
evet canım sıra düğünün şafağını saymakta Rabbim hayırlısı ile o günüde göstersin inşallah...heyecanım 2 kat oluyor valla yaa kelimelere dökmek mümkün değil içimden geçenleri:kedi:
ayy ne kadar güzel heyecanlar bunlar canım ya en güzeli al eline kağıt kalem içini dök bak o zaman nasılda rahatlıosun bn dün öle yaptım mektubu yazdım şimdi sıra resimleri çıkartmada resimleri çıkartıcam yollucam cumartesi doğum günü ama bn bişe almadım ya acaba alsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?