Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya canım bn hediye olarak bilmiorumda bnim sevgilim hastaneye gidiceğini biliodum sırf izin koparmak için ertesi gün askeriyeyi aradım hastanede olduğunu nefes almakta zorlandığını söledi arkadaşını.cuma günü konuştuk işte biz neyiz sevgili miyiz yoksa arkadaş mıyız die oda sevgiliyiz madem sevgiliyiz bn nedne snden duymuorumda arkadaşından duyudorum hastalandığını dedim baya kızdım.oda bn aileme bile söledim burdakiler ana kuzusu felan derler adamlar zaten dalga geçmke bişeyler bulmaya çalışıolar dedi belki böle bişeyde vardır canım.

Kıss aynı şey banada oluyor yaa alt devreleri görünce içten içe seviniyorum biz bunları bitrdikk diye, arkadşlara ayıp olmasın diye pek sesimi çıkartmıyorum bu konuda =))) :kedi:

ben bi kaç kişiden duydum tırsıyorum:çok üzgünüm:
mesela bugün teslim oldu diyolar ya bizimki azalmış gibi oluyodelikafadulden
bölece ben yaklaşıyorum teskereci devre olmaya tatlıkıs sende get bi an öncede sıra bize gelsindelikafadulden duyanda şafağım az sanıcak daha 300lerdeym-tatlicadiarzu-

Kıss aynı şey banada oluyor yaa alt devreleri görünce içten içe seviniyorum biz bunları bitrdikk diye, arkadşlara ayıp olmasın diye pek sesimi çıkartmıyorum bu konuda =))) :kedi:

sanki kendi altları gelince onlar sevinmicek:dilcikar:
evet bende biz bunları aştık diye seviniyorum-tatlicadiarzu-
bende öle ama bugün yazmadan edemedim:kedi:
kız senİnki benden 2 gün sonra teslim oldu ben teskereyi 2 gün önce mi alcam:kedi:

benimi geçiyolar dedi:1ninca:

ahh canım amin ilk başlarda bndede hep öle oluordum ama bi yandnda üzülüodum doğrusu yeni başlıolar ve 460 lar hiç geçmek bilmio allah yardımcıları olsun diodum

=)) kıs bilmiyorum onu tam ama ya izninden kesilcek yada iki gün geç gelicek, olsunn okadardan da =) Az önce aradı varmış,üstünü giyinmiş oturuyomuş. 1hafta böle olucak sanırm faln dedi. Sesi çok iyi geliyoduu çok sevindim yaa zemuszemus

alala ben hiç duymadım böle bişi fesat insanlar lmaz:

kızma canım yaa orada binbir çeşit insan var halinden anlamazlar ki adamın...
halbu ki en büyük destekçileri kendileri olacak birbirinin ama nerdee fesatlık kol geziyor işte salak salak şeyler bulup milletle dalga geçiyorlar

ahh canım amin ilk başlarda bndede hep öle oluordum ama bi yandnda üzülüodum doğrusu yeni başlıolar ve 460 lar hiç geçmek bilmio allah yardımcıları olsun diodum
kız harbi ha 400ler çabuk geçti bence 300ler geçmio:sinifsinif:
çünkü 400lerde izini bekliyoduk 300ler kaplumbağa gibi:çok üzgünüm:

seninkinin izin kağıdında teslim tarihi kaç yazıyodu:uhm:
bilerek geç teslim olduysa komutan gıcıksa 1 güne 1 hafta takanda oluyomuş ama görmemezlikten de geliyolarmış-tatlicadiarzu-
hadi gözün aydın tatlıımbenneyaptımki ben bugün konuşamadım:çok üzgünüm:

kızlarrrrr sıze bı soru daha :))
askım kafaya taktı ızın kullanmıcam dıyo ama şöylede bırsey varmıs sanırım tamda bılmyıorum dedı
atıyorum 3 gun ızın kullanıcak 3 gun gıdıs 3 gunde gelıs yol ıznı varmıs ve bu askerlıkten sayılıyomus ızın gununden dusmezmıs toplamda 9 gun gelmıs oluyomus:S
anlatabıldım mı :SSS
ve bu sadece senede bı defaya mahsus olurmus dıger ızınlerde bu gecerlı olmazmıs
bu konuda bılgınız varmı acep??

Canım c.artesi teslim olması gerekiyodu, uçak bileti bulamadı aslında pekde işine gelmedi pazar günüde görüşmek istedi benmle, acemideki komutanlarla görüşmüş bişey olmaz demişler buda kaldı, şuanda bişey yok gibi ama daha komutanlar gelmemiş. Bilmiyorum bakalım neolcakk .. Görüşürsün canım akşama doğrur arar belki, nasıl yeri iyimiş mii bari canım ??? 2gün oldu demii gideli seninkinin

ama çok merak ettiydim canım netten felan araştırdıydım nedenleri baya kötü olmuştum aynen canım destek olmaları gerekirken bunlar köstek oluolar birbirlerine

Canım doğudakilere oluyo bu, mesela izinleri 20 günse bulundukları yere göre + 3 yada 2 gün daha veriyolar askerde sayılıyolar ogünlerini. Bence çok iyi bişey bu aslında, Trenler gidiş -geliş hesabı yapıyo askeriye, ona göre veriyorlar

aaa guzelmıs o halde opuyorumnanaktan
ama benımkı doguda deıl kırklarelınde demekkı ordada var o halde bilmiyorumkismile
oradakı askerler oyle demısler burda var boyle bı uygulama dıyede
ben daha once hıc duymadıgım ıcın yanlıs anlamstırsın bıle dedım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…