- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.181
susucum duygucum dadlularım tahlil falan yapıldı kum veya taş çıkmadı sadece iltihap var dedi doktor ama bende yani bana göre hiçbir iltihap belirtisi yok yani benim yumurtalıklarım falan çok sık iltihaplanır ama karnım agrırdı hatta bi ara çok fena olmuş iltihap artık kan geliodu tuvalete gidince ama hiç bööle ağrım olmamıştı yaa akannehir ölüom walla akannehir röntgen falan çekilmedi yani doktor bişi demedi bide doktora gittiğimde sölemeyi unuttum aşkım gitmeden 2 gün önce camı siliodum sandalye devrildi tam belimin üstüne düştüm belim çok ağrımıştı yarım saat kımıldayamamıştım bide evde tektim aşkımla kısım bakkala gitmişlerdi bi geldiler ben yerdeyim sempatiksalakcinni ama çok korktum ya düştüğümde tamam gönül bittin sen dedim kendi kendime bide aşkım askere gidecek bana bakacak kimse yokbelden aşası gitti sandım 2 gün soora aşkımı gece gönderdim sabah kalktım bööleyim hala ilk günkü gibi hatta daaha fazla ağrı kafamçokkarıştı acep düşmeden bişi olmuş olabiler mi yaa eyvahedigeldismile
doktora bunu anlattınmı ki:S:S:S