• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyizz, sen nasilsin cnm.. Dun tam ciktiktan sonra uyudum eftelyacim.. yarim saat sonra askim aradii... gecenin yarisi.. temizlik yapacaklarmis :( kiyamammmmm

anam yazık yaaa kıs saaten 4 30 da falan kapattık heralde sabah olmuş saten onlar o saatte kalkıo oh sende güne aşkitonla başladın ne güsel inşalah hep bööle başlan güne fıstıksempatiksalakcinni zemuszemus

anam yazık yaaa kıs saaten 4 30 da falan kapattık heralde sabah olmuş saten onlar o saatte kalkıo oh sende güne aşkitonla başladın ne güsel inşalah hep bööle başlan güne fıstıksempatiksalakcinni zemuszemus

Aminnn hepimiz icin gecerli canim.. gunumuz askerimizle baslasin.. ve askerimizle biter insallah..
"Dün demistim ya sabah biseye bakicam diye.. baktim bosuna SIKINTI yapmissim :) "

Aminnn hepimiz icin gecerli canim.. gunumuz askerimizle baslasin.. ve askerimizle biter insallah..
"Dün demistim ya sabah biseye bakicam diye.. baktim bosuna SIKINTI yapmissim :) "

hıh simdi bende onu sorcaaadım özelden sevindim hade bakem sempatiksalakcinni eee bi gün oda olcek innnşşşaalllaaahhh:tomato: atma kıs kafama bişe sustum sempatiksalakcinni:roflol:

Back
X