• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıslar ben 23 yaşındayım :kedi: ama 23 sene bööle bir ağrı yasamadım sezeryanla dogum yaptım dikiş sancısı doğum sancısı hiç bunun yanında walla 23 sene mi daha aldı bu ağrı hayatımdan şu an:bbo: en yaslınıs benim kıslar sempatiksalakcinni 46 oldum sempatiksalakcinni :roflol:

kıslar ben 23 yaşındayım :kedi: ama 23 sene bööle bir ağrı yasamadım sezeryanla dogum yaptım dikiş sancısı doğum sancısı hiç bunun yanında walla 23 sene mi daha aldı bu ağrı hayatımdan şu an:bbo: en yaslınıs benim kıslar sempatiksalakcinni 46 oldum sempatiksalakcinni :roflol:

ne zaman doğum yaptn ki cnm

alın bakalım hareket size fıstıklar şimdi buda dakkada bir saçma sapan yazı gönderi demeyin hem ağrı hem herifimin hasreti başıma vurmuş olabilir aklinialirimsmile gülün die gönderiom ama istemessenis göndermem ohaoldumsmile

Manevra varmış. Temel elde tüfek yerde yatıyormuş. Komutan gelip sormuş :
-Düşman önden gelirse ne yaparsın Temel??
Temel cevaplamış.
Şu yandan, bu yandan,
Arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutan.
Temel bunları da cevaplamış. Komutan en sonunda :
-Ya düşman tepeden gelirse? deyince.
Temel dayanamamış ve :
-Habu memleketin tek askeru ben miyum koomitanum daa!

alın bakalım hareket size fıstıklar şimdi buda dakkada bir saçma sapan yazı gönderi demeyin hem ağrı hem herifimin hasreti başıma vurmuş olabilir aklinialirimsmile gülün die gönderiom ama istemessenis göndermem ohaoldumsmile

Manevra varmış. Temel elde tüfek yerde yatıyormuş. Komutan gelip sormuş :
-Düşman önden gelirse ne yaparsın Temel??
Temel cevaplamış.
Şu yandan, bu yandan,
Arkadan gelirse, diye tekrar sormuş komutan.
Temel bunları da cevaplamış. Komutan en sonunda :
-Ya düşman tepeden gelirse? deyince.
Temel dayanamamış ve :
-Habu memleketin tek askeru ben miyum koomitanum daa!

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Acemi erlerin dağıtım zamanı gelmişti.Herkes kurra torbasında sırasını bekliyordu.
Derken sıra bizim Temele geldi.
Komutan;
---Söyle bakalım Temel kurrada nerenin çıkmasını istersin??,
Temel;
----Hiç farketmez Komutanım Vatan bir bayrak altında bölünmezlik aşkıyla yatan..
Komutan;
----Hadi kurranı çek bakalım.
Temel kurrayı çeker birde bakarki Hakkari yüksekova sınır Jandarma komutanlığı,
Temel;
---- Tüh beee,, Kim dikti lan bu bayrağı buralara............

delikafadulden

Millet yarim saat sonra gene burdayim.. kardesimi almaya gidiyorum..
haritada eksik olan ve katilmak isteyen yazsin buraya.. ben eklerim..

askerim.jpg

Acemi erlerin dağıtım zamanı gelmişti.Herkes kurra torbasında sırasını bekliyordu.
Derken sıra bizim Temele geldi.
Komutan;
---Söyle bakalım Temel kurrada nerenin çıkmasını istersin??,
Temel;
----Hiç farketmez Komutanım Vatan bir bayrak altında bölünmezlik aşkıyla yatan..
Komutan;
----Hadi kurranı çek bakalım.
Temel kurrayı çeker birde bakarki Hakkari yüksekova sınır Jandarma komutanlığı,
Temel;
---- Tüh beee,, Kim dikti lan bu bayrağı buralara............

delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aaayyy çok sevindim tatlım hayırlı olsun allah sevdiğinden hiç ayırmasın aminnnnnnnnzemuszemus

aminnnn aminnn canım benim :Saruboceq:

Millet yarim saat sonra gene burdayim.. kardesimi almaya gidiyorum..
haritada eksik olan ve katilmak isteyen yazsin buraya.. ben eklerim..

yeni askerlermi katılıcak şekerimmm eğer öle değilse benm askeri aydındaopuyorumnanaktan

annemmmmmmmmmmmmmmm çok mutlu oldum vallaha :D hadi darısı aşkım la ben eeee dier kızların başına :D:Saruboceq:

aminnnn canım darısı bütün isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:

susucum duygucum dadlularım tahlil falan yapıldı kum veya taş çıkmadı sadece iltihap var dedi doktor ama bende yani bana göre hiçbir iltihap belirtisi yok yani benim yumurtalıklarım falan çok sık iltihaplanır ama karnım agrırdı hatta bi ara çok fena olmuş iltihap artık kan geliodu tuvalete gidince ama hiç bööle ağrım olmamıştı yaa akannehir ölüom walla akannehir röntgen falan çekilmedi yani doktor bişi demedi bide doktora gittiğimde sölemeyi unuttum aşkım gitmeden 2 gün önce camı siliodum sandalye devrildi tam belimin üstüne düştüm belim çok ağrımıştı yarım saat kımıldayamamıştım bide evde tektim aşkımla kısım bakkala gitmişlerdi bi geldiler ben yerdeyim sempatiksalakcinni ama çok korktum ya düştüğümde tamam gönül bittin sen dedim kendi kendime bide aşkım askere gidecek bana bakacak kimse yok :utangac: belden aşası gitti sandım 2 gün soora aşkımı gece gönderdim sabah kalktım bööleyim hala ilk günkü gibi hatta daaha fazla ağrı kafamçokkarıştı acep düşmeden bişi olmuş olabiler mi yaa eyvahedigeldismile

Back
X