Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar hepinize bişey sorucam ben yeni üye oldumda tam olrak bilmiorum benim paptya yazılan yere başka bişey yazmak istiorum nasıl yapıcam bana yardımcı olurmusunuz

turkbayragi ŞAFAK: 2 turkbayragi

opuyorumnanaktan Beklediğimsin,Özlediğimsin,Canımdan öte sevdiğim herşeyimsin opuyorumnanaktan
Birgün Gelecek Bir Gün Kalacak
O gün Güneş Bizim için Doğacak

ayyyyyyy canım yaaaaaa son 2 gün yaşaşsın hürgeneral oluosun bidanem darısı bizim başımıza tatlım

çok şükür tatlım yaa ....
bitiyor hür general oluyoruz çok şükür...opuyorumnanaktan
sadece 2 gün sonra :lepi:
darısı en güzelinden çabucak başınıza olsun inşallah
:Saruboceq:

AYYY ne kadarda mutluusndur şimdi bi yerlerde duramıosundur kalbim pırpr atıp duruoduryerimseniben

amin tatlım :teytey:

mehsercim şafak saymayı bırakmazsın sanırım asker bekleme şafağını bitiiriosun şimdi sıra düğün şafağına gelicek:):teytey::dance:

AYYY ne kadarda mutluusndur şimdi bi yerlerde duramıosundur kalbim pırpr atıp duruoduryerimseniben

amin tatlım :teytey:

mehsercim şafak saymayı bırakmazsın sanırım asker bekleme şafağını bitiiriosun şimdi sıra düğün şafağına gelicek:):teytey::dance:

aynen canım kalbim pır pır kuş gibi bana yaz geldi çoktan :dance:
ne yapsam ne etsem geliyor ne yapmalıyım diye diye yicem kafayı valla...akannehir
evet canım sıra düğünün şafağını saymakta Rabbim hayırlısı ile o günüde göstersin inşallah...heyecanım 2 kat oluyor valla yaa kelimelere dökmek mümkün değil içimden geçenleri
:kedi:

ayy ne kadar güzel heyecanlar bunlar canım ya en güzeli al eline kağıt kalem içini dök bak o zaman nasılda rahatlıosun bn dün öle yaptım mektubu yazdım şimdi sıra resimleri çıkartmada resimleri çıkartıcam yollucam cumartesi doğum günü ama bn bişe almadım ya acaba alsam mı

bu heyecan çok tarifsiz yaa...
çok güzel birşey yaa o kadar günden sonra kavuşmak...opuyorumnanaktan
Rabbim kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah...olumunekankayizsmile
bende günlük yazma alışkanlığı var canım yazar yazar içimi rahatlatırım...
doğum günü hediyesi küçük bir kutu yap sabun krem traş losyonu iç çamaşırı diş macunu felan koy özel hediyelerin çalınma ihtimali çok yüksek...bunlarıda kargo ilee alma imkanı varsa kargo ile gönder...sor bir ihtiyacı varmı onu al...
ben göndermemiştim hiçbirşey gelince vereceğim hediyesini diye...

kendi söyledi bunu da bana sevgilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…