- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #19.641
boyuna bakmadan geçmek bilmeyen şubata,
dağlar gibi büyük görünen şu haftaya,
bitmeyen p.tesine bakın yaa sinir ediyo beniii
Ş:83
bilmem ben hiç dalga geçildiğini duymadım canım yaa...
bence dalga geçenler kıskançlıklarından öyle abuk şeyler diyorlardır...
tabii canım yaa onlar gidiyor sıra size geliyor sonra...
teskereci son devre oluyorsunuz sevin sevin zemuszemus
orda okuyolarsa diye yazmıyoruz:tomato:
hediye oluncada dalga oluyomuş sanırım:a015:
bu arada alt tertipler gidince az da olsa bizimkide azalıyo gibi oluyo:1ninca:
seviniyorum demiyim ama gidenleri gördükçe biz kavuşmaya yaklaşıyomuyuz neyiz:1ninca:
bilmem ben hiç dalga geçildiğini duymadım canım yaa...
bence dalga geçenler kıskançlıklarından öyle abuk şeyler diyorlardır...
tabii canım yaa onlar gidiyor sıra size geliyor sonra...
teskereci son devre oluyorsunuz sevin sevin zemuszemus
Kıss aynı şey banada oluyor yaa alt devreleri görünce içten içe seviniyorum biz bunları bitrdikk diye, arkadşlara ayıp olmasın diye pek sesimi çıkartmıyorum bu konuda =))) :kedi:
ya canım bn hediye olarak bilmiorumda bnim sevgilim hastaneye gidiceğini biliodum sırf izin koparmak için ertesi gün askeriyeyi aradım hastanede olduğunu nefes almakta zorlandığını söledi arkadaşını.cuma günü konuştuk işte biz neyiz sevgili miyiz yoksa arkadaş mıyız die oda sevgiliyiz madem sevgiliyiz bn nedne snden duymuorumda arkadaşından duyudorum hastalandığını dedim baya kızdım.oda bn aileme bile söledim burdakiler ana kuzusu felan derler adamlar zaten dalga geçmke bişeyler bulmaya çalışıolar dedi belki böle bişeyde vardır canım.
ben bi kaç kişiden duydum tırsıyorum:çok üzgünüm:
mesela bugün teslim oldu diyolar ya bizimki azalmış gibi oluyodelikafadulden
bölece ben yaklaşıyorum teskereci devre olmaya tatlıkıs sende get bi an öncede sıra bize gelsindelikafadulden duyanda şafağım az sanıcak daha 300lerdeym-tatlicadiarzu-
sanki kendi altları gelince onlar sevinmicek:dilcikar:
evet bende biz bunları aştık diye seviniyorum-tatlicadiarzu-
bende öle ama bugün yazmadan edemedim:kedi:
kız senİnki benden 2 gün sonra teslim oldu ben teskereyi 2 gün önce mi alcam:kedi:
safak:87
ben bi kaç kişiden duydum tırsıyorum:çok üzgünüm:
mesela bugün teslim oldu diyolar ya bizimki azalmış gibi oluyodelikafadulden
bölece ben yaklaşıyorum teskereci devre olmaya tatlıkıs sende get bi an öncede sıra bize gelsindelikafadulden duyanda şafağım az sanıcak daha 300lerdeym-tatlicadiarzu-
ya canım bn hediye olarak bilmiorumda bnim sevgilim hastaneye gidiceğini biliodum sırf izin koparmak için ertesi gün askeriyeyi aradım hastanede olduğunu nefes almakta zorlandığını söledi arkadaşını.cuma günü konuştuk işte biz neyiz sevgili miyiz yoksa arkadaş mıyız die oda sevgiliyiz madem sevgiliyiz bn nedne snden duymuorumda arkadaşından duyudorum hastalandığını dedim baya kızdım.oda bn aileme bile söledim burdakiler ana kuzusu felan derler adamlar zaten dalga geçmke bişeyler bulmaya çalışıolar dedi belki böle bişeyde vardır canım.
kız harbi ha 400ler çabuk geçti bence 300ler geçmio:sinifsinif:ahh canım amin ilk başlarda bndede hep öle oluordum ama bi yandnda üzülüodum doğrusu yeni başlıolar ve 460 lar hiç geçmek bilmio allah yardımcıları olsun diodum
seninkinin izin kağıdında teslim tarihi kaç yazıyodu:uhm:=)) kıs bilmiyorum onu tam ama ya izninden kesilcek yada iki gün geç gelicek, olsunn okadardan da =) Az önce aradı varmış,üstünü giyinmiş oturuyomuş. 1hafta böle olucak sanırm faln dedi. Sesi çok iyi geliyoduu çok sevindim yaa zemuszemus
benimi geçiyolar dedi:1ninca:
nasıl anlamdım canım
kız harbi ha 400ler çabuk geçti bence 300ler geçmio:sinifsinif:
çünkü 400lerde izini bekliyoduk 300ler kaplumbağa gibi:çok üzgünüm:
seninkinin izin kağıdında teslim tarihi kaç yazıyodu:uhm:
bilerek geç teslim olduysa komutan gıcıksa 1 güne 1 hafta takanda oluyomuş ama görmemezlikten de geliyolarmış-tatlicadiarzu-
hadi gözün aydın tatlıımbenneyaptımki ben bugün konuşamadım:çok üzgünüm:
alala ben hiç duymadım böle bişi fesat insanlarlmaz:
kızma canım yaa orada binbir çeşit insan var halinden anlamazlar ki adamın...
halbu ki en büyük destekçileri kendileri olacak birbirinin ama nerdee fesatlık kol geziyor işte salak salak şeyler bulup milletle dalga geçiyorlar
kızlarrrrr sıze bı soru daha :))
askım kafaya taktı ızın kullanmıcam dıyo ama şöylede bırsey varmıs sanırım tamda bılmyıorum dedı
atıyorum 3 gun ızın kullanıcak 3 gun gıdıs 3 gunde gelıs yol ıznı varmıs ve bu askerlıkten sayılıyomus ızın gununden dusmezmıs toplamda 9 gun gelmıs oluyomus:S
anlatabıldım mı :SSS
ve bu sadece senede bı defaya mahsus olurmus dıger ızınlerde bu gecerlı olmazmıs
bu konuda bılgınız varmı acep??
Canım doğudakilere oluyo bu, mesela izinleri 20 günse bulundukları yere göre + 3 yada 2 gün daha veriyolar askerde sayılıyolar ogünlerini. Bence çok iyi bişey bu aslında, Trenler gidiş -geliş hesabı yapıyo askeriye, ona göre veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?