• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasın:D hem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)

hehehe bnimkide dal gibi ya

ee onud siz yapceksiniz gari:)evlenince bol kalorili yemekleri her öğün dayarsın önüne isterse yemesin,isterse kilo almasın:D hem zaten kilo aldırmazsanız kızar anası,oğluma iyi bakmıyo diye,sanki yanındayken pek bi kiloluymuş gibi:)

anam sorma bide o dert var dimi:S:S bünye meselesi yahu kilo alamayan alamıyo ahhh ahhh nerde bende o bünye:D mevlam cümlemizi kötü kaynanadan korusun ya rabbimmmmmm=))

He bide o var dime kilo vermiş görmesinler hemen gelin iyi bakmıyo oluyo alsanaalsanasmile

benim kaynana öle valla,zaten senede bir görüyo çocuk göbek bağlamış oluyo hemen bır bır başlıyo.yok yemeklere oğlumuda sokuyo da beraber yapıyolarda adam gibi yemek yapmıyo da falan,deli ediyo beni duyuyorum:)benim aşkım da benden iyi yapar he beraber gireriz zaten mutfağa falan evdeki her işe.bi de kendi olunca bana iş yaptırmaz mutfakta seninki iyi olmuyo der,biz öylesine alışkın değiliz der.en son aşkım dedi anne tamam sen yap da eylül de yapsın aynısından ben alıştım onunkinden başka yiyemiyom senin yaptığın değişik geliyo dedi:D:D:D:D hehehe süpper oldu,canım aşkım yaa

ya kızlar ben 18 yaşındayım bana 15 misin diyolaarrr
birde üni yi ilk seneden kazanıncaaa herkes bir de 20 yaş üzeri 30 una yakınlar var ben minicik kalıyoomm çok moralim bozuluyo yaa :sinifsinif:

resimdeki sensen 15 gibi duruyo yahu,moralini bozma ama:)daha iyi işte biz gibi kartların yanında sen gibi tazecikler...daha ne istiyon:D

he valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedim:D manyak ya anlar mı yooook! bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.

benim kaynana öle valla,zaten senede bir görüyo çocuk göbek bağlamış oluyo hemen bır bır başlıyo.yok yemeklere oğlumuda sokuyo da beraber yapıyolarda adam gibi yemek yapmıyo da falan,deli ediyo beni duyuyorum:)benim aşkım da benden iyi yapar he beraber gireriz zaten mutfağa falan evdeki her işe.bi de kendi olunca bana iş yaptırmaz mutfakta seninki iyi olmuyo der,biz öylesine alışkın değiliz der.en son aşkım dedi anne tamam sen yap da eylül de yapsın aynısından ben alıştım onunkinden başka yiyemiyom senin yaptığın değişik geliyo dedi:D:D:D:D hehehe süpper oldu,canım aşkım yaa

senin kaynana mosmor olmuştur.kaynanaya kapak olsun buda hehesırnaşık şey

Benmkinin birazcık vardı göbşii askerdee gitti yaww, zayıfladı benm aşkıımm :1no2:

cnm o benim herifimde de vardı izine gelmişti anam içim erimişti resmen çok zayıflamıştı göbeki felan gitmişti çok az kalmıştı sonra izinden döndü şimdi teskereye geldi anammm o ne eski haline geri dönmüş yavrrucumm göbek maşallah olmuş kocceman kaydirigubbakcemile3
ama bizimkilerin aşçısı çok kötü yemek yapıyormş birde yağlı yağlı buda şöferr ya uyuyodu yya direksiyon sallıyodu iyice şişmiş gelmiş guclubacismile
ama ben göbeğini çok seviyorum yaa pofuduk pofuduk yastık gibi kullanıyorum kaydirigubbakcemile3
gerçi biraz kilo versin sağlığı açısından iyi olur...
ama nedense ben iri yapılı erkeklerden hoşlaşıyorum yaa etli butlu sevmiyorum öyle çöp gibileri
:umursamaz:
canım aşkım tam hayalimdeki gibi bi herif:nazar::asigim:

he valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedim:d manyak ya anlar mı yooook! Bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.

oy senin kaynana tam kaynar kazanlıkmış cidden eylülcüm yahu mevlam sabırlar versin..

he valla ya aman kızlar dikkat edin en baştan.harbi çok iyi oluyolar ama öyle olmuyo.sonra kıskanıyolar oğullarını paylaşamıyolar.ben çektim kayanayı baştan dedim,bak anne o senin oğlun benim de kocam.ne ben onu doğuran yerine geçer annesi olabilirim,ne sen eşi olup koynuna girersin.ikimizinde yeri ayrı,beni dışardan biri görme dedim:D manyak ya anlar mı yooook! bana bişi diyo aramız bozuluyo sonra soruyo benimki böle böle hemen söylüyorum,kadın demedim diyo.ben de dedim bir daha başbaşa sizinle asla konuşmam,al oğlunun yüzü burda dedim.yanımda kocam olmadan benl konuşma bundan böle dedim,daha da konuşmam benimki yoksa.neme lazım demedim diyo sonra aşkım arada kalıyo.
Aman ya bu oğullarını kıskanma olayı da neyse. Ne güzel evlenmiş
barklanmış daha ne istiyolar anlamıyom. :olmaz:

Back
X